selam

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

hülya55

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
ne olur yardım edin sigarayı bırakmak istiyorumsigrt56

ne olur yardım edin sigarayı bırakmak istiyorumsigrt56

tam yerindesiniz...super

sigarayı bırakmak için bilinç altı kalıplarınızı değiştirmeniz gerekli öncelikle...

bu konuda size uygun telkinleri seçebilirsiniz....music45

öncelikle ego güven ve suçluluk telkinlerini yaklaşık bir hafta kadar günde 8-10 saat dinleyebilirsiniz...

daha sonra sigarayı bırakma telkinlerini ekleyebilirsiniz..

bu konuyla ilgili araştırma yapabilmeniz için bir kaç link ekliyorum..

sevgiler..actionsmile

http://www.hayatimdegisti.com/forum/dikkat-mp3leri-buradan-yukleyiniz/

http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/

bence bırakmanın en iyi yolu daha çok içmeyi deneyip en son vucudunuz yeterrrrrrr demesini beklemek sonra görceksiniz siz içmek isteseniz bile tiksineceksiniz aynen işe yarıyor ben bu sayede 2 pakete çıkardım tabi herkes ben demek değil sigarayı bırakmama konusunda iradesi benden daha düşük olanlar sölediğimi yapsınlar yaptığımı yapmasınlar herkese sevgiler:D

Bu yönteme benzer bi yöntem biliyorum. Arkadaşımın arkadaşının ailesi çocuklarının sigaraya başladığını duyunca eve paket paket sigara almışlar. Çocukları da çağırıp cümbür cemaat paketlerce sigara içmişler. İki çocuk da şimdi sigaradan nefret ediyor.

bence bırakmanın en iyi yolu daha çok içmeyi deneyip en son vucudunuz yeterrrrrrr demesini beklemek sonra görceksiniz siz içmek isteseniz bile tiksineceksiniz aynen işe yarıyor ben bu sayede 2 pakete çıkardım tabi herkes ben demek değil sigarayı bırakmama konusunda iradesi benden daha düşük olanlar sölediğimi yapsınlar yaptığımı yapmasınlar herkese sevgiler:D

Ben 3 paket içiyorum 5 e çıkarsam sigara değil emzik olur o :D

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri