kandırıkçı ki halk arasında yalancı denir y789 gördüm siyah sensin dut ağacının arkasında saklanıyorsun sevincli sobe sobe sobe khkh56
Ben siyah değilim ama...
Merhaba
Ben reiki 1 ve 2 yi aldım 3cüyü almak istiyorum onun için öncelikle nefes teknikleri kursuna gidiyorum.kurs 8 haftalık bir süreç kaplıyor.devamlı bu konularda kitap okuyorum ve internette bu konularla ilgili siteleri geziyorum
Bugün meditasyonla ve nefes tekniklerinle ilgili siteleri gezerken tesadüfen sitenizle tanıştım.ve mail adresime gönderdiğiniz cd leri şu anda dinliyorum.benim algıladığım sadece su sesi ve cok güzel kuş sesleri arkadaki telkinleri inşallah bilinç altım algılıyor diye ümit ediyorum.düzenli olarak hergün dinlemeyi düşünüyorum.gelişmelersevincli olursa sizi haberdar ederim.
hoşça kalınt678
merhaba arkadaşlar.
öncelikle hoşbulduk.teşekkürler.
merhaba pisimbat,hoş sefa bulduk.
ben de geldim. herkese sevgiler
merhaba tatlı kedicik siteye bugün abone oldum seninle tanışmak güzel...
herkese sevgilerrrrrrrr!
mehaba.. ben sitenin oldukça faydalı, telkin içerikli mp3 dosyaları bulunan bi adres olduğunu, birkaç arkadştan duydum ve bu konulara ilgim olduğu için üye olmaya karar verdim. tıp öğrencisiyim(şimdilik) ve psikiyatrist olmayı düşünüyorum. insan zihni,ruh dünyası, davranış, kişilik, ve bilişsel melekeler temel ilgi alanlarım. herkese selamlar.....smil56
slm pisimbat!!! bnde geldim!dertyk8908
selam bende geldim
mrb hoşbulduk tşkkk ederim bu sıcak karsılamanızahayatım değişti sitmize tüm yeni üye olan arkadaşlar herkes hoş ve sefa geldi diyorum.
diyeceksiniz ben kimim ben sitemizin asi sevincli hırçın blook hür cat56 si pisimbat .sitemizde bulunan yaratıcı yazarlar bölümünde pisimbat eserekli saatler adlı bölümde yazdıklarımla ve kanser bölümündeki yazılarımla sizlerleyim .
çok hoş bir site herşey için teşekkürler...
merhaba kedicik : )
bende hosgelebilirmim: ) geldim bileeeeesevincli
cat56 dende size selamlar sevgilerimle sevinclihoş buldum.kedimize ve diğer üyelere sevgi ve selamlar
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.