Erteleme Alışkanlığı Doğa Su Sesli

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Atakan Bey,
böyle bir scripte ihtiyacım vardı doğrusu. Bundan dolayı teşekkür etmekten kendimi alamıyorum. actionsmile

Bu arada scriptlerin doğa versiyonları çok kullanışlı oldu.

"Erteleme"nin içeriğini ekleyeceğiniz konusunda da ümidimiz büyük.

iyi çalışmalar...

elinize saglık atakan bey.aslında hepimizin bu telkine çok ihtiyacı vardı.elleriniz dert görmesin hismiley

ERTELEME ALIŞKANLIĞINI ÖNLEYEN TELKİN İÇERİĞİ
hayatimdegisti ' Alıntı:
You complete what you start. Procrastination is a thing of the past. You see it through. You outline complex tasks. Break them down into manageable segments. Develop a timeline of when to start and when to complete each segment. You put them all together. You complete what you start. The old ways of procrastination, and their underlying causes, are meaningless, unimportant, irrelevant, part of the past. Not now. Not in your future. You are now the type of person that completes what you start. You are now the type of person that makes it happen."

Başladığın işi bitiriyorsun.Erteleme alışkanlığı geçmişte kalan bir şey.Sana karmaşık gelen işlerin bir taslağını çıkarıyorsun.Başedebileceğin parçalara bölüyorsun.Her parçayı Ne zaman başlayıp ne zaman bitreceğin ile ilgili bir zaman çizelgesi hazırlıyorsun.Ve başladığın işi bitiriyorsun.Eski erteleme alışkanlıkları ve bu alışkanlığın altında yatan nedenler senin için anlamsız,önemsiz artık.Onlar geçmişin bir parçası.Şimdinin değil.Gelecekte ki hayatında da erteleme alışkanlığına kesinlikle yer yok.Şimdi başladığı işi bitiren bir insansın.Şimdi eylem yapan birisin.

Sisteme aşırı yüklenme olduğunda mesela ayni anda çok kişi film izliyorsa bu sefer server bağlantiyi kesebiliyor.
Böyle oluncada dosyalari yüklerken eksik indirebiliyorsunuz.Bir süre sonra tekrar denemeni öneririm.

tamam atakan abi saol y789
actionsmile

teşekkür ederim Atakan bey bende telkinlerin doğa versiyonlarını bekliyodum

teşekkürler Atakan Bey.Elinize sağlık.

art56art56 teşekkürler doğa sesi çok iyi oldu ney veya müzik sesi insanlara iş yapmayıp müzik dinliyormuş imajı veriyordu.

kesinlikle doğa sesleriyle daha rahat dinleyebiliyorum..erteleme scriptinin doğa versiyonu için çok teşekkürler..

Gerçekten çok faydasını gördüm bu telkinin,artık odam çok düzenli bu bile yeter ,herşey için teşekkürler

Ynt: Erteleme Alışkanlığı Doğa Su Sesli

sayin Atakan bey bu siteyle yeni tanisan biri olarak acaba sizin bu yontemle nasil tanistiginizi ve size olan yararlarini ogrenebilir miyim

Atakan Bey;

MP3 linkinde sorun var, guncel linki koyar misiniz?

Tesekkur ederim.

erteleme den hiç bir versiyon yok..

ya ben bu rapis midir nedir birkere birşey indirdimmi bidaha indiremiyorum nasıl olacak bu ya valla yardımcı olursanız sevinecem öff canımı sıktı bu rapis rt67

rapid den dosya indirirken ilk indiriş ile ikincisi arasına biraz zaman koyuyor malesef.. beklemeniz gerekecek..
bekleme süreniz açılan sayfada geri sayım olarak gösterilir...

birazcık sabır.. ttli3

çok teşekkürler..

atakan bey erteleme telkinin doğa versiyonunun güncel olmadığını söylemişsiniz. Bunun aktif olması tahminen ne kadar sürer acaba. Biliyorum elinizden geleni yapıyorsunuz.Fakat yinede bir ön fikir almak istedim. şimdiden teşekkürler

Dosyanın rapid linki vardı alternatif linkte biraz önce güncellenmiştir.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri