heralde kolay elde edilen şeyler kıymetsiz oluyor da o yüzden!!
(bwen böyle düşünüyorum)
peki siz???
(bwen böyle düşünüyorum)
peki siz???
sevgi bir seçim işi değildir
pazarda domates seçer gibi
seveceğimiz insanı seçemeyiz... krz56
Katılıyorum superxysevgi bir seçim işi değildir
pazarda domates seçer gibi
seveceğimiz insanı seçemeyiz... krz56
sitenin her yerinde çekim yasasıyla ilgili konular var.nasıl olursa seçemeyiz bi düşünün arkadaşlar
Harikasın sen ya girlhahaeğer çekim yasası ile çekilebildiyse bunun ismi imkansız mı olurdu?
ayrıca hangi tarafın çekim yasasını çalıştırdığını bilebilirmiyiz
atıyorum ben angelina jolie'ye aşık oldum. dl78
ben angelina jolie'yi çekmiş mi oluyorum yoksa O mu beni çekmiş oluyor
Ben şahsen karşılıklı gönül olaylarında çekim yasasının işlediğini düşünmüyorum, çünkü birisi çok istediği bir kişiyi çekim yasasını kullanarak kendine çekmek isteyebilir fakat karşısındaki kişi ona herhangi bir duygu beslemiyorsa kişinin yapabileceği bir şey yoktur. Gönül ilişkileri çok karmaşık ve ilginçtir, işin içinden çıkamazsınız, elinizi ayağınızı bağlarbende merak ediyorum çekim yasası bu konulardada işe yarıyormu![]()
Ben şahsen karşılıklı gönül olaylarında çekim yasasının işlediğini düşünmüyorum, çünkü birisi çok istediği bir kişiyi çekim yasasını kullanarak kendine çekmek isteyebilir fakat karşısındaki kişi ona herhangi bir duygu beslemiyorsa kişinin yapabileceği bir şey yoktur. Gönül ilişkileri çok karmaşık ve ilginçtir, işin içinden çıkamazsınız, elinizi ayağınızı bağlarAman diyim dikkatli olun
![]()
angelina jolie hayallerin suya düştü teomankhkh56eğer çekim yasası ile çekilebildiyse bunun ismi imkansız mı olurdu?
ayrıca hangi tarafın çekim yasasını çalıştırdığını bilebilirmiyiz
atıyorum ben angelina jolie'ye aşık oldum. dl78
ben angelina jolie'yi çekmiş mi oluyorum yoksa O mu beni çekmiş oluyor
Evet dediğin gibi, hisler karşılıklıysa kesinlikle işler, hatta işler telepatiye dönersuperxy Sevgilerimle...çekim yasası elektra senin de dediğin gibi hiç bi bağ yoksa asla onu kendinize ne çekeblirsiniz ne başka bişey yapabilirsiniz..
ancak ,ama,felakin 8977;
yakınsanız,ve görüşüyorsnız çekim yasasının işlemesi imkansız değilf678h
zaten bunu yaparak telepatiyi gerçekleştiriyosunuz..superxy
Evet dediğin gini Güner'cim, hisler karşılıklıysa kesinlikle işler, hatta işler telepatiye dönersuperxy Sevgilerimle...
Yoo Güner diye birşey yazmıyor orda ama girlhaha Ya sen beni niye rencide ediyorsun? girlhahaGüner güzel tahmin25889
ama olmadısevincli
sevgilerimle...wave44
Yoo Güner diye birşey yazmıyor orda ama girlhaha Ya sen beni niye rencide ediyorsun? girlhaha
Oldu olucak bu yanlışa düştüm diye, bana ceza da verin sevincli Aşk olsun yani ağla2aaa evet yanlış görmüşüm pardon yazmıyomuş! u859
elektra'cım sapkal89
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.