- Reaksiyon puanı
- 0
Bende kendimdeki değişikleri yazmak için bir günlük açmaya karar verdim.Tabi forum yöneticilerimiz izin verirse
25 Nisan 2010 tarihinde suçluluk ve ego telkinlerini dinlemeye başladım.İlk 2 gün muhteşem bir etki gördüm diyebilirim.Kafam rahatlamış,dik yürüyüşlü ve hakkını arayan bir tip oldum
ama sonra işler değişti.Bir anda içine kapanık,üzgün birisi oldum.Sürekli geçmişi düşündüm durdum.İş yerimden soğudum ve bugün kesin ayrılmaya karar verdim.Bütün bunların içinde çocukluk aşkım çıkageldi ve görüştük(umarım okumuyordur
o kadar zor zamanlar geçiriyorum ki anlatamam.Bugün Atakan Bey'le telefonda görüştük.Bana ego ve suçluluğu 1 hafta dinlememin yeterli olduğunu,artık yeni telkinleri ekleyebileceğimi söyledi.bunun üzerine bende tavsiye ettiği telkinleri eklemiş bulunmaktayım.umarım herşey güzel olur.açıkcası bu 10 günlük olumsuz etkiyi görünce oldukça telaşlanmaya başladım.umarım bir an önce düzelir herşey.Son olarak dinleme şeklim hakkında bilgi vereyim.aynen imzamdaki listeyi kullanıyorum ve gece yatmadan önce açıyorum ve tamamı doğa sesleri...hepinizi seviyorum hoşçakalın ve ilginize teşekkür ederim...
25 Nisan 2010 tarihinde suçluluk ve ego telkinlerini dinlemeye başladım.İlk 2 gün muhteşem bir etki gördüm diyebilirim.Kafam rahatlamış,dik yürüyüşlü ve hakkını arayan bir tip oldum