2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi

HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM BENİMDE HAYATIM DEĞİŞİYOR 2010'da inş hepimiz hedeflerimize ulaşırız ve hayatımızı herzaman olumlu yönde gelişmelerle devam ettiririz YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN. TEŞEKKÜRLER 2009 bana çok şey öğrettin
şükürler olsun

ayyy çok sevindim yaa hediyelere baktıqımda içimden bi tanesini qeçirmiştm ve tam da istediğimi kazanmışım çok teşekkürlerkiss3kiss3
yeni yılın herkese sağlık, mutluluk, para, bolluk getirmesini diliyorum
benim için çalışmaya şimdiden başlamış happy6

anaaaam kazanmışım ya ben :D
teşekkürler hayatımdegisti.com :):):):)

Kuantim isim analizi kazanmışım 8977 Çok teşekkür ediyorum Atakan Bey'e, Özlem Hanım'a, emeği geçen herkese ve tüm hayatimdegisti.com üyelerine.. Hepinize hayırlı ve sağlıklı, mutlu yıllar dilerim.. İyi ki varsınız.. superxy

Sitemiz üyelerinden aynı zamanda Astroloji Uzmanı olan Yurdahal hn çekilişte kazanan bir kişiye kişilik analizi ve 2010 yılı analizi yapacak.Normalde bu danışmanlığımın süresi 1,5 saat, ücreti de 360,--TL dir. Skype üzerinden ya da msn üzerinden danışmanlığı yapılması da mümkün olur. İstanbul'da iseniz bu görüşmeyi uygun olursa yüzyüze de yapabiliyorsunuz.

Astro İstanbul - www.astroistanbul.com

Talihli:Susogeliy

Çok sevindim :):) Hediye kazanmak zaten çok güzel bir duygu iken bir de değerli Astroloji Uzmanı Yurdahal hanımdan kişilik analizi ve 2010 yılı analizi kazanmış olmam 2010 yılının bu ilk dakikalarında beni çok mutlu etti. Burdan site sahiplerinin, site üyelerinin ve tüm dünya insanlarının yeni yılını kutlar herşeyin gönlünüzce olmasını dilerim.
Sevgi ve saygılarımla,
Ali
Susogeliy:(Sürekli sonu gelmez iyileşmeler yaşıyorum)

Sınav sonucu ne zaman belli olcak der gibi sormusşun. Ne şekersin sen ya y789

evett öyle olmuş birazcıksmil56 heyecandan olmuştur ya sonuçları çok merak ediyodummusic45...ama öğrenince khkh56

o kadar da yoğunlaşmıştım çekim gücünüde kullandım ama daha iyi yoğunlaşmam gerekiyomuş demekki.derty

cadıımkhkh56khkh56 sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün

Hayırlısı olsun hediye çıkan arkadaşları kutluyorum iyiki varız iyiki aileyiz

yuppppiiiiiiiiiiii teşekkürler atakan bey teşekkürler tüm site sakinleri.happy6blissytelkin cd kazanmışım....en mutlu günüm bugün.....sevincliyaşasın....hepinizi çok seviyorum.....y789y789y789y789

bana bişey çıkmamış ama olsun yinede teşekkürler :)
bana çok şey öğrettiniz bu bana ÇOK BÜYÜK BİR HEDiYE ZATEN
TEKRAR TEŞEKKÜRLER!!!

Ya bana niye çıkmamıııışşş o kadar dua etmiştim....

bana niye çıkmadı
surat.gif

kazanan arkadaşlar hayırlı olsun.. şansınızın tüm yıl boyunca devam etmesini diliyorum ark5

yeni yıl yeni yıl :)) okadarda heves etmiştim bana çıksın diye napalım kısmet:) hediyeler çok güzel kazanan herkese hayırlı olsun:)

kazanan herkesi tebrik ederim... özelliklede yüsra için çok sevindim :)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri