Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
carino bence bşylerin olmasını bekleme çık gez ve kendini iyi hissettiğini hissetkimseyle konuşmasan bile sosyalleştiğini hissediceksn. insanların yüzlerine bak etrafını incele derin bi nefes al
ben istanbula sadece 1 kez gittim pek bi yerini gezemedm ama istanbulda yaşasaydm emin ol her bir sokağına girip tek tek gezerdm. ben küçük şehir olduğundan çok sklyrm burda. kendimi kafese kapatlmş kuş gibi hissedyrm o yüzden çıkmyrm. bence elindeki fırsatı değerlendirmelisin
![]()
bence de harekete geçmelisin oturup sadece telkinleri bekleme kendn de bşyler yapönünde koca bi haftasonu var bak değerlendireblrsn
iyi haftasonları ve iyi gezmelere
)
merabalar seyahat. öncelkle hoşgeldn siteyeevlenerek şehir değiştirmen güzel bence.eski hatıralarnla dolu bi şehr değil de herşeye sıfırdan başlayacağın yeniden yazacağın bi hayat
eşini ve o şehri en baştan hatıralarla donatıcaksn bence bu bakıma güzel olmuş umarm bir ömür mutlu olursun
ben de ankrda yaşıyordum ve üniversiteyi kazannca çok küçük bi şehre yerleştk 1bçk yıldır burdaym. 1 yıl fln bunalıma girmştm resmen kendimi eve kapatmştm. çok sıkılyrdm.eski alıştığım hayatı yaşıyamyrm tabi. ama ne kdr bunu bi sorun olrk görürsen o kdr mutsuz oluyor insan. bence kabullenip tadını çıkarmaya bakmalsn yeni şehrn. sonuçta senn gibi o şehrde yaşayan bir sürü insan var. o şehrde güzel olan şeyleri say bakalm şmd ya da kendn uydur bşyler beklyrm
![]()
Evlendiğim için işimden ayrılıp şehir değiştirdim.
Henüz alışamadım, benim gibi yeni memleketine alışamayanlarla dertleşmek istiyorum.
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.