Hediye Mutluluk Telkini

arkadaslar mutluluk mp 3 unu bulamıyorum dolayısıyla ındıremıyorum :( yardımcı olursanız cok sevınırım :)

mutluluk telkini zaten bütün diğer telkinlerin içinde var diye okuduğumu hatırlıyorum,tekrar ayrıyetten indirmek ve eklemek mi gerekiyor?
ego- suçluluk-dinliyorum,içlerinde mutluluk telkini ekli değilmi zaten??

mutluluk telkini zaten bütün diğer telkinlerin içinde var diye okuduğumu hatırlıyorum,tekrar ayrıyetten indirmek ve eklemek mi gerekiyor?
ego- suçluluk-dinliyorum,içlerinde mutluluk telkini ekli değilmi zaten??
Bu telkinin içinde ki mutluluk olumlamaları daha kapsamli o yüzden farklidiractionsmile

selammm arkadaşlarr ya bnde bu mutluluk telkininin klasik müzik versiyonunu istiyorum amaa göremedim sitede var mı acaba biliyormusunuz..??

Mutluluk telkinini bende indirdim ama diğer arkadaşlarımın dediği gibi cızırtıdan başka birşey yok.

Bu konuda sorulanlara da aydınlatıcı bir cevap verilmemiş.

Başka bir şansımız yok heralde.

Arkadaslar bu telkinler illa kulaklikla mi dinlenilmeli, yoksa kulaksiz normal cd calarda dinlemenin de bir faydasi var midir ? Uyurken kulaklikla dinlemek mümkün olamiyor. Son ve cok önemli bir sorum daha olacak, bu telkinlerden mutluluk ve güven verici olanlarini cocuklar da dinleyebilir mi, bir sakincasi var mi ? Bu konuda yetkin bir arkadastan yardim istiyorum. Sevgiler-tesekkürler

mutluluk telkinini dinlediğm zaman hep içimden gülmek geliyor:)harika ellerinizi ağzınıza yüreğinize sağlık atakan bey

Arkadaslar bu telkinler illa kulaklikla mi dinlenilmeli, yoksa kulaksiz normal cd calarda dinlemenin de bir faydasi var midir ? Uyurken kulaklikla dinlemek mümkün olamiyor. Son ve cok önemli bir sorum daha olacak, bu telkinlerden mutluluk ve güven verici olanlarini cocuklar da dinleyebilir mi, bir sakincasi var mi ? Bu konuda yetkin bir arkadastan yardim istiyorum. Sevgiler-tesekkürler

Kulaklıkla dinlemeniz şart değil,normal cd çalarda da dinleyebilirsiniz..Bilgisayarınızın hoparlöründen de dinleyebilirsiniz..
Mutluluk ve güven telkinlerini çocuklar da dinleyebilirler..Depresyon,kilo verme,sigara bırakma gibi telkinleri önermiyoruz.

Sevgiler..

ben de şimdi indirdim bakalım etkilerini paylaşıcam arkadaşlar...

mutluluk telkinini ındırcecegım yerı bulamıyorum.Yardımcı olur musunuz?

Ben de mutluluk telkininin doğa versiyonunu bulamıyorum. mutluluk.rar diye bir adres verilmiş.Ama oradan indiremiyorum.Doğa versiyonunun direk mp3 uzantılı halini indirmeme yardımcı olur musunuz?

Hedefi farklı kaydettikten sonra mp3 uzantılı bir dosya çıkıyor fakat mp3 olarak çalmıyor.sağ tıklayınca onun müzik olarak çalmasıyla ilgili hiçbir şey çıkmıyor.çok kez uğraştım ama hep böyle oluyor..

ben çızırtıdan başka bşy duymuyorum :)) neden böyle oldu açıklarmısınız

Ben bu telkini iki gecedir uyumadan önce kulaklıkla dinliyorum ama ben de ters bir tepki yaptı sanırım :S
daha çok bir korku duygusu oluştu ! nedeni ne olabilir acaba ?

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri