ankara da buluşmak isteyenler gelsin

Yaaa Lütfen artık Ankara’da bir buluşma ayarlansın. Bu hafta sonu nasıl (27 Aralık 2009 mesela)956k
Buluşmaları kim düzenliyorsa bu feryada bir el uzansın dl67dl67s45apk

buluşma olursa ben varım.

mail atılarak da bilgi verilirse memnun oluruz.. şimdiden teşekürler.

ben de ben deblissy

bu konu bir hayli eski
buluşmak isteyenler yeni bir başlık açsın...

ankarada buluşmak isteyenler......neredesiniz..

Bence biz bu gidişle buluşamıcaz:)

nn 16 sında ankara ya geliyoruuuuumm sevincli buluşaılmm :P:P

17 nisan c.tesi yada 18 nisan pazar olur muu???

Ben kısmetse Haziran'da geliyorum sevincli Şöööyle bir keyif kahvesi içeriz artık Ankara'da y789

16 güzel tarihh..hadi nerede buluşalım..

Ben kısmetse Haziran'da geliyorum sevincli Şöööyle bir keyif kahvesi içeriz artık Ankara'da y789
sen gelince bir daha buluşuruz..bizim kalplerimiz gibi bir bedenlerimiz buluşsunda...seninlede buluşuruz..y789

17 nisan saat 2 nerede isterseniz orada buluşalım..gelmek isteyenler özlelime mail adresimi atın oradan daha net haberleşelim..

ben varım, cadi_bm var, günesim vardı. . başka kimler vardıı?? Şimdilik 4 müyüz??

hanii yokmu bişeeeeeyy :D:D kwgsaevşğevökn pşsdbr

şimdilik 4 kişiyoz..ama bir hafta içinde her akşam konuyu gündemde tutup bekleyelim ..belki artarız..

16 nisan saat 15 e bilet aldımm sevincli

Ayyy çok mutlu oldum ben yokken Ankara buluşmasıyla ilgili gelişmeler olmuşş ;))
Bana 17 Nisan uyar ;))

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri