dua haftası..

arkadaşlar takibi kaçırmışım yeni fark etim bende 300 okuyorum bu hafta allah kabul etsin

cnm yarından itibaren bşka biri için okuycaz bugün benim son günüm biliorsun dmi??

Bende bir dua biliyorum yatmadan önce abdestli ve kapalı bir şekilde okuyoruz bu duayı
1 kere Elhamdurillahi Rabbil Alemin Errahmanirrahim maliki yavmiddin dedikten sonra
100 kere iyakenabüdü ve iyakenastain ayetini çekioruz hemen arkasından da
1 kere İhdinas sıratal müstekıym Sıratallezine en'amte aleyhim ğayril mağdubi aleyhim ve lad dallin Amin deyip duamızı edioruz.

Ek olarak şunu da belirtmek istedim..

Peygamberimiz (S.A.V) bir hadiste bu önemli gerçeği şöyle anlatıyor:

"Allahu Teâlâ buyurdu ki: Ben namaz suresi olan Fatiha`yı kendimle
kulum arasında yarı yarıya paylaştırdım. Yarısı Benim, yarısı da kuluma
aittir. Bu vesile ile kulum bütün istediklerine kavuşacaktır.

Kul, `Elhamdü lillahi Rabbi`l-âlemîn` (Hamd, Alemlerin Rabbi olan
Allah`a aittir) dediği zaman, Allah, `Kulum Bana hamdetti` buyurur.

Kul, `Er-Rahmâni`r-Rahîm` (O Rahman`dır, Rahîm`dir) dediği zaman, Allah, `Kulum Beni methetti` buyurur.

Kul, `Mâliki yevmiddîn` (Din Gününün Sahibidir) dediği zaman, Allah, `Kulum Beni tazim etti, işlerini Bana havale etti` buyurur.

Kul, `İyyâke na`büdü ve iyyâke nestaîn` (Yalnız Sana kulluk eder,
yalnız Senden yardım isteriz) dediği zaman, Allah, `İşte bu kulumla
kendi aramdadır ve kulumun dilediği de onundur` buyurur.

Şüphesiz ki Allah herşeye Kadir dir.. Allah'ım herkesin dualarını kabul etsin.. :)
Kul, `İhdine`s-sırâta`l-müstekîme sırâtallezîne en`amte aleyhim
ğayri`l-mağdûbi aleyhim veleddâllîn` (Bizi doğru yola ilet. Kendilerine
nimetler verdiğin kullarının yoluna ilet. Gazabına uğramış yahut sapmış
olanların yoluna değil) dediği zaman, Allah, `İşte bu kulumundur ve
kulumun istediği de onun hakkıdır` buyurur."

bence senin oluşturduğun listeye göre okuyalım . zaten katılım sırasına göre. ben orda 6. yım.bugün 150 okurum. akşam bakarız eksikleri tamamlarız.

bence senin oluşturduğun listeye göre okuyalım . zaten katılım sırasına göre. ben orda 6. yım.bugün 150 okurum. akşam bakarız eksikleri tamamlarız.

tamam cnm katılım sırasına göre yapalım ozmn.. akşam giremiyebilrm ama yarn sabah ya da bu gece yazarm ..

Baktım cnm gördüm ımm 1760 kaldıysaa 300 okuyum ben diğerlerini de bölüşelim bugun bitsin..bitiremessek bile c.tesiye kadar filan okuruz biter..eğer biir süresi yoksa duanın c.tesi kadar seninkini bitirelim bikaç kiş..diğer arkadaşlarda sıradaki arkadaşınkini okumaya başlar.. _??

Baktım cnm gördüm ımm 1760 kaldıysaa 300 okuyum ben diğerlerini de bölüşelim bugun bitsin..bitiremessek bile c.tesiye kadar filan okuruz biter..eğer biir süresi yoksa duanın c.tesi kadar seninkini bitirelim bikaç kiş..diğer arkadaşlarda sıradaki arkadaşınkini okumaya başlar.. _??

tmm hayatım saol bnde elimden geldiği kdr okucam bugn yetşmezse diğer günlerde de aralara sıkştırırız napalım..

Olur hallederizz Cnm yeterki istekli olalımm duan da kabul olur eminimmm ben inanç çok önemli içten yürekten inanmalısın..Dua da beyin değil Kalp konuşur çünküü :))

1. Sibel ( 794 okudu )
2. Günayss
3. Naz78
4. bayşegül
5. Ezeli_Nur
6. collinn (440 okudu )
7. maviinci
8. songulakpinar ( 100 okudu )
9. blue_jaloon ( 400 okudu )
10.birtac ( 250 okudu )
11.nesira
12.ceylan84lum ( 200 okudu )
13.vitamin61
14.ezmiran botan ( 500 okudu )

TOPLAM>>>>> 2684

GERİYE KALAN>1760

arkdşlar az kaldı bide bi arkdşmz hsta olduğu içn okuyamadı bana haber vermşti...dün (çarşamba günü ) başlıcakmış sayıyı yüksek tutarım dedi.. ben 1760 ın 150 sini bu akşam okurum..bütün arkadaşlara da tekrar teşekkür ediyorum bugün son gün biliyorsnz Allah hepinizin gönlüne göre versin.. yarın cuma günü kim için okuyorz şmdi aranızda anlaştınız mı ??

cnm merhaba ,sana 500 daha okurum zorda kalmaman için,inan derslerim çok yoğun, yoksa daha fazla okurdum.
sevgiyle kal.

arkadaşlar ben 160 okudum. 600 e tamamladım.bir kaç saat sonra tekrar girer bakarım eksiği bölüşürüz.

selam arkadaslar. ben kendim icin baslamıstım yavas yavas bitiririm diodum ama kısa surede bitirmek gerekiyomus. 750 tane okudum benim icin okuyabilirmiyiz bu hafta?

sibelcim canım ben 100 daha okudum ekleyin..ee sıra kimde şimdi..listedeki sıraya göre mi gitcez..yaaaa ben çok gerideyim:(((((((

Merhaba arkadaşlar ben de özel sebeplerden ötürü geçen hafta okuyamadım. Adımı yazdırıp okuyamadığım için kusuruma bakmayın isterseniz silebilirsiniz. Ama özel bir durum vardı. Her zaman katılamıycam duanıza ama elimden geldiği kadar okumaya çalışıcam eğer ben sadece bana okuyana okurum diyen ya da okuduğumu az bulacak arkadaşlarımız varsa söylesin şimdiden.Çünkü çok vaktim yok inanın. Herkesi çok seviyorum selamlar...

Bir de şu anda kime okunuyor? Niyet etmek gerek di mi?

Arkadaşlar beni de listeden çıkarın ben okuyabilirsem yazıcam bu şekilde stres yaptım:(

merhaba cnm sana 500 daha okudum.
toplamında 1000 okudum..
yüreğinde ki hayallerin hayırlısıyla gerçekleşmesine ve sevgiyle mutlu olmanı istiyorum.
hayat sana sevginin gücünü versin ,her daim hem kendine ,hemde topluma yararlı birey olman dileğiyle.
mutlu kal.

Merhaba arkadaşlar ben de özel sebeplerden ötürü geçen hafta okuyamadım. Adımı yazdırıp okuyamadığım için kusuruma bakmayın isterseniz silebilirsiniz. Ama özel bir durum vardı. Her zaman katılamıycam duanıza ama elimden geldiği kadar okumaya çalışıcam eğer ben sadece bana okuyana okurum diyen ya da okuduğumu az bulacak arkadaşlarımız varsa söylesin şimdiden.Çünkü çok vaktim yok inanın. Herkesi çok seviyorum selamlar...
..

Bir de şu anda kime okunuyor? Niyet etmek gerek di mi?
Arkadaşlar beni de listeden çıkarın ben okuyabilirsem yazıcam bu şekilde stres yaptım:(
canım olur mu öle şey maksat gönül birliği dua birliği oluşturmak,birbirimize günahsız ağızlardan dua etmek değil mi..bu çok muhteşem bişey..kim bunun içinde olmak istemez ki..senin niyetin önemli bizim için olsun bitane oku hiç önemli değil..olmaz dien arkadaş olursa ki sanmıyorum ben okurum canım senin yerine.stress yapcak bişey yok bizimlesinnnn:))))biz de seni çooookkk seviyoruzactionsmilehappy6
ikinci olmak isteyen bi arkadaş vardı ismini yazarsa niyet eder başlarız inş..
Ben şimdi başladım okumaya yazarım yarın sayıyı.
allah razı olsun canım..

Beni listeden çıkarın ben listede olmasam bile okurum.

sen nie çıkıyon gülüm listeden..

Ay ceylan çok tatlısın. İyi ki varsın.Allah gönlüne göre versin inşallah...

Ay ceylan çok tatlısın. İyi ki varsın.Allah gönlüne göre versin inşallah...
uy897uy897uy897şımardım:))))))))

Allah hepimizin gönlüne göre versin canım benim..hep beraber iyi ki varız y789

Arkadaşlar ben başladım okumaya yarın yazarım sayıyı inş..sibelcim senin ki bitti de mi..ikinci arkadaş haber etsin niyet edelim inş...herkese mutlu hayırlı geceler diliyorum
(..içimde sanki minik minik ceylanlar var milyon tane hem de.. ben bu siteye girince gülmeye,hoplamaya zıplamaya başlıyolarhappy6cilgin897cilgin897956k:zpzp::zpzp:hmm ondan heralde oturamıyorum ben masama y789)
yüzlerinizi görmediğim halde yüzümü güldüren dostlar iyi ki varsınız..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri