Sesler insanı yoruyor!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Betixx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Sesler insanı yoruyor!!!

eskiden yunus seslerininde olduğu telkinler vardı..
ama yenileme aşmasında atakan bey onları su sesli yaptı..

şu an dinlediklerimizde yunus sesi yok onun için..

sevgiler...

gencer ' Alıntı:
arkadaşlar forumdaki bu başlığı görünce inanın şaşkına döndüm.
tabiki tercih meselesi burada hangisi daha dinlendiricidir diye tartışmak istemem ama ney için sesler insanı yoruyor yorumunda bulunmanız beni çok çoook şaşırttı.

şahsen ben yeryüzünde ney den daha huzur verici, sakinleştirici ve kesinlikle daha gürültüsüz bir ses olduğunu düşünmüyorum. bena göre şahane bir ses,muhteşem bir tını olduğundan bu kadar şaşırdım heralde:)

Sevgili gencer sorun dinlenen müziğin dinginliğinde değil. Seçilen müzikler zevklerimize uysada uymasada sonuç itibariyle dingin rahatlatıcı müziklerdir. öyle de olmaları gerekiyor zaten. Ancak buradaki yorgunluk hissi veren şey arka fonda sürekli okunan metindir. Yani bizler o sesleri duymasakta bilinç altımız gayet güzel duyuyor. Ve düşünsene akşama bakar belki 500 kez aynı sayfada yazan şeyler fısıldanıyor kulağımıza 12389 özellikle alışıncaya kadar yorulmamak imkansız zaten. Müzik bile saatlerce dinlenince yorar beyni. Kaldıki bizim yaptığımız aynı müzik ve aynı metni defalarca kez günlerce dinlemek oluyor music45

Yorgunluk hissi gayet normal. Ama hepimiz buna değeceğini bildiğimiz için buradayız thumbsanim

Tekrar teşekkürler Atakan Bey. İyiki hayatımızı değiştirdiniz kiss3

bence bütün müzikler çok hoş. hepsi kendi dallarının en hoş olanları.tercihe göre dinleme yapılabilir.
benim rahatsız olduğum demeyeyim de, böyle olmasaydı dediğim bir şey var. aynı telkinlerin farklı versiyonlarını art arada yüklediğim için sanırım, şarkı geçişlerinde ses daha yüksek ve daha alçak gelmeye başlıyor. bu geçişler sırasında gece boyunca 4-5 kere uyanıyorum. dışardaysam, sık sık müziğin sesini ayarlamam gerekiyor.
işte insanoğlu, hep daha fazlasını isteriz. atakan bey ve emeği geçen herkese çok teşekkürler tüm çalışmalarınız için. hatta yorum yazan, deneyimlerini paylaşan arkadaşlara da teşekkürler. çok şeyi de sizlerin yorum ve deneyimlerinizden öğreniyoruz. paylaşmaya devam lütfen :)

etterna_ ' Alıntı:
arkadaşa katılıyorum.mesela suçluluk duyguları klasik müzik versiyonu gibi klasik müzik tarzı dinlendirici müzikler olursa çok daha zevkle dinlenir.Bu arada sitede bulamadım suçluluk duygusu klasik müzük versiyonunu tekrar dinlemek isterim bilgisayarım formatlandı da 88
Evet klasik müzik versiyonları çok güzelde özellikle suçluluk duygularının klasik versiyonunda ses çok rahat duyuluyor.:(

Bende de yorgunluk oldu arkadaşlar.Fakat düşününce, bilinçaltının gösterdiği tepkilerden olduğu kanısına vardım.Sevgili yakamoza katııyorum:)

bence de yoruyor, bende pek bir işe yaramadı!!!!!!!!!!!!!

bence de yoruyor, bende pek bir işe yaramadı!!!!!!!!!!!!!
bence yılma ve dinlemeye devam et, ben de inanılmaz işe yaradı...belki henüz farkına varmıyorsundur değişiklerin ama kazanımlarını düşününce bu yorgunlağa değer :)

hayat çok kısa, bugüne kadar nelr denemedim ki, müziklerin bir faydası kensinkez BANA(başkalarına olabilir) olmadı...Ve hayat çok kısa, iki kez aynı şeyi deneyemeyecek kadar kısa...

hayat çok kısa, bugüne kadar nelr denemedim ki, müziklerin bir faydası kensinkez BANA(başkalarına olabilir) olmadı...Ve hayat çok kısa, iki kez aynı şeyi deneyemeyecek kadar kısa...

Evet pofuduk,hayat çok kısa..

Mücadeleden yılmayacak,sonuç alana kadar ısrarcı olacak kadar kısa..

Haklısın pofuduk, tabii ki ısrarcı olmalıyız..
Fakat bildiğin gibi telkinler herkeste aynı sürede etkili olmuyor maalesef.
Bazı kişiler daha ilk gün hissederken , bazılarında aylar sürebiliyor..Bu, kişilerin yaşadıkları olaylar, kişilikleri veya bilinçaltlarının daha dirençli olmaları ile alakalı olabilir..Ya da çevresinde, yakınları arasında çok fazla negatif telkin veren kişiler olabilir.Bunlar sonuç almayı geciktirebiliyor..
Bu konuda en takdir ettiğim kişilerden biri CeM'dir.Kendisi tam ümidini kesecekken yeniden asıldı telkinlere. Ve meyvelerini aylar sonra toplamaya başladı..

Telkinleri nasıl dinliyorsun? Hergün sürekli misin? Hangilerini dinliyorsun.. Yazabilir misin..
Senin de olumlu sonuç alacağına inanıyorum..Yeter ki pes etme..

Sevgiler..actionsmile

Slm,yeni bir üye sayılmam sürekli siteye yazılan yazıları okuyorum,insanları anlamakta zorlanıyorum,insanların istekleri nedense hiç bitmio ,atakan beye bu kadar yüklenmek ne kadar doğru bilemem ne fark ederki ne müziği olduğu,telkinlerin amacı belli müzik zevkiyle değil bize verdikleriyle ilgilenmek daha doğru die düşünüyorum atakan bey tek bi müzikte koyabilirdi sağduyulu davranıp biçok kişiyi düşünerek hareket etmiş zaten kendisininde belirttiği gibi bu müziği dinlemek zorunda değil kimse kısık açarak başka bi müzik dinleyebilir kişi ben telkin müziği açık olarak film izliyorum aklıma bile gelmio sesler,gece yatarken su sesi en uygunu bence komşularda rahatsız olmuo sürekli açık,başka odalara gittiğimde sesi biraz fazla açıyorum telkin yarım kalmasın die,yanlış anlaşılma olmasın ama bence bulduğumuza şükretmeli sonuca odaklanmalıyız derim sağlıcakla kalın

Slm,yeni bir üye sayılmam sürekli siteye yazılan yazıları okuyorum,insanları anlamakta zorlanıyorum,insanların istekleri nedense hiç bitmio ,atakan beye bu kadar yüklenmek ne kadar doğru bilemem ne fark ederki ne müziği olduğu,telkinlerin amacı belli müzik zevkiyle değil bize verdikleriyle ilgilenmek daha doğru die düşünüyorum atakan bey tek bi müzikte koyabilirdi sağduyulu davranıp biçok kişiyi düşünerek hareket etmiş zaten kendisininde belirttiği gibi bu müziği dinlemek zorunda değil kimse kısık açarak başka bi müzik dinleyebilir kişi ben telkin müziği açık olarak film izliyorum aklıma bile gelmio sesler,gece yatarken su sesi en uygunu bence komşularda rahatsız olmuo sürekli açık,başka odalara gittiğimde sesi biraz fazla açıyorum telkin yarım kalmasın die,yanlış anlaşılma olmasın ama bence bulduğumuza şükretmeli sonuca odaklanmalıyız derim sağlıcakla kalın

25889 lütfen daha cok yazın,daha cok paylaşın bizimle25889

Hemen hemen her insanın kendisini mest eden bir veya birkaç müzik çeşiti vardır. Müzik konusunda profesyönel birisi olarak şunu düşündüm: Kişiyi rahatlatan kendi müzik tarzı ile bu telkinler hazırlanmış olabilseydi(herkese ayrı ayrı biraz güç tabi) insanlar daha çabuk ve rahat bilinçaltı telkinlere hazır hale gelirlerdi. Bu mükemmel olurdu. Tabi bu arada şunu da belirteyim bu sitede benim gördüğüm herhangi bir eksiklik te yok.

guitarbence arkadasları yoran ney sesi değil insanın beyninin içinde yaşanan fırtınadan dolayıdırr ben öle tahmin ediyorum çünkü ilk başladıgımızdada baş agrısı filan diyodu herkes

merhabalar bence atakan bey yepyeni farklı doğa sesleri içeren telkin hazırlayacaktır umarım uzun zaman beklemeyiz teşekkürler

Telkinlerin kuralına uygun bir şekilde 21 gün dinledikten sonra 1 haftalık bir ara verin. Ardından dinlemeye devam edin. Bazı kişilerde etkinin hissedilmesi sürecinin 3 aya kadar çıktığı gözlenmiştir. En iyi etkiyi almak istiyorsanız, bir ürünü çalışmaya 3 ay devam edin.

Hatta bir yerde de 4 aya kadar sürebileceğini okumuştum. Bu kurallara dikkat etmeni tavsiye ediyorum. Eğer sonuç alamaz isen. Forumda bu konu ile ilgilide başlık var diye biliyorum.

Farklı müziklere gelirsek. Sanırım Arkadaşların dediği gibi bizi yoran. Müziğin içindeki telkinler. Bence hepsi çok hoş. Subliminal telkinlerden önce Rahatlatıcı telkinler dinliyordum. Subliminal telkinleri dinlemeye başladığım zaman Başağrısı, Sıkıntı, Bunalma, Daralma hissettim. İlk başlarda sıkması normaldir diye düşünüyorum. Bir müziği devamlı dinlersek bir daha dinlemek istememiz normaldir.
(Sigara bırakmayı da dinliyorum ve bazen çok sigara içiyorum. Sigarayı bırakıcam dediğinizde nasılsa bırakcam diyip fazlada içiyorum. Bazen sigara bile aklıma gelmiyor başarılı olacağından eminim.)

Su sesinde belirtmek istediğim. Akan su çok hızlı sanki beynimi kemiriyor sevincli
Sevgiyle kalın y789

atakan abı olursa ıı olurr olmasada bızzz bolee ıı yaaa ...bu ıılık bılee cokkk bızzz ınsanlaraa

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri