dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi

Evet süper bir şarkıymış bende sana Keri Hilson'dan I Like ı tavsiye ederim.. :)

Birinin beni aramasını çok istiyorum bunu imgelemeyle yapabilirmiyim?
yardımcı olursanız sevinirim..

çok teşekkür ederim bengusucum..
Birde son sorum olucak :))
Hayatıma artık duygusal bakımdan birisini çekmek istiyorum..
Birisi var aslında aklımda,kalbimde olan..
Yeni birisi benim için..
Ama ne yazık ki duygusal olarak hayatıma sokamıyorum ..
Ben ben olmuyorum zaten onun yanında..
Negatif oluyorum,doğal olarak ta negatif enerji veriyorum ona..
Aslında kafam ne çok karışık öyle değil mi Bengusucum :)
Sorduğum soruları cevapladığın için çok sağol..

Kelebek gibidir aşk. Peşinden koştukça senden kaçar. En iyisi bırak uçsun, belki hiç beklemediğin bir anda gelip omzuna konar.
Cemal Safi
birde pozitif düşün canım.
sevgiyle mutlu kaly789

Birinin beni aramasını çok istiyorum bunu imgelemeyle yapabilirmiyim?
yardımcı olursanız sevinirim..
tabiki imgeleme yapabilirsin.onun seni aradığını konuştuğunu çok mutlu olduğunu imgele...gerçekten istiyor ve imgeliyorsan arayacaktır.
sevgiyle mutlu kal...
bol bonuslu bir hafta diliyorum
y789

Umarım Bengusucum..Buraya yaratıcı imgelememle ilgili çekimlerimi yazarım..
Sevdiğim kişiyle ilgili çekimler yaptıkça,daha da itiliyor sanki,ne garip..
Bilmiyorum ne yapıcağım canım,ama aklıma kötü birşey getirmemeye çalışıyorum

evrene dileğimi gönderdim.. ve bana doğru yola çıktığına inanıyorum.. bunun gerçekleşmesine vesile olan herkese şimdiden teşekkür ederim..

kasımda izmire çalışmak için gitmeyi diliyorum..O0

çok acil imgeleme yapıorumm sevincli..yat geçiş sonuçlarını kargoyla ögrencekmişizz..cama kapıyaa koşmaktann ..sokakta dolaşmaktann bıktımm..ayy bi sokagın başında görsemm koşucamm yaaa..ama yokk gelmiyorr:(
en kısaa suredee (bugun) gelsınn vede getirdiği kagıtta KABUL EDILDİĞİM YAZSINN ...göruyorum yaa yazıoo yazıoo .....kargo gelsınn hemen burdayımm .....

Şuanda yeni işim hazır. Bol bereketli ve bol paralı bir iş. Ben bu işi kabul ediyorum. Bunu ve bundan daha iyisini benim ve ilgili herkesin hayrına olacak şekilde kabul ediyorum.

evrene dileğimi gönderdim ve bana bonusuyla geri gelecek biliyorum..
daha önce dedim oldu. actionsmile

Şuanda yeni işim hazır. Bol bereketli ve bol paralı bir iş. Ben bu işi kabul ediyorum. Bunu ve bundan daha iyisini benim ve ilgili herkesin hayrına olacak şekilde kabul ediyorum.

evrene dileğimi gönderdim ve bana bonusuyla geri gelecek biliyorum..
daha önce dedim oldu. actionsmile

Çok ihiyacım vardı; teşekkürler elisya.... :)

biri yere 258 tl para yatırmıştım..kursa kızım gitmedi.paranın iade edilmeyeceği söylendi.şimdiye kadarda hiç iade yapılmamış.ben kısa bir süre sonra o paranın bana iade edildiğini bunu söylemek için beni aradıklarını imgeledim.dün akşama doğru beni aradılar.parayı istediğim zaman iade edeceklerini söylediler.yarın içinde harika bir seminer olduğunu imgeleyip serbet bıraktım..her kese bol bonuslu günler diliyorum sevgiyle mutlu kalıny789

bunu banada öğretrmisiniz bende evrenden birşey isticem imgeliyeceğim ama nasıl serbest bırakıcam onu bilmiyorum :)

bunu banada öğretrmisiniz bende evrenden birşey isticem imgeliyeceğim ama nasıl serbest bırakıcam onu bilmiyorum :)
canım benim dileğimi gönderiyorum adrese teslim geliyor.ben dileğimi isterken sanki olmuş,sanki gerçekleşmiş her kesin harika süpersin dediklerini duyuyorum.hani insanlar istedikleri olunca ayaklarım yerden kesildi der ya aynen öyle o zaman dileğimi enerjiyle doldurup gönderiyorum adrese teslim bonusuyla geliyor.yalnız ben dileğimi gönderdikten sonra dileği beklemeye değil yaşamaya devam ediyorum.iyi ki varsınız bol bonuslu bir gün olsuny789

ben gerçekleşen dileklerime nazar değeceğini değil bir başka dileğimin gerçekleşmesi için farkındalığımın artacağını düşünüyorum.nokta tayini derken istediğim dileğin hemen gerçekleşmesini kastediyorum..
sevgiyle mutlu kal canım...

Nazar olayı bende de olmuştu, bir ara buraya çok geliyordum, yaşadığım deneyimleri paylaşıyordum..daha sonra bir iki bişey olunca nazar deyip sessiz kalmayı seçtim. bir ara ders çalışırken ara verip biraz kafamı dağıtmak için girdiğimde konuyu görünce aklıma geldi hemen bir imgeleme yaptım ve gerçek oldu:) şu doğru ne kadar içinde olursanız o kadar pozitif oluyorsunuz ve de farkında oluyorsunuz! ama diğer tarafta yine olumsuz düşünceler yine geçmişe takılıyor insan..aslında bu durum anda kalmamıza ve pozitife odaklı olmamızı sağlıyor:) bu arada 5 ay önce pahalı bir imgeleme yapmıştım, şimdi gerçek oldu:) keşke hediye olmasını dileseymişim hiç hesapta yokken karşıma çıktı:) e hoşgeldi tabi:)
kocaman sevgiler:)

(ama nazara da bir çare olsa keşke)

Nazar olayı bende de olmuştu, bir ara buraya çok geliyordum, yaşadığım deneyimleri paylaşıyordum..daha sonra bir iki bişey olunca nazar deyip sessiz kalmayı seçtim. bir ara ders çalışırken ara verip biraz kafamı dağıtmak için girdiğimde konuyu görünce aklıma geldi hemen bir imgeleme yaptım ve gerçek oldu:) şu doğru ne kadar içinde olursanız o kadar pozitif oluyorsunuz ve de farkında oluyorsunuz! ama diğer tarafta yine olumsuz düşünceler yine geçmişe takılıyor insan..aslında bu durum anda kalmamıza ve pozitife odaklı olmamızı sağlıyor:) bu arada 5 ay önce pahalı bir imgeleme yapmıştım, şimdi gerçek oldu:) keşke hediye olmasını dileseymişim hiç hesapta yokken karşıma çıktı:) e hoşgeldi tabi:)
kocaman sevgiler:)

(ama nazara da bir çare olsa keşke)
canım ağzınızdan çıkanlara dikkat edin gerçekleşir bunu hep hatırla nazar değeceğini düşünürsen nazar değer paylaştıkça daha çok çekimin hayatına girdiğini düşünürsen oda gerçekleşir.seçim senin..
sevgiyle mutlu kal güzelimy789

canım benim dileğimi gönderiyorum adrese teslim geliyor.ben dileğimi isterken sanki olmuş,sanki gerçekleşmiş her kesin harika süpersin dediklerini duyuyorum.hani insanlar istedikleri olunca ayaklarım yerden kesildi der ya aynen öyle o zaman dileğimi enerjiyle doldurup gönderiyorum adrese teslim bonusuyla geliyor.yalnız ben dileğimi gönderdikten sonra dileği beklemeye değil yaşamaya devam ediyorum.iyi ki varsınız bol bonuslu bir gün olsuny789

teşekkür ederim.yani dileğimizi gönderdiğimiz zaman onun hayali ile yaşamıcaz.evrenin cevap vermesini beklicez.

canım ağzınızdan çıkanlara dikkat edin gerçekleşir bunu hep hatırla nazar değeceğini düşünürsen nazar değer paylaştıkça daha çok çekimin hayatına girdiğini düşünürsen oda gerçekleşir.seçim senin..
sevgiyle mutlu kal güzelimy789

Peki 2.sini seçiyorum:) teşekkür ederim:) şu satırları bile yazmak insanı mutlu ediyor:)

peki bengusucuğum, dileğimizi dile evrene bırak bir daha hayalini kurma diyorsun ya burada birazcık kafam karışıyor.. bir çok yerde günün belli zamanlarında dileğinizle ilgili imgelemeye devam edin diyor.. şimdi bir keremi imgleme yapacağız yoksa her gün birkaç dakika imgelememizi tekrar edecekmiyiz... açıklarsan çok seviniri.. teşekür ederim..

peki bengusucuğum, dileğimizi dile evrene bırak bir daha hayalini kurma diyorsun ya burada birazcık kafam karışıyor.. bir çok yerde günün belli zamanlarında dileğinizle ilgili imgelemeye devam edin diyor.. şimdi bir keremi imgleme yapacağız yoksa her gün birkaç dakika imgelememizi tekrar edecekmiyiz... açıklarsan çok seviniri.. teşekür ederim..
canım ben bir kere imgeliyorum tam o duygu durumunun içine giriyorum..gerçekleştiğinde nasıl hissederim mutlaka onu hissediyorum.kalbimle istiyorum sonra unutuyorum.
bol bonuslu günler diliyorumy789

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri