dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi

arkadaşlar benim 3,5 aylık bebeğim var ve onu olması gerektiği gibi anne sütüyle besliyodum şimdiye kadar, fakat strese dayalı olarak bariz bi şekilde sütüm azaldı emb23ve her geçen gün daha da azalmaya devam ediyor, böyle giderse yakında sütüm hiç kalmıycak ağla2 sütümün eskisi gibi 300ml geldiğini imgeliyorum ama bi türlü olmuyor, nolur nası imgelesem de gelse bana bi fikir verip yardım edebilir misiniz,mlk34 benimle beraber siz de imgeler misiniz nooooluuuur tender45
canım önce endişelenmeyi bırak..rahatla..sütüm azalmaya devam ediyor cümlesini sütüm artıyor cümlesiyle değiştir.olumlu ve endişesiz olursan zaten sütün artacaktır.
sevgiyle mutlu kal...y789

Ayrıca kendini daha fazla strese sokma Bilgencim. Bebeğine geçirme gerginliğini. Aklını boşalt, Bengisu'nun dediği gibi sütüm artıyor olumlamasıyla kendini ve bedenini yönlendir. Unutma anne sütü çok önemli olsa da bugün çok zengin ek besinler var. Benin yeğenim hiç anne sütü alamadı, ek besinlerle büyüdü ve karşılaştığım pek çok çocuktan daha zeki ve daha sıhhatli.

Korkma, bebeğinin en büyük ihtiyacı huzurlu ve sevgi dolu annesi. Çevrendekileri, söylenenleri ve okuduklarını unut. Bu dönem önemli olan tek şey sen ve bebeğinsin.

Sana da güzel meleğine de sağlıklı, huzurlu, bolluk bereket dolu bir ömür diliyorum.

ttli3çok teşekkür ediyorum bengusucum ve blupebblescim sapkal89iyi ki varsınız ne güzel dostlarsınız O0sağolun şimdi sütümün giderek artttığı cümlesini kurmaya başlıyor ve sütüm arttığı için bu sevincimi sizlerle paylaşmak için buraya yazdığımı imgeliyorumgirlhaha.. umarım her şey gönlünüzce olur dostlar sevgiyle kalın..kiss3

ttli3çok teşekkür ediyorum bengusucum ve blupebblescim sapkal89iyi ki varsınız ne güzel dostlarsınız O0sağolun şimdi sütümün giderek artttığı cümlesini kurmaya başlıyor ve sütüm arttığı için bu sevincimi sizlerle paylaşmak için buraya yazdığımı imgeliyorumgirlhaha.. umarım her şey gönlünüzce olur dostlar sevgiyle kalın..kiss3
Adaşım sütsüz kalmayacak sadece inan ...

Benim bebeğim 17 aylık ve daha doğmadan başladım sütüm o kadar bol olacak ki oğlumun ek besine ihtiyacı olmayacak , çok iyi gelecek demeye ve hala emziriyorum...

Senin stresin o aylarda oluyor bende de olmuştu ve hemen olumlu cümlelerle aştım... Bugünden itibaren 300 ml değil sütün şu an 600 ve 800 ml geliyor azımsayarak söyleme lütfen , kızının ihtiyacı olan da 300 ile 500 ml gittikçe artacak ihtiyacı onunla doğru orantılı olarakta sütün de artacak...

Hadi bakalım şu dakikadan itibaren hep beraber olumlu düşünüyoruz ve minik meleğimizin ihtiyacı olandan fazla sütü olacak... Bir sorunun olursa her zaman bana ulaşabilirsin ...

Not: hiç sütüm yok ya da azaldı dediğin anda bile süt kanallarından 2 bardak süt oluyor haberin olsun, Rabbim dünyaya getirdiğini aç bırakmıyor ... Hastanede denenmiş ve test edilmiştir...

canım önce endişelenmeyi bırak..rahatla..sütüm azalmaya devam ediyor cümlesini sütüm artıyor cümlesiyle değiştir.olumlu ve endişesiz olursan zaten sütün artacaktır.
sevgiyle mutlu kal...y789

Ayrıca kendini daha fazla strese sokma Bilgencim. Bebeğine geçirme gerginliğini. Aklını boşalt, Bengisu'nun dediği gibi sütüm artıyor olumlamasıyla kendini ve bedenini yönlendir. Unutma anne sütü çok önemli olsa da bugün çok zengin ek besinler var. Benin yeğenim hiç anne sütü alamadı, ek besinlerle büyüdü ve karşılaştığım pek çok çocuktan daha zeki ve daha sıhhatli.

Korkma, bebeğinin en büyük ihtiyacı huzurlu ve sevgi dolu annesi. Çevrendekileri, söylenenleri ve okuduklarını unut. Bu dönem önemli olan tek şey sen ve bebeğinsin.

Sana da güzel meleğine de sağlıklı, huzurlu, bolluk bereket dolu bir ömür diliyorum.

Adaşım sütsüz kalmayacak sadece inan ...

Benim bebeğim 17 aylık ve daha doğmadan başladım sütüm o kadar bol olacak ki oğlumun ek besine ihtiyacı olmayacak , çok iyi gelecek demeye ve hala emziriyorum...

Senin stresin o aylarda oluyor bende de olmuştu ve hemen olumlu cümlelerle aştım... Bugünden itibaren 300 ml değil sütün şu an 600 ve 800 ml geliyor azımsayarak söyleme lütfen , kızının ihtiyacı olan da 300 ile 500 ml gittikçe artacak ihtiyacı onunla doğru orantılı olarakta sütün de artacak...

Hadi bakalım şu dakikadan itibaren hep beraber olumlu düşünüyoruz ve minik meleğimizin ihtiyacı olandan fazla sütü olacak... Bir sorunun olursa her zaman bana ulaşabilirsin ...

Not: hiç sütüm yok ya da azaldı dediğin anda bile süt kanallarından 2 bardak süt oluyor haberin olsun, Rabbim dünyaya getirdiğini aç bırakmıyor ... Hastanede denenmiş ve test edilmiştir...

ne kadar teşekkür etsem azdır hepinize de güzel dostlar
bilgencim mesajını okurken öyle duygulandım ki ağlayarak okudum, ama inan mutsuzluktan değil, sevinçten, böyle güzel dostlar olduğu için...
iyi varsınız

evrene dileğimi gönderiyorummm :)

yatay geçişimin kabul edildiğini çarşamba ya da perşembe günüü telefonla yada kargoyla ögrenmeyii imgeliyorumm.....cığlıklara boğuluyorummm o an aglıyorumm ,mutluluktann uçuorumm galibaaa en iyisi dişarı cıkıpp birazz koşarakk haykırmakkk .....yok yokk bunu yapmamalıyımm en iisi kızlara haber vereyimm sonrada ablamasevincli......

ardındaann derinn birr nefess vee iştee başardımmm kelimeleriylee doluuu cümlelerrr.....

evren bana şaka yaptııı vede buguneee kadar öğrenemedımm ama artıkk sonaa yaklastımmm..evrenn senii sonsuzz sevgımlee kucaklıorumm girlhaha.... evren beni sevdıgınıı biliyorummmmmmmmmmmmmm

arkadaşlar benim bi sorum olacak, buraya yerine gelen siparişlerimizi yazıyoruz ya hiç nazar değdiği oluyo mu size ya da nazar değerse korkusu taşıyanınız var mı ben de o kadar var ki sanki buraya gerçekleşen dileklerimi yazarsam nazar değcekmiş gibi geliyo, biliyorum ki ben böyle düşündükçe bunu kendime çağırıyorum, ama nasıl yenicemi bilmiyorum dusun2

arkadaşlar benim bi sorum olacak, buraya yerine gelen siparişlerimizi yazıyoruz ya hiç nazar değdiği oluyo mu size ya da nazar değerse korkusu taşıyanınız var mı ben de o kadar var ki sanki buraya gerçekleşen dileklerimi yazarsam nazar değcekmiş gibi geliyo, biliyorum ki ben böyle düşündükçe bunu kendime çağırıyorum, ama nasıl yenicemi bilmiyorum dusun2
ben buraya gerçekleşen dileklerimi yazıyorum...ve nazar değecek diye düşünmüyorum.yazdığım her gerçekleşen dileğim çekim yasası ile ilgili farkındalığımı artırıyor ve nokta tayini yapacak kadar bu işte başarılı oluyorum..y789

ben buraya gerçekleşen dileklerimi yazıyorum...ve nazar değecek diye düşünmüyorum.yazdığım her gerçekleşen dileğim çekim yasası ile ilgili farkındalığımı artırıyor ve nokta tayini yapacak kadar bu işte başarılı oluyorum..y789
teşekkür ediyorum bengüsucum, sapkal89peki sana hiç nazar değdiği olmuyo mu, mesela bana geçen sütüm azaldı dediğimde sütünün giderek arttığını söyle dedin ya, böyle söylediğimde nazar değmez mi, büyükleimizin şimdiye kadar bize söylediği 'aman kimseye söyleme nazar değer' düşüncesini atamıyorum kafamdan dunk56bi de nokta tayini derken neyi kastettin iki nokta mıdusun2

ben gerçekleşen dileklerime nazar değeceğini değil bir başka dileğimin gerçekleşmesi için farkındalığımın artacağını düşünüyorum.nokta tayini derken istediğim dileğin hemen gerçekleşmesini kastediyorum..
sevgiyle mutlu kal canım...

ben gerçekleşen dileklerime nazar değeceğini değil bir başka dileğimin gerçekleşmesi için farkındalığımın artacağını düşünüyorum.nokta tayini derken istediğim dileğin hemen gerçekleşmesini kastediyorum..
sevgiyle mutlu kal canım...
teşekkür ediyorum bengusucum iyi ki varsın actionsmile

Arkadaşlarım,hatırlıyosanız ev imgelemem vardı..
Hiç bir sonuç yok..
Garip olan,bir ipucu bile yok..
Sanırım fazla üstünde durdum..
Kafam karıştı doğrusu söylemek gerekirse..
Çekim yasası sayfasınada konu açtım ama cevap vermediler ..
Bi yardımınız dokunursa çok sevinirim arkadaşlarım..

Arkadaşlarım,hatırlıyosanız ev imgelemem vardı..
Hiç bir sonuç yok..
Garip olan,bir ipucu bile yok..
Sanırım fazla üstünde durdum..
Kafam karıştı doğrusu söylemek gerekirse..
Çekim yasası sayfasınada konu açtım ama cevap vermediler ..
Bi yardımınız dokunursa çok sevinirim arkadaşlarım..
canım benim bazı dileklerin gerçekleşmesi zaman alır.sen bu arada olumsuz düşünmeyip dileğinin sana gelmek üzere yolda olduğunu söyle..o seni bulacaktır.
sevgiyle mutlu kaly789

kara bahtım kör talihimm benimmm..hala bi sess yokk yaa yatay geçiştennn...ama napıoruzzz :) daha büyükk sevinç ve sabırlaa beklemeye devam ediyoruzzz.....
DİLEĞİM BENİİ ELBETTE BULACAKK ŞUAN YOLDAA

YAŞASIN YATAY GEÇİŞİM KABULLL OLDUU DİCEGİM GUNLERRE AZZ KALDIII

canım benim bazı dileklerin gerçekleşmesi zaman alır.sen bu arada olumsuz düşünmeyip dileğinin sana gelmek üzere yolda olduğunu söyle..o seni bulacaktır.
sevgiyle mutlu kaly789

Öyle ümit ediyorum bengusucum..Günlük olumsuzluklar insanı biraz yıpratıyor..
günlük streslerden biyolun varsa tavsiye edebilrsen sevinirim

Öyle ümit ediyorum bengusucum..Günlük olumsuzluklar insanı biraz yıpratıyor..
günlük streslerden biyolun varsa tavsiye edebilrsen sevinirim
günlük olumsuzluklar benim pozitif düşünmemi engellediğini farkettiğimde ya bulunduğum ortamı değiştiriyorum ya hareketli bir müzik dinliyor yada çok sevdiğim bir dostuma telefon ediyorum.duygular virüs gibidir çabuk bulaşır hangi duygu durumunda olduğun onun için çok önemli..
hep pozitif ve mutlu kalın.y789

çok teşekkür ederim bengusucum..
Birde son sorum olucak :))
Hayatıma artık duygusal bakımdan birisini çekmek istiyorum..
Birisi var aslında aklımda,kalbimde olan..
Yeni birisi benim için..
Ama ne yazık ki duygusal olarak hayatıma sokamıyorum ..
Ben ben olmuyorum zaten onun yanında..
Negatif oluyorum,doğal olarak ta negatif enerji veriyorum ona..
Aslında kafam ne çok karışık öyle değil mi Bengusucum :)
Sorduğum soruları cevapladığın için çok sağol..

Nasılsın bengusu?.. :)

arkadaşlar negatif düşünceden kurtulmanın en etkili yöntemi hemen yabancı ritmik müzik dinlemek yabancı diyorum sözleri anlamadan sadece müziğe odaklanınca rahatlıyorsunuz sırf sözsüz müzikte durağanlaştırıyor o nedenle sözlü olması insan sesi duyulması sizi daha canlı kılıyor bu yöntem bende çokkk işe yarıyor deneğin umarım sizede yarar...türkçe sözlü dinlediğiniz zaman müzik ritimli ama söz arabesk olabiliyor o yüzden pek anlamadığınız dil de müzik daha etkili bence...

arkadaşlar negatif düşünceden kurtulmanın en etkili yöntemi hemen yabancı ritmik müzik dinlemek yabancı diyorum sözleri anlamadan sadece müziğe odaklanınca rahatlıyorsunuz sırf sözsüz müzikte durağanlaştırıyor o nedenle sözlü olması insan sesi duyulması sizi daha canlı kılıyor bu yöntem bende çokkk işe yarıyor deneğin umarım sizede yarar...türkçe sözlü dinlediğiniz zaman müzik ritimli ama söz arabesk olabiliyor o yüzden pek anlamadığınız dil de müzik daha etkili bence...

Evet katılıyorum; dinlendirici bir etki oluyor... :)

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri