gönül sevmek için neden hep imkansızı secer bilmek istiyorum ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gnr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sana zor gelenler yapamadiklarn.belki korkup kactin
belki gucun tukendi o an icin sapkal89

ee nolcak peki? yapabildigin zaman zoru basarcaksin bu ne demek? sn imkansiz olarak gordugun seyi basarmis olcan. imkansiz olan nasil basarilir peki? sevincli

o halde sn zoru basar sefa y789 imkansiza inanma girlhaha

sana zor gelenler yapamadiklarn.belki korkup kactin
belki gucun tukendi o an icin sapkal89

ee nolcak peki? yapabildigin zaman zoru basarcaksin bu ne demek? sn imkansiz olarak gordugun seyi basarmis olcan. imkansiz olan nasil basarilir peki? sevincli

o halde sn zoru basar sefa y789 imkansiza inanma girlhaha
Zaten yaşammızın amacı o değilmi..zoru başarmak..
elbette zor olan başarılamayacak diye bir kaide yok..benim imkansızım başarana kadardır..
ne diyorum ben ya çok mu felsefe okudum bugünlerde ne??
kusura bakma dusun2
İ

Gönül imkansızı seçmese Aşkın Tadımı kalır ya..

Aşkın tadı kalmaz diyosunuz..superxy
girlhaha

Aşkın büyüsünü artırıyor diyosunuzy789
Aynen size katılıyorum..cilgin897

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri