arkadaşlar takibi kaçırmışım yeni fark etim bende 300 okuyorum bu hafta allah kabul etsin
cnm yarından itibaren bşka biri için okuycaz bugün benim son günüm biliorsun dmi??
arkadaşlar takibi kaçırmışım yeni fark etim bende 300 okuyorum bu hafta allah kabul etsin
Aa bilmiodum senin kaç tane kaldııı ??
bence senin oluşturduğun listeye göre okuyalım . zaten katılım sırasına göre. ben orda 6. yım.bugün 150 okurum. akşam bakarız eksikleri tamamlarız.
Baktım cnm gördüm ımm 1760 kaldıysaa 300 okuyum ben diğerlerini de bölüşelim bugun bitsin..bitiremessek bile c.tesiye kadar filan okuruz biter..eğer biir süresi yoksa duanın c.tesi kadar seninkini bitirelim bikaç kiş..diğer arkadaşlarda sıradaki arkadaşınkini okumaya başlar.. _??
1. Sibel ( 794 okudu )
2. Günayss
3. Naz78
4. bayşegül
5. Ezeli_Nur
6. collinn (440 okudu )
7. maviinci
8. songulakpinar ( 100 okudu )
9. blue_jaloon ( 400 okudu )
10.birtac ( 250 okudu )
11.nesira
12.ceylan84lum ( 200 okudu )
13.vitamin61
14.ezmiran botan ( 500 okudu )
TOPLAM>>>>> 2684
GERİYE KALAN>1760
arkdşlar az kaldı bide bi arkdşmz hsta olduğu içn okuyamadı bana haber vermşti...dün (çarşamba günü ) başlıcakmış sayıyı yüksek tutarım dedi.. ben 1760 ın 150 sini bu akşam okurum..bütün arkadaşlara da tekrar teşekkür ediyorum bugün son gün biliyorsnz Allah hepinizin gönlüne göre versin.. yarın cuma günü kim için okuyorz şmdi aranızda anlaştınız mı ??
..Merhaba arkadaşlar ben de özel sebeplerden ötürü geçen hafta okuyamadım. Adımı yazdırıp okuyamadığım için kusuruma bakmayın isterseniz silebilirsiniz. Ama özel bir durum vardı. Her zaman katılamıycam duanıza ama elimden geldiği kadar okumaya çalışıcam eğer ben sadece bana okuyana okurum diyen ya da okuduğumu az bulacak arkadaşlarımız varsa söylesin şimdiden.Çünkü çok vaktim yok inanın. Herkesi çok seviyorum selamlar...
Bir de şu anda kime okunuyor? Niyet etmek gerek di mi?
canım olur mu öle şey maksat gönül birliği dua birliği oluşturmak,birbirimize günahsız ağızlardan dua etmek değil mi..bu çok muhteşem bişey..kim bunun içinde olmak istemez ki..senin niyetin önemli bizim için olsun bitane oku hiç önemli değil..olmaz dien arkadaş olursa ki sanmıyorum ben okurum canım senin yerine.stress yapcak bişey yok bizimlesinnnnArkadaşlar beni de listeden çıkarın ben okuyabilirsem yazıcam bu şekilde stres yaptım![]()
allah razı olsun canım..Ben şimdi başladım okumaya yazarım yarın sayıyı.
Beni listeden çıkarın ben listede olmasam bile okurum.
uy897uy897uy897şımardımAy ceylan çok tatlısın. İyi ki varsın.Allah gönlüne göre versin inşallah...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.