Ygs ve Lys sınavına hazırlanan Varmı???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gnr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
inşaAllah hepimiz kazanırız ama ben panikteyim biraz korkuyorum ygsde benim için önemini düşünüp çözdüm soruları tabiri caizse beynimin damarları çatladı gözlerim görmez oldu 5000 milyon kez göz kırptım okumak, okuduğumu anlamak için ve yetiştiremedim sınavdan çıkınca moral eksilerdeydi abartmıyorum inan. korktum beyin kanaması geçirecem diye ama şükür olsun lys ye girebiliyorum...

liseden mezun olalı 13 yıl olmuş ayrıca kendim hazırlanıyorum...korkuyorum...çoook! umarım buraya iyi haberler ulaşır sınav sonrası hepimizden...

İnşallah iyi haberleri hep beraber yazacaz buraya...sevincli
Ayrıca okumaktan vazgeçmeyişin beni çok etkiledi..25889

Sınava gireceklere Hayırlı Pazarlar...y789

bendende iyi pazarlar dilegiyle sevincli

ne pazar ama huzursuz ve çalışmaktan başı dolanmış...

Evet dediğin gibi ne pazar ama ...
benimde başım ağrıyor ve sınavı düşündükçe dahada artıyor
Stres yok dedim ama galiba yavaş yavaş belirtilerini gösteriyor..

benim 2.senem ama olsun cok sey ogrendim y789

insallah seninde gonlunce olur hersey k8908
teşekkür ederim inşallah herkes istediği yere gider. son hafta çook umutsuzum yaa eczacılık gelmeyecek galiba dersane puanlarım tutmuyor. çok üzülüyorumağla2okadar emek boşa gidecek diye ygs ye çokk çalıştım bayaa şansızlık oldu...(şansız olduğumu da öğrenmiş oldum )ama hayırlısı tabiki..HERKESE BOL ŞANS....ttli3

Teşekkürler Belkıs..[][/]

Geri sayım başladı...ks3
b456Son 3 Gün ...siirokul

Son 3 Gün

PMYO sınavlarına giren varmı arkadaşlar???sapkal89

PMYO ne sınavı ki hiç duymadımrt67

walla ne yalan söyleyeyim şimdiye kadar hiç duymadımy789 belkide ilgilenmediğim içindir teşekkürler açıkladığın için öğrenmiş oldum956k

Ne demek belkız her zamancilgin897
Sevgilerimle...s456

Son 2 Gün;
Ama hala kalacak yerim yok :))

nasil kalcak yerin yooook sevincli

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri