ankara da buluşmak isteyenler gelsin

pardonn..haklısın kişi sayısı belirlensin ..ortak karar alalım..

ankara buluşmasına çok az kaldı...ilgilenenler bildirsin lütfen..

17 NİSAN CUMARTESİ GÜNÜ ANKARA BULUŞMAMIZ YAPILACAKTIR. . BURAYA KATILACAĞINIZI YAZARSANIIIZZ İYİ OLUUURR sevincli yaa gelin sanki bi cumartesi :D nolacaaakkk ::)

Günaydıııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn;
Canlarım ya çok özür dilerim ben gelemiyorum.
Arkadaşımla bu ctesi için sözleşmişiz ama unutmuşum.
Sabah hatırlattı. Çok afedersiniz yaaa. Nasıl telafi edebilirim ??

pazara atalımmı?? benim için farketmez.

Pazar da dolu :((( Siz bensiz buluşun isterseniz. Gerçekten üzgünüm bozduğum için.

Öff buluşun artık yoksa ben kafayı yiycem hasevincli Almayın şu nsmr'yi buluşma yerinegirlhaha ( bu arada Enes'çim istediğin kadar nickni değiştir sana yine NSMR diycem. Görürsün sen...blook)

Pazar da dolu :((( Siz bensiz buluşun isterseniz. Gerçekten üzgünüm bozduğum için.

Amaaann khkh56khkh56 Zaten 3 kişiydik y789 Kısmet değilmişş sevincli Bellgin ablam gelir haziran da,, buluşuruz o zamaaaann blissy

Öff buluşun artık yoksa ben kafayı yiycem hasevincli Almayın şu nsmr'yi buluşma yerinegirlhaha ( bu arada Enes'çim istediğin kadar nickni değiştir sana yine NSMR diycem. Görürsün sen...blook)
khkh56khkh56 Sana kafayı yedirtmek için buluşamıyoz zateeeenn khkh56 Bakırköye yatarsın hergün camının karşısına geçip sana el sallarım music45music45y789 nickimi bi daha değiştirmeyecemm khkh56 khkh56 nsmr de, enes de, spestnaz de, maviinci dee khkh56khkh56 hepsi aynı kapıya çıkıyor khkh56khkh56

Amaaann khkh56khkh56 Zaten 3 kişiydik y789 Kısmet değilmişş sevincli Bellgin ablam gelir haziran da,, buluşuruz o zamaaaann blissy

khkh56khkh56 Sana kafayı yedirtmek için buluşamıyoz zateeeenn khkh56 Bakırköye yatarsın hergün camının karşısına geçip sana el sallarım music45music45y789 nickimi bi daha değiştirmeyecemm khkh56 khkh56 nsmr de, enes de, spestnaz de, maviinci dee khkh56khkh56 hepsi aynı kapıya çıkıyor khkh56khkh56
O zaman no problem NSMR sevincli

ben üzüldüm.......

öteki hafta cumartesi olsuuunn sevincli

kimsin sen artık karıştırır oldum
enes mi, maviinci mi , nsmr mi spestnaz mi kimsin sen.....

bide çok güzel düşündün belgin ankarada hepimizi bir toplasın bunu gündeme alalım lütfen.. sevgili belgine iletelim ne dersinizzzzz...
ankarada buluşmak isteyen arkadaşlar daha da kalabalık oluruz

Ben toplarım hepinizi sevincli Haziran'a ne kaldı şunun şurasında y789

biz tuba ile atakulede 17 nisan saat 3 te buluşuyoruz..ankara manzaralı çay içeceğiz..katılmak isteyen arkadaşları bekleriz..,çünkü ben üşenme erteleme vazgeçme diyorum..

evett....hala haber yok ama ben ümitliyim..isteyenler bana özelden dönsün msn ye gelsiinn..amaç sohbet etmek..paylaşılacak bir ilkbahar günü..

ben geliyorum sevincli ama nereyee ::) Atakule saat 15.00 mı :)

Arkadaşlar biz 2 hafta kadar sonra buluşlım diyoruz.2 mayıs iyi igibi sanki siz ne dersiniz?bu arada nisbet gibi olmasın ama yüsraylada gezcez bis:)))

Ankara buluşması Pazar gününe enk gelirse çok iyi olur benim için, memnuniyetle katılmak isterim.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri