- Reaksiyon puanı
- 1
Biz çekim yapan büyücüler olarak sitenize geldik üç kişi..Minik sevimli büyücüler...Atladık süpürgemize hayatımdeğişti sitenize geldik..Önce merhaba
)
Ahh benim sivri dilli olumlamalarım başımıza iş açtı
) Neyse burada uslu kız olucam söz verdim..Eee ama şarkı dinlemek günah derlerse atar tepemin tasıı napalımmm!
neyse efenim biizm bir şirin cadımız var..Biz jelibonlan hayatımızda oyunlar oynarken.aaa bir baktık yalnız değiliz!
Oyunlarlayaşayangiller familyasından bir büyücü daha bulduk..Büyü yapıp hayatımızı değiştiriyoruz..
Aşk olmakla aşık olmayı ayırıyoruz..Hayata aşkla bağlıyız..Çikolatalı pastayı-amasya elmasını- sularda yalınayak yürümesini-kırçiçeklerini çokkk seviyoruz..
Ve bu bizim masalımız..hepinizi masalımıza davet ediyoruz
)
Ahh benim sivri dilli olumlamalarım başımıza iş açtı
neyse efenim biizm bir şirin cadımız var..Biz jelibonlan hayatımızda oyunlar oynarken.aaa bir baktık yalnız değiliz!
Oyunlarlayaşayangiller familyasından bir büyücü daha bulduk..Büyü yapıp hayatımızı değiştiriyoruz..
Aşk olmakla aşık olmayı ayırıyoruz..Hayata aşkla bağlıyız..Çikolatalı pastayı-amasya elmasını- sularda yalınayak yürümesini-kırçiçeklerini çokkk seviyoruz..
Ve bu bizim masalımız..hepinizi masalımıza davet ediyoruz