amin canım..Allah kabul etsin..bende ne zamandır giremedim... bende okuyabildiğim kadar okuyacagım ....günays için okuyoruz rabbim dualarımızı kabul edilenlerden eylesin... amin
Arkadaşlar ben çok kötüyüm bugünlerde. İçinizden ne geliyorsa benim için okuyabilir misiniz? Teşekkür ederim...
canım vardır belki ama ben burdaki herkesin içtenlikle okuduğuna inanıyorum..velev ki okumamış olsun Rabb im inş.. içtenlikle okuyanların yüzü suyu hürmetine kabul eder diyelim..bişey sorucam herkes birbirine okuyo ama içten dua etmeyenler olabilir mi o zaman kabul olmayabilir bende katılmak isterim kendime okuduğumu sizede okurum ama ne kadar kabul olur?..
allah razı olsun..çok teşekkürler..Allah kabul etsinmerhaba arkadaşlar,ben günayys için 1000 okudum.
şimdiden dileğin hayırlısı ile kabul olsun canım..
inşallah..
herkese sevgiler .
mutlu kalın
mutluluk parfüm gibidir..
kendimize bulaştırmadan başkalarına veremeyiz....
bi açıklama yapmak istiyorum;önceki arkadaşın duası kabul oldumu acaba merak ettim?
canım senn sıran gelince herkes okur inş..şimdi günaysscığımı bitirelim..Allah içine ferahlık varsin gülümCeylan çok tatlısın teşekkür ederim henüz benim sıram gelmedi ben sadece içinizden ne gelirse. Ama inanın gerçekten rahatladım ferahladım. Allah razı olsun dostlar...
canım ben 600 değil 150 de vitaminin yerine okudum günayss için.o yanlış anlaşıldı heralde..vitaminin adına günayssa okudum..bugünde 100 tane okudum.toplamda 850 ettiGÜNAYSS İÇİN OKUYORUZ YANİ NURAN'DAN DOĞMA SEDA İÇİN;
1. Sibel ( 100 okudu )
2. Günayss
3. Naz78
4. bayşegül ( 120 okudu)
5. Ezeli_Nur (180 okudu )
6. collinn (390 okudu )
7. maviinci
8. songulakpinar
9. blue_jaloon
10.birtac
11.nesira
12.ceylan84lum ( 600 okudu )
13.vitamin61 (54 okudu )
14.ezmiran botan ( 1000 okudu )
15.pckopat (544 okudu )
16.arkadasimes
TOPLAM OKUNAN>>2988 OKUNDU
GERİYA KALAN>>>>1456 OKUNACAK...
UMARIM YANLŞ HESAPLAMAMIŞIMDIR....
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.