site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz

yahu arkdaş ne biçim bi sitebu ben bişiy anladım arkaşım bana bir öğret kurban olayım sadece su sesi felan war ya ne işe yarıo bu ses ben hipnoz olabileceğim bi ses tonlu bi konuşma bekliorum mal gibi su akıo bende dinliomm öle neymişş kendime güven filan falan su sesiylemi olacakmış bu sigarayı bırakmak için ayrı bi sus sesi yok haytta mutlu olabilmek için başka bi su sesii buysa site eğer walla çok saçmaaa

slm arkadaşlar ben seçil sizleri tanıdıkça daha fazla şey öğrenmek için burdayım y789ve hayatımda ilk kez bir siteye üye oldum haydii hayırlısıalk78

Merhabalar ; sitenizde yaptığım ön incelemeler sonucu üye olmaya karar verdim..bir arkadaşım tavsiye etmişti daha öncesinde.anlattığı kadar varmış:)

öncelikle site cat56 sine gelip selam veren arkadaşlara geç cevap verdiğim için özür diliyorum bir süre yoktum anca yazdım herkes hoş ve sefa gelmiş sevincli

merhabalarr hırçın asabi küstah olarak kendini betimlemen bende olumsuzluk dugyusu oluşturdu hayatana tutanan imgelerle kendini anlatman bende size yakınlık hissetirirdi eminim ama direk olumsuzluk negatiflık çağrıştırdı sevgiyle kalın

hoş geldin sevincli tespitlerin doğru bukadar olumsuz kelimelerle bir insan pardon bir cat56 kendini nasıl tanımlar değilmi eh işte benim farkımda bu y789 şaka bir yana tüm olumsuzluklar bir araya gelse bile benim gibi bir cat56 oluşuyor yani pozitif birşeyler var sonuçta -X-=+ sevgilerimle .

Merhaba
Ben Aktobe.Bu siteyi ilginç bir şekilde keşfettim.Ve yine ilginç bir biçimde üye oldum.Çünkü kolay kolay her siteye üye olmam.Herhalde içeri merak ettiğimden.Bu arada ismim belki merakı mucip olmuştur.Aktobe Kazakistan'da bulunan ve benim çok sevdiğim bir şehir...

insanoğlu meraktan dolayı birçok keşfi yapmıştır ve yapmaktadır hoş geldin sevincli öncelikle adın bana akrobat çağrışımı yaptı ama bir şehir ismiymiş çok hoş

Tedicik ^^ Bir uğrayayım dedim... Destur var mıdır, devam edeyim sitede gezinmeye? :)

vardır elbet söyle ferah ferah gez dolaş başlıkları ilğini çekenlere fikirlerini yaz arada bana ciğer getirirsen çok sevinirim hoşgeldin sevincli

meraba..bende yeniyim..kuzenim çok anlattı bende banada bir faydası olur mu diye bakmaya geldim..görücez bakalım..

hoşgeldin sevincli kuzen tafsiyesi arkadaş tafsiyesi öenmli olan buluşmamızdır ben eminim faydalanacak çok şeyle karşılaşacaksınız sitemizde

Merhabalar :)
Anne zoruyla buradayım..Şaka şaka :P

Seni sevdim kedicik :)

benide annem bıraktı gitti buraya ben bebekken daha hoşgeldin sevincli bende seni sevdim janset

Hoşbulduk pisicik:)

hoşgeldinsevincli canan
yahu arkdaş ne biçim bi sitebu ben bişiy anladım arkaşım bana bir öğret kurban olayım sadece su sesi felan war ya ne işe yarıo bu ses ben hipnoz olabileceğim bi ses tonlu bi konuşma bekliorum mal gibi su akıo bende dinliomm öle neymişş kendime güven filan falan su sesiylemi olacakmış bu sigarayı bırakmak için ayrı bi sus sesi yok haytta mutlu olabilmek için başka bi su sesii buysa site eğer walla çok saçmaaa

hoş geldin sevincli ilk etapta benimde tepkilerim düşüncelerim senin gibiydi ehh olurmu öyle sesle falan dedim ama işin içine girince vede zamanla okuyup öğreniyorsun ve güvenin artıyor yapılan seminerlerinde çok faydası oluyor ama siz aman bana ne derseniz belkide kim bilir ama bence biraz keşif edin sitemizi derim cat56 çe tafsiye

slm arkadaşlar ben seçil sizleri tanıdıkça daha fazla şey öğrenmek için burdayım y789ve hayatımda ilk kez bir siteye üye oldum haydii hayırlısıalk78

hoşgeldin sevincli sen kalk siteye üye ol birde site cat56 sine yaz y789herşey dilediğin gibi olsun

Merhabalar ; sitenizde yaptığım ön incelemeler sonucu üye olmaya karar verdim..bir arkadaşım tavsiye etmişti daha öncesinde.anlattığı kadar varmış:)
hoşgeldin sevincli yaaa işte namımız yayılmış haberimiz yok bizim dünyanın tek cat56 si olan sitemize sefa geldi

www.resimmax.com_kedi_resimleri.jpg

Pisimmmm bunun biri sen biri beny789

sarı olan benim sevincli çok şekerler sağolasın serpil sizin cat56 cik nasıl bakalım

sarı olan benim sevincli çok şekerler sağolasın serpil sizin cat56 cik nasıl bakalım

ahhhh pisim bizimkini sorma çok cadı olduy789 geçen bir gece camdan kaçtı firar etti aman ecem ne üzüldüü aman üzülme kızım o gelicek dedimm.başka pisi alalım diye tutturdumu iyi hadi bakalım alalım dedim
tam kapıdan çıkarken geri döndüm bir bakayım dedim geldimi dl78ahhh bizimki geldi kürkçü dükkanına ama nasıl korkmuş yıkanırken bile gık demediiy789ama gözü dışarda vallahi bilmem nolcak pisim..işte bizim pisi böyley789

ahhhh pisim bizimkini sorma çok cadı olduy789 geçen bir gece camdan kaçtı firar etti aman ecem ne üzüldüü aman üzülme kızım o gelicek dedimm.başka pisi alalım diye tutturdumu iyi hadi bakalım alalım dedim
tam kapıdan çıkarken geri döndüm bir bakayım dedim geldimi dl78ahhh bizimki geldi kürkçü dükkanına ama nasıl korkmuş yıkanırken bile gık demediiy789ama gözü dışarda vallahi bilmem nolcak pisim..işte bizim pisi böyley789

sizin cat56 evin yolunu bulmuş artık kaçsada geri gelir merak etmeyin ama dikkatli olun sokakta ezilir :( kapı pencereye sineklik teli takın vallaa

Selamlar.

İlk defa böyle harika bir site, site yönetimi ve müthiş paylaşımlarla karşılaştım.ooo67

Emeği geçenlere gönülden teşekürler.alk78

İçimi kemiren bazı düşüncelerim de yok değil, ama haksız çıkmayı ümit ediyorum.12389

Verimli, mutlu günler diliyorum.

Selamlar.

İlk defa böyle harika bir site, site yönetimi ve müthiş paylaşımlarla karşılaştım.ooo67

Emeği geçenlere gönülden teşekürler.alk78

İçimi kemiren bazı düşüncelerim de yok değil, ama haksız çıkmayı ümit ediyorum.12389

Verimli, mutlu günler diliyorum.

hoş geldiniz smil56 eh işte farkımız hemen belli oluyor ben biraz ukela bir cat56 yim sen içini kemirenleri merak etme ben aslan gibi cat56 yim burda hiçbir kemirgene yer yok kefilim ben

krz56 herkese benden kocaman selamlar...

böyle bir sitenin varlığından haber verdiği için ilk önce arkadaşıma bir teşekkür edeyim dedim. Ve sonra da sizlere...

kolay gelsin..u859 iyi çalışmalar....

herkese merhaba ben de yeni katıldım buraya kuantumla tanıştıktan sonra oldu bunlar. ihtiyacımız vardı belki tüm insanlığın ihtiyacı var. inşallah zaman içinde herkese bulaşır.

birşey de sormak istiyorum suçluluk kendine güven ego ve diğerleri karışık dinlenebiliyormu. sevgiler

krz56 herkese benden kocaman selamlar...

böyle bir sitenin varlığından haber verdiği için ilk önce arkadaşıma bir teşekkür edeyim dedim. Ve sonra da sizlere...

kolay gelsin..u859 iyi çalışmalar....

hoş geldiniz kocaman miyawlar site cat56 sinden

merhabalar,bana,sizden bahsettiler merak ettim. konular güzel

hoş geldin konular güzel ben güzel bir cat56 yim sizde güzelsi,nizki burda buluştuk

herkese merhaba ben de yeni katıldım buraya kuantumla tanıştıktan sonra oldu bunlar. ihtiyacımız vardı belki tüm insanlığın ihtiyacı var. inşallah zaman içinde herkese bulaşır.

vallahi siteye üye olanlar doğru yerde olduklarının farkındalar bu çok güzel umarız herkes bir gün hayatım değiştiye üye olur

birşey de sormak istiyorum suçluluk kendine güven ego ve diğerleri karışık dinlenebiliyormu. sevgiler

ana sayfamızda sorduğunuz soruya yanıt bulacağınız bölmümüz vardır nasıl dinlerim kısmı yanılmıyorsam eğer bulamnzsanız diğer adminlere sorarsanız özelden size yardım ederler iyi günler

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri