Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi !

3. deneme yine olmadı.Acaba kaçta alacak merak ediyorum.Denemeye devam.Bundan daha etkili bir teknik var mı ?Acaba

DENEYECEĞİM HEMEN ....ÇOK TEŞEKÜRLER....

ya arkadaşlar ne diyonsunuz yaa bu ne şimdi wallahi heyecandan bağırcam titriyorum haa.sevinclisevinclisevincli.nasıl oluyo yaa uçmakdan bahsediyosunuz şaka mı gerçek mi anlamadım...ben harbiden anlamadım..çekim yasası falan filan inanıyorum da artık ama bu da nesi oluyo....rüya gibi bişey mi oluyo bi de rahatından bahsediyosunuz gezip geliyosun diye Allah aşkına varsa biri açık açık yazsın kim uçtu... ben çocukken bile inanmıyodum uçmaya..khkh56lütfen aydınlatın beni..ya bi de gidip gelemesseniz bi daha.khkh56

olursa bende deniycem ondan bu kadar ısrarla sormam

ya arkadaşlar ne diyonsunuz yaa bu ne şimdi wallahi heyecandan bağırcam titriyorum haa.sevinclisevinclisevincli.nasıl oluyo yaa uçmakdan bahsediyosunuz şaka mı gerçek mi anlamadım...ben harbiden anlamadım..çekim yasası falan filan inanıyorum da artık ama bu da nesi oluyo....rüya gibi bişey mi oluyo bi de rahatından bahsediyosunuz gezip geliyosun diye Allah aşkına varsa biri açık açık yazsın kim uçtu... ben çocukken bile inanmıyodum uçmaya..khkh56lütfen aydınlatın beni..ya bi de gidip gelemesseniz bi daha.khkh56
Alnının ortasında kapı belirmesi, beyninin konum değiştirmesi demek yani orda üstü kapalı bir sanat yapılmış asıl anlamı bu. Uçmuyorsun sadece konum değiştiriyorsun. Ben şu ana kadar uçmadım heyecanlanmana gerek yok yanigirlhaha

Uçsak da fena olmazdı hanigirlhaha çok mistik ya bayılıyorum böyle şeylere:zpzp: maviş cadı sen konum değiştirebiliyor musun?Mesela istesen evin içinde başka bir odaya geçebilir misin?dusun2

RESİMDE GÖKYÜZÜNDE SÜZÜLEN BİRİNİN FOTOĞRAFİ VAR YANİ UÇUYO OLMUYOMUSUN YER ÇEKİMİ VAR MI ASTRAL SEYEHATTAkhkh56YADA YÜRÜYEREK Mİ GİDİYOSUN...BEDENİNMİ GİDİYO RUHUN ÇIKIYO DEMİ İKİ AYRI KİŞİ OLUYOSUN OTURAN BEDEN GEZEN RUH DOĞRU ANLAMŞMIYIM

Onu biliyorum.Bu teknikten bahsetmiştim karanlık ortam mum falan var da onun için.

çok ilginç bende deniycem.peki dönmek istediğimizde dönebiliyormuyuz nasıl dönücez?ya kendimizi kaptırırsak gezmeye ne olur

RESİMDE GÖKYÜZÜNDE SÜZÜLEN BİRİNİN FOTOĞRAFİ VAR YANİ UÇUYO OLMUYOMUSUN YER ÇEKİMİ VAR MI ASTRAL SEYEHATTAkhkh56YADA YÜRÜYEREK Mİ GİDİYOSUN...BEDENİNMİ GİDİYO RUHUN ÇIKIYO DEMİ İKİ AYRI KİŞİ OLUYOSUN OTURAN BEDEN GEZEN RUH DOĞRU ANLAMŞMIYIM
Malesef uçmuyorsun tatlım ama o kadar çok istiyorsan ben seni yüksek bir tepeden aşağı atarım sorun değil girlhaha Sadece beynin konum değiştiriyor. Konum değiştirdiğinde de olanlar kişiden kişiye değişir. Bir arkadaşım bütün gün yaptıklarının gözlerinin önünde canlandığını yaşadıklarını yeniden izlediğini söyler mesela. Benimkisi daha farklı ama sana anlatmıycamgirlhaha

Uçsak da fena olmazdı hanigirlhaha çok mistik ya bayılıyorum böyle şeylere:zpzp: maviş cadı sen konum değiştirebiliyor musun?Mesela istesen evin içinde başka bir odaya geçebilir misin?dusun2
Evin içinden başka bir odaya geçtiğim olmadı. Konum değiştiremiyorum ama rüyada ona benzer birşey yaşamıştım.

Onu biliyorum.Bu teknikten bahsetmiştim karanlık ortam mum falan var da onun için.
Sen bu tekniği uygula gerisi önemli değil. Gündüz bile deneyebilirsin. Hani inançlara göre gece gece aynaya bakılmaz tarzı düşünen varsa aynı tekniği gündüz de deneyebilirsiniz.

kizzz mavis sonrada lambalari patlatiyorum diye dert yanarsin
bu durum demekki asiri enerji yüklüyor
fazlasini elektirik cekiyor olmali ne dersin?

kizzz mavis sonrada lambalari patlatiyorum diye dert yanarsin
bu durum demekki asiri enerji yüklüyor
fazlasini elektirik cekiyor olmali ne dersin?
Valla haklı olabilirsiniz Kralım. Ama bu meditasyon gibi birşey. Çoğu kişi yapar. Bununla alakası yok ki. Benim ki değişik birşey sağlam lamba varsa geçici olarak sönüyor, bozuk lambalar patlıyor. Daha evvel çok oldu ha bir de tam yanmayan lambanın altına gelince lamba düzgün yanmaya başlıyor girlhaha Çok değişik bir şey. İlerde elektrikçi mi olsam? Komserlikten iyidir valla :D Daha karlı olur girlhaha

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri