cnm merhaba ,sana 500 daha okurum zorda kalmaman için,inan derslerim çok yoğun, yoksa daha fazla okurdum.
sevgiyle kal.
hayatım saol iyiki varsın cidden... bugün kötü bişi oldu bugün bnm son günümdü ya okuyamadım kendim için hastalandım..
cnm merhaba ,sana 500 daha okurum zorda kalmaman için,inan derslerim çok yoğun, yoksa daha fazla okurdum.
sevgiyle kal.
sibelcim canım ben 100 daha okudum ekleyin..ee sıra kimde şimdi..listedeki sıraya göre mi gitcez..yaaaa ben çok gerideyim((((((
Merhaba arkadaşlar ben de özel sebeplerden ötürü geçen hafta okuyamadım. Adımı yazdırıp okuyamadığım için kusuruma bakmayın isterseniz silebilirsiniz. Ama özel bir durum vardı. Her zaman katılamıycam duanıza ama elimden geldiği kadar okumaya çalışıcam eğer ben sadece bana okuyana okurum diyen ya da okuduğumu az bulacak arkadaşlarımız varsa söylesin şimdiden.Çünkü çok vaktim yok inanın. Herkesi çok seviyorum selamlar...
Beni listeden çıkarın ben listede olmasam bile okurum.
Arkadaşlar beni de listeden çıkarın ben okuyabilirsem yazıcam bu şekilde stres yaptım![]()
merhaba cnm sana 500 daha okudum.
toplamında 1000 okudum..
yüreğinde ki hayallerin hayırlısıyla gerçekleşmesine ve sevgiyle mutlu olmanı istiyorum.
hayat sana sevginin gücünü versin ,her daim hem kendine ,hemde topluma yararlı birey olman dileğiyle.
mutlu kal.
gunaydın ,bugün inşallah bitirrsin ben kalan 800 den 400 daha okurum bitsin ki sela ve ezan vaktinde teslim etmen için inşalah bu mübarek günde duan en içten dileklerimle kabul edilir. amiiiin..1. Sibel ( 794 okudu )
2. Günayss (200 okudu )
3. Naz78
4. bayşegül
5. Ezeli_Nur
6. collinn (600 okudu )
7. maviinci
8. songulakpinar ( 100 okudu )
9. blue_jaloon ( 400 okudu )
10.birtac ( 250 okudu )
11.nesira
12.ceylan84lum ( 300 okudu )
13.vitamin61
14.ezmiran botan ( 1000 okudu )
varsa düzeltilmemş ya da eklenmemş söleyn arkdşlar gözmden kaçmş olablr...
gunaydın ,bugün inşallah bitirrsin ben kalan 800 den 400 daha okurum bitsin ki sela ve ezan vaktinde teslim etmen için inşalah bu mübarek günde duan en içten dileklerimle kabul edilir. amiiiin..
sevgiyle kalın
Canım 400 ben okudum..
Ewet geriye 400 kaldıy789
Bende bilmiyorumÖğrenirsen burda yaz y789
Bak şimdi bende heyecanlandım du ben 100 daha okuyayım olur mu ?
Gerçekten ciddi diyorum başlarım şimdi heralde 10 a doğru biter başlıyorum şimdi canım keşke işim olmasaydı daha çok okurdum kusura bakma ben 1000 okumayı isterdim özür dilerim ama bari 100 daha okuyayım 500 olsun canım ben birazdan yazarım 100 okudum diye![]()
400 tamamladım..ALLAH güzel gönlüne göre hayırlısı ile versin..
sevgiyle kalın. dualarım hep sizinle
bitti mi yani oley
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.