site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz

öncelikle merhabalar sitenizi yeni keşfedenlerdenim ego güçlndirici cdnizi dinlemekteyim umarım müzikler işe yarar bekleyip görücezy789

Merhaba
Ben reiki 1 ve 2 yi aldım 3cüyü almak istiyorum onun için öncelikle nefes teknikleri kursuna gidiyorum.kurs 8 haftalık bir süreç kaplıyor.devamlı bu konularda kitap okuyorum ve internette bu konularla ilgili siteleri geziyorum
Bugün meditasyonla ve nefes tekniklerinle ilgili siteleri gezerken tesadüfen sitenizle tanıştım.ve mail adresime gönderdiğiniz cd leri şu anda dinliyorum.benim algıladığım sadece su sesi ve cok güzel kuş sesleri arkadaki telkinleri inşallah bilinç altım algılıyor diye ümit ediyorum.düzenli olarak hergün dinlemeyi düşünüyorum.gelişmelersevincli olursa sizi haberdar ederim.
hoşça kalınt678

Merhaba
Ben reiki 1 ve 2 yi aldım 3cüyü almak istiyorum onun için öncelikle nefes teknikleri kursuna gidiyorum.kurs 8 haftalık bir süreç kaplıyor.devamlı bu konularda kitap okuyorum ve internette bu konularla ilgili siteleri geziyorum
Bugün meditasyonla ve nefes tekniklerinle ilgili siteleri gezerken tesadüfen sitenizle tanıştım.ve mail adresime gönderdiğiniz cd leri şu anda dinliyorum.benim algıladığım sadece su sesi ve cok güzel kuş sesleri arkadaki telkinleri inşallah bilinç altım algılıyor diye ümit ediyorum.düzenli olarak hergün dinlemeyi düşünüyorum.gelişmelersevincli olursa sizi haberdar ederim.
hoşça kalınt678

hoş geldiniz sevincli

merhaba arkadaşlar.

hoş geldiniz sevincli

öncelikle hoşbulduk.teşekkürler.

hoş geldiniz sevincli

merhaba tatlı kedicik siteye bugün abone oldum seninle tanışmak güzel...
herkese sevgilerrrrrrrr!

mehaba.. ben sitenin oldukça faydalı, telkin içerikli mp3 dosyaları bulunan bi adres olduğunu, birkaç arkadştan duydum ve bu konulara ilgim olduğu için üye olmaya karar verdim. tıp öğrencisiyim(şimdilik:) ) ve psikiyatrist olmayı düşünüyorum. insan zihni,ruh dünyası, davranış, kişilik, ve bilişsel melekeler temel ilgi alanlarım. herkese selamlar.....smil56

merhaba pisimbat,hoş sefa bulduk.

hanimiş hanimişl sevincli mmaaauuww selam ola

ben de geldim. herkese sevgiler

cat56 dende sana sevgiler sefa geldin sevincli

merhaba tatlı kedicik siteye bugün abone oldum seninle tanışmak güzel...
herkese sevgilerrrrrrrr!

hoş gelddiniz sevincli evet ya tatlı bir cat56 yim ben cat56cik sayılmasamda yani çoçukluk çoktan bitsede içim hala çoçuk

mehaba.. ben sitenin oldukça faydalı, telkin içerikli mp3 dosyaları bulunan bi adres olduğunu, birkaç arkadştan duydum ve bu konulara ilgim olduğu için üye olmaya karar verdim. tıp öğrencisiyim(şimdilik:) ) ve psikiyatrist olmayı düşünüyorum. insan zihni,ruh dünyası, davranış, kişilik, ve bilişsel melekeler temel ilgi alanlarım. herkese selamlar.....smil56

alllaahhh tam bana göre bir üye hoş geldiniz sevincli bana sertifika vermeniz gerekiyor dr cuğum nedeni bir insan kendini nasıl cat56lerle bir tutar ve aşık olur ve kendini nasıl olurda asi hırçın hür asabi diye tanımlar haydi bakalım soruma cevap bekliyorum hee sevincli

slm pisimbat!!! bnde geldim! (: dertyk8908

8977hoşgeldiniz efm buyrun bu8yrun yerimiz çok smileydance

selam bende geldim

miyawww hoş geldin sevincli

hayatım değişti sitmize tüm yeni üye olan arkadaşlar herkes hoş ve sefa geldi diyorum.
diyeceksiniz ben kimim ben sitemizin asi sevincli hırçın blook hür cat56 si pisimbat .sitemizde bulunan yaratıcı yazarlar bölümünde pisimbat eserekli saatler adlı bölümde yazdıklarımla ve kanser bölümündeki yazılarımla sizlerleyim .
mrb hoşbulduk tşkkk ederim bu sıcak karsılamanıza

merhaba kedicik : )

bende hosgelebilirmim: ) geldim bileeeeesevincli

hoş buldum.kedimize ve diğer üyelere sevgi ve selamlar

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri