mutlu yıllar sanaaa 
sevincli evett yine geç kaldığım bir partinin sonundan merhaba utananadam
canım benim ark5
[FONT="]
çok şükür bize her gün doğum günü girlhaha yaşamımıza her yeni gün yeniden doğup yeniden merhaba diyoruz..
[/FONT]
[FONT="]doğum gününe kırmızı bir yakut bırakıyorum.. [/FONT]
[FONT="] [FONT="]içindeki güçle yaşamına sonsuz sevgi.. mutluluk.. başarı.. bolluk ve bereket getirsin.. [/FONT][/FONT]
[FONT="][FONT="]arzuladığın tüm güzellikler AN ın içersinde sevgiyle kolaylıkla gerçekleşsin tatlım..[/FONT][/FONT]
[FONT="]yanımızda yakınlarımızda olduğun için.. [/FONT][FONT="]
[FONT="]gerek forum içerisinde gerekse yaşamımda ki bana ve bizlere kattığın güzellikler için sonsuz teşekkür ederim..[/FONT][/FONT]
[FONT="]bu da minik bir doğum günü hediyesi canım... [/FONT][FONT="]
[FONT="]yaşamında her daim sevdiğin renklerden mutluluğun resmini yapman dileklerimle.. [/FONT]
[ame="http://www.dailymotion.com/relevance/search/can+atilla+/video/x8zcx9_can-atilla-renklerin-dansy_music"]Dailymotion - Can Atilla (Renklerin dansı), nabukadnazar kullanıcısından bir video. Can, Atilla, Renklerin, dansı[/ame][/FONT]
[FONT="]
[/FONT]
[FONT="] [FONT="]nice mutlu güzel senelere.. kiss3[/FONT]
[FONT="]sevgiler..[/FONT][/FONT]
sevincli evett yine geç kaldığım bir partinin sonundan merhaba utananadam
[FONT="]
[FONT="]doğum gününe kırmızı bir yakut bırakıyorum.. [/FONT]
[FONT="] [FONT="]içindeki güçle yaşamına sonsuz sevgi.. mutluluk.. başarı.. bolluk ve bereket getirsin.. [/FONT][/FONT]
[FONT="]yanımızda yakınlarımızda olduğun için.. [/FONT][FONT="]
[FONT="]gerek forum içerisinde gerekse yaşamımda ki bana ve bizlere kattığın güzellikler için sonsuz teşekkür ederim..[/FONT][/FONT]
[FONT="]bu da minik bir doğum günü hediyesi canım... [/FONT][FONT="]
[FONT="]yaşamında her daim sevdiğin renklerden mutluluğun resmini yapman dileklerimle.. [/FONT]
[ame="http://www.dailymotion.com/relevance/search/can+atilla+/video/x8zcx9_can-atilla-renklerin-dansy_music"]Dailymotion - Can Atilla (Renklerin dansı), nabukadnazar kullanıcısından bir video. Can, Atilla, Renklerin, dansı[/ame][/FONT]
[FONT="]
[/FONT]
[FONT="] [FONT="]nice mutlu güzel senelere.. kiss3[/FONT]
[FONT="]sevgiler..[/FONT][/FONT]