matrix'e hükmedin

sevincliArkadaşlar Matrıx Enerji çalışmalarım devam ediyor.hergün pratik yapıyorum.B u konuda bana çook yardımcı olan Stormrugsung66 teşekkürleri bir borç bilirim.sapkal89 hiç sıkılmadan bütün sorularımı cevapladı.oğlumun sınavında başarılı olması için yapmıştım.sınıfın en yüksek notunu almışblissy.çok sevindim.dünde annemin parmağı iltihaplanmış,sancı yaptığı için uyuyamıyordu.ilk defa sağlık için denedim ve oldu.956ksancı kesildi.elinin üzerinde sert iki nokta buldum ve parmaklarım arasındaki çekime yoğunlaştım.öyle bir çekim vardı anlatamam.sancı kesildi.annemde şaştı kaldı kadıncağız.y789 parmaklarının arasında bişeyler oldu elime diyor.Başarılı iki deneyimimi paylaşmak istedim

kitabı sadece bir kez okudum şimdi tekrar okumaya başladım aradan biraz zaman geçti ama
bazı durumları pekiştirme adına etkili oluduğunu anladım...
mesela sevgili r.şanal'ın söylediği bir şey var ''bazen seçtiğiniz kitap aslında size yüksek benlik düzeyinde bir teşviktir diyor ve ekliyor kimseye zorla bir kitap aldırmayın ve hediye etmeyin, çünkü bu kişinin kendi seçimiyle oluşan bir eylemdir''
burada bir çok kişi matrix'e hükmedin kitabındaki metodları kavramaya çalışıyoruz
demek oluyor ki burada bulunan herkes bu kitaptaki uygulamaları yapabilir,bu kitabı kendimize çekmişsek bunu yapabiliriz anlamına geliyor,sadece bunu kabul etmemiz yeterli bence.....
mesela dr.richard okul yıllarında yaşadığı tuhaf deneyimlerden söz ediyor,okul arkadaşının kendisine saldırdığını ve onu mucizevi bir şekilde safdışı ettiğini...ilginçtir ki bende buna benzer bir olay yaşadım ilkokul 3 sınıftaydım o zamanlar dövüş filmlerine oldukça meraklıydım...bazı arkadaşlarla iki gruba ayrılıp bir sille tokat oyunu oynuyorduk rakip takımdan bir arkadaşımın üzerine doğru koşmaya başladım,bir sıçrama yaptım ama hiç normal bir sıçrama değildi,herşey durmuştu kendimi okadar yüksekte bulmuştum ki herkes aşşağıda kaldı sanki,rakip arkadaşımın ensesine basmıştım,yere iner inmez koşmaya başladım olayı farkeden bir arkadaşım bana onu nasıl yaptın dedi bende bilmediğimi söyledim.......
sevgiyle kalın

Bütün insanlar dahi olarak doğar ancak bazıları bunu fark eder. ve biz yüzyıllarca tek farkı "farketmek" olan insanları konuşup dururuz. Gerçek şu ki: hepimiz doğduğumuzda farkedilmeyi bekleyen birer beyne sahibiz. Fark et artık...

Günlerdir 111'i bitirmeye çalışıyorum herkesin yorumunu en ince ayrıntısına kadar okudum ve not aldım. Kitap bugün elime geçti. İki noktayla ilgili kendimle ilgili olmayan bütün denemelerimde başarılı oldum.
(kendimle ilgili sorun serbest bırakmak)
çok fazlada noktalara bağlı kalmadım bağ kur ve unut.
Bu form kendilerini farkeden dahilerin dünyası kesinlikle. Aranızda olmak mutlu etti beni. Paylaşımlarınız çok eğiticiydi en ince detayına kadar bence.
hepinize yürekten teşekkür ediyorum kabul edin lütfen...

Bütün insanlar dahi olarak doğar ancak bazıları bunu fark eder. ve biz yüzyıllarca tek farkı "farketmek" olan insanları konuşup dururuz. Gerçek şu ki: hepimiz doğduğumuzda farkedilmeyi bekleyen birer beyne sahibiz. Fark et artık...

Günlerdir 111'i bitirmeye çalışıyorum herkesin yorumunu en ince ayrıntısına kadar okudum ve not aldım. Kitap bugün elime geçti. İki noktayla ilgili kendimle ilgili olmayan bütün denemelerimde başarılı oldum.
(kendimle ilgili sorun serbest bırakmak)
çok fazlada noktalara bağlı kalmadım bağ kur ve unut.
Bu form kendilerini farkeden dahilerin dünyası kesinlikle. Aranızda olmak mutlu etti beni. Paylaşımlarınız çok eğiticiydi en ince detayına kadar bence.
hepinize yürekten teşekkür ediyorum kabul edin lütfen...
sevgili Arca daha ben kitabı okuyamadım, bulamadığım için.kimbilir kitabı okusam daha farklı olur.çok basitmiş ben ilk zamanlar çok kasıldım,ama ilk dörtte üç başarı elde ettim.çok zevkli bir oyun gibi...bırakıyorum geri bildirimler alınca hatırlıyorum.gözünde büyüten arkadaşlara örnek olsun..

Sana tavsiyem ilk yaptığın masa üstünde olsun parmağını gezdirirken artık hareket edemedği yapıştığı bir nokta oluyor.orayı bas.diğer parmağını yine ona yakın biryerden seç aynı şekilde.ve iki parmağın birbirini çektğini ve yanyana geldğini zihninde canlandır.kitaptan önemli alıntılardan okumuştum sitemizdeki.bu ilk deney olayı kavramak için.parmakların gerçekten birbirini çektiğini hissediyorsun.garip bir his hem çekiyor hem itiyor.daha sonra zihninde yapmaya başla önce gözünle gör hisset.faydalı olur sanırım.ben bu şekilde başladım.sakın bırakma..

ne kadar yeteneksizmişim! koca kitabı devirdim, videolarını izledim, Allah biliyor ya sırf kayınvalidemi iyileştirebilmek için öğrenmek istedimdi...ama tek zerre anlamadım!ağla2

ya bu süper bişeymiş arkadaşlar nasıl yapıyorsunuz bu iki noktayı açıklayıcı anlatın bizde sebeplenelim çok heyecanlandım valla .. kitabı muhakkak okuyacağım zaten..hayatımda çok imgelemeler yapıyorum ama iki nokta nasıl ya anlatın allah aşkına..

ya bu süper bişeymiş arkadaşlar nasıl yapıyorsunuz bu iki noktayı açıklayıcı anlatın bizde sebeplenelim çok heyecanlandım valla .. kitabı muhakkak okuyacağım zaten..hayatımda çok imgelemeler yapıyorum ama iki nokta nasıl ya anlatın allah aşkına..
Önce formu okuyun bilgilenmek için kolay ve zevkli.gözünüzde çok zorlaştırıp,kasılmadan sadece hislerinizle bağlan iste ve bırak.sonra ne olacak acaba olurmu merak etmeden unutun,kolay gelsin

biri beni öldürsün! dunk56

nokta mokta bulamıyorum ben arkadaşım! böyle metafizik şeylere algılarım mı kapalıdır nedir?!
6. hissimin, kahve falımın iyi olduğunu söylerler ama...nokta mokta yok, bende çalışmıyor işte!

nokta mokta bulamıyorum ben arkadaşım! böyle metafizik şeylere algılarım mı kapalıdır nedir?!
6. hissimin, kahve falımın iyi olduğunu söylerler ama...nokta mokta yok, bende çalışmıyor işte!
Beni çok güldürdün, Allah ta seni güldürsün.işte sorun orda sen noktaya takılmışsın.kapalı dedin bitti olay zaten:)baştan kapalı olmayı seçtiğin için nasıl açarız.tabi başarısız olursun.Ben ilk başlarken aaa bu çok kolay ben bunu mutlaka yaparım hıh ne varmış diye başladım.ben algılarım açık hislerim kuvvetli.böyle dersen açılır.baştan reddedersen çalışmaz.Ben bu iş çok zor yapamam, dediğim işte başarılı olabilirmiyim sence imkansız.çünküüüü yapamamayı seçtim baştan.sen önce düşünceni değiştir.birlikte yapalım siyahçam.sapkal89

sudem8, güzel arkadaşım; her yazını okuduğumda düşünmeden edemiyorum..lütfen beni affet ama; sen dünyadan başka bir yerde mi ikamet ediyorsun canımcım ya?! bak avatarındaki manzaradan da şüphelenmedim değil...
yaw ne kadar güzel, herşey senin için ne kadar kolay...burdan birkaç yazı okudun, ben yaparım dedin veeee hoopp annenin barnağındaki sancıyı mı geçirdin?

anlamadım ki herkes için kolay olan şu şeyler bana neden böylesi zor görünüyor?!

neyse ben senin yapabildiklerini okudukça da mutlu oluyorum, bu kadarmış kısmetim...

bu gün 27 mayıs çarşamba gecesi sabah iş var ama yazdıklarınızı okumaya doyamıyorum valla arkadaşlar çok mutluyum burada olduğum için hepinize güzel paylaşımlarınız için TEŞEKKÜRLER...

sudem8, güzel arkadaşım; her yazını okuduğumda düşünmeden edemiyorum..lütfen beni affet ama; sen dünyadan başka bir yerde mi ikamet ediyorsun canımcım ya?! bak avatarındaki manzaradan da şüphelenmedim değil...
yaw ne kadar güzel, herşey senin için ne kadar kolay...burdan birkaç yazı okudun, ben yaparım dedin veeee hoopp annenin barnağındaki sancıyı mı geçirdin?

anlamadım ki herkes için kolay olan şu şeyler bana neden böylesi zor görünüyor?!

neyse ben senin yapabildiklerini okudukça da mutlu oluyorum, bu kadarmış kısmetim...

Oldumu şimdi siyahça daha başında vazgeçtiny789zor olan yok sadece inançlarımız var nasıl inanıyorsak onu yaratıyoruz canım benim.Sen bu kadar kolay birşey olamaz diye kendini inandırdın.bu güç bizim içimizde onu açığa çıkarmak bizim elimizde..inançlar direnişe geçti sadece yılmak yokkkksevinclisevincli

Ben de senin gibi bu dünyada yaşıyorum.manzara da istanbul...oğlum koç üniversitesinde okuyor.okulun bahçesi.resimde kendi resmim.çiçek böcek değil...herkes yapabilir.sen de yapabilirsin.ama kolay ben yaparım diye yaklaş olaya benim anlatmak istedğim bu.sorun başarmanda değil senin kafanda yapamam düşüncesini yenmekte...onu anlatmaya çalışıyorum.yaptığım denemeleri de hava atmak için yazmadım yanlış anlaşılmasın.yardımcı olmak amacı le yazdım.pes etmek yok.

bu gün 27 mayıs çarşamba gecesi sabah iş var ama yazdıklarınızı okumaya doyamıyorum valla arkadaşlar çok mutluyum burada olduğum için hepinize güzel paylaşımlarınız için TEŞEKKÜRLER...
Biz de sana ESOS teşekkürler ederiz çok atışıyoruz ama sonunda başaracağız.

o cümleleri sana hayranlığımdan yazdımdı sudem8 arkadaşım...ifade becerim sıfırın altında olduğundan sanki seni eleştiriyormuşum gibi çıkmış görüntü, ama yok öyle birşey...baktım önce meleklerle iletişime geçtin, reiki falan derken şimdi iki nokta...valla maşallah! başarılarını ailecek severek izliyoruz...:)

bakın daha pratik bir çözüm buldum, benim kalın kafama ve bilinçaltıma bu kadar şeyi sokmaya çalışmak yerine, en iyisi kayınvalideme kitabı vereyim, okusun o kendi çözsün, kendi kendini tedavi etsin...nasıl? sevincli

o cümleleri sana hayranlığımdan yazdımdı sudem8 arkadaşım...ifade becerim sıfırın altında olduğundan sanki seni eleştiriyormuşum gibi çıkmış görüntü, ama yok öyle birşey...baktım önce meleklerle iletişime geçtin, reiki falan derken şimdi iki nokta...valla maşallah! başarılarını ailecek severek izliyoruz...:)

bakın daha pratik bir çözüm buldum, benim kalın kafama ve bilinçaltıma bu kadar şeyi sokmaya çalışmak yerine, en iyisi kayınvalideme kitabı vereyim, okusun o kendi çözsün, kendi kendini tedavi etsin...nasıl? sevincli
Yok ben yanlış anlamadım.herkesi sinir etmekten korktum :)çok komiksin ayrıca yazdıkça batıyorsun.Ben şöyleyim ben böyleyim çok kızdım.kendine hiç değer vermiyorsun.Yarın sabah kalktın mı arkadaşım ben değerliyim,ben başarılıyım.Kendimi olduğum gibi kabul ediyorum,nasılsam öyle gibi olumalamalar yap.acil ihtiyacın var.kendini yerden yere vurma konuşmam bak:) iki noktadan önce bu ödevleri yapman gerekir.Ayrıca seni kutlarım çok iyi niyetle kayınvalideni düşünerek bu işe atıldığından dolayı :)Başka gelinler biran evvel nasıl öldürsek diye çalışmalar yapıyor.çok iyi niyetlisin de biraz kendine değer vermiyorsun.O0

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri