Erteleme Alışkanlığı Doğa Su Sesli

selamlar bu su sesini indirdim ve dinledim. bilemiyorum birilerine bu ses cok güzel gelmis olabilir ama benim için sıradan bir sesti. eger bu sesle rahatlayanlar varsa bir nehrin kenarına ev kursun psikologlara gerek kalmaz... :) bir de lütfen gece dinlemeyin sabahleyin erken kalkabilirsiniz...fakat yatak ıslak bir sekilde uyanabilirsiniz.. yinede emeğe saygı tskler ... umarım psikologumuz bu yazıma kızmaz. kızarsa zaten ilk önce kendini telkin etsin :))))

Rahatlatan su sesi değil altındaki sözlerdir.Sen duymasanda.yüksek sesle açmayı dene o zaman duyarsın

bu su sesini depresyon için indirmiştim farklı olduğunu düşünerek tekrardan indirdim ya

linklerde bir problem mi var
merakla üye olduk ama linkler çalışmıyor

çok teşekkürler

yau bunu yatarken uykuda dinlersek yatağa kaçırma ihtimalimiz nedir? :D

kesinlikle benim buna ihtiyacım vardı:)ertelemekten artık okadar sıkıldım ki:(miskin kedi gibiyimağla2

y789 benimde bun a ihtiyacım var fakat ben dosyayı indiremiyorum yardımcı olursanız memnun olurum

Ben de ulaşamadım :( acaba linkleri yenilemek mümkün mü?

Çok teşekkür ederim :) Ben firefox kullanıyorum, file not found hatası verdi. Benden bir önceki arkadaşta linklerde sorun var yazınca açıkçası browserdan şüphelenmedim. Tekrar teşekkürler linkler için.

Ücretsiz telkinler arasında erteleme alışkanlığı eksik

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri