Ygs ve Lys sınavına hazırlanan Varmı???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gnr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şimdi ben ilçede olduğum için il merkezine 1 gün önceden gitmem lazımm o yüzden bi yer ayarlamam lazım:)

hadi yaa terli345

umarm hersey gonlunce olur yerini de blursunn y789

hem zor gecen bi gunun ardindan sinavi girip super bi sekilde cikcazz unuttun muu girlhaha

hadi yaa terli345

umarm hersey gonlunce olur yerini de blursunn y789

hem zor gecen bi gunun ardindan sinavi girip super bi sekilde cikcazz unuttun muu girlhaha

UNutmadım hiç unuturmuyum çok güzel geçen sınavn ardından şehir turu atacaz..bu fikirde yeni aklıma geldi sevincliNsl ama??

UNutmadım hiç unuturmuyum çok güzel geçen sınavn ardından şehir turu atacaz..bu fikirde yeni aklıma geldi sevincliNsl ama??

supersin gnr! girlhaha

ayy sevincten ucariz zaten kanatsiz y789

İnşallah düşündüğmüzü yaşarızzz:)

ilk sınav matematik ve ben sadece 25-26 yapıyorum!!
30 yaparsam ii olur wlla

sakin sakin sakiiiin kendimize guveniyoruz y789

bi arkadasim vardi dershaneden kiz denemelerde o kdr berbat puanlar alirdiki anlatamam ygs den aldigi puani duyunca cok sasrdim denemelerinin 50 puan ustu sevincli

calismaya devam hiz kesmek yoook krzm67

YA ben hızı kestim bile artık çalışmıyorum :)
Nolcaksa olsun havasındayım:)

ummm hersey olcana varir biraz daha dua et ve imgeleme yap blissy

YA ben hızı kestim bile artık çalışmıyorum :)
Nolcaksa olsun havasındayım:)
aynen ya bende bıraktım çokta umudum yok matematik 45 yapsam süper olur128956

senin eşitağırlık galiba gnr
ben bu 'gnr' açılımını çok merak ettim yaart67...

hmm o yüzden
Ea cı olmanın faydaları ...
Bende eski sayısalcılardanımm zor hakkatenn Allah yardımcımız olsun..

hmm o yüzden
Ea cı olmanın faydaları ...
Bende eski sayısalcılardanımm zor hakkatenn Allah yardımcımız olsun..
sağol allah hepimizin yardımcısı olsun sizinde pek kolay değil aslında hep ezber benim kafam ezbere basmıyosmil56
'gnr' açılımının ne olduğunu söylemedin söylemek istemiyosan ısrar etmiyorum...(hakkaten merak ediyorum ama)actionsmile

Söyledim ama görmedin:)

gördüm ama yanlışn yere yazdım çok pardonutananadam

Sağlık olsun Belkıs :)

cilgin897Yarın Karne Günü Çok heycanlıyımderty

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri