İşte Geldik Olumlama yapmaya:))

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
echo'cummm gel gel dedin aha da geldimmm ii de siz nerdesiniz yawww kendimi pek bi acemi yalnız yabancı hissettim buralarda, biraz alıştırma turları yapayım bari y789
Hiiii,medusam da gelmiş!
Ya ben doktordu,hastahaneydi,oydu buydu derken kendi derdime daldım,dünyayı unuttukkk
Sakın kaybolma ortadan,kaldığımız yerden devam edecez herşeye:)

bana da uğrayın bu aralar olumlamalarım tökezlediutananadamhy789

bana da uğrayın bu aralar olumlamalarım tökezlediutananadamhy789

Sanrıcayla benim de öyle oldu,hatta biz tökezlemeyi filan da geçtik,türbülanslar yaşadık:)
Hadi yeter bu kadar olumsuzluk,hep beraber topalarlanalım arkadaşlar,2010 a böyle girmeyelim.Sanrıca da gelir birazdan,olumlamalara,pozitifdüşünceye,çekim yasasına kaldığımız yerden devam edelim.
Elinde fazla enerjisi olan varmıııı?Bize biraz takviye lazımm,borç istiyorumm,en kısa zamanda iade edecemm:)

hadiiiiiiiiii
olumlama yapmaya tembellik yookkkkkkkkkk
kendimi olduğum gibi kabul ediyorum
kendimi onaylıyorumben değerliyim
ben güçlüyüm
kendimi seviyorum
........
.......
kolay gelsin

diğer kısımlara dileklerimi yazmakla başladım olumlamalara :) tamam tökezlemekten kaçış başlıyooooooo :)
hayatı seviyorummmmm

msalınıza katılmamak içten değil ama ben bugün çok hüzünlüyüm yalnızlık çok kötü bişey ve ben yalnızım

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri