![]() |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Alıntı:
|
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Yaşlanarak değil, yaşayarak tecrübe kazanılır; zaman insanları değil, armutları olgunlaştırır.. |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Alıntı:
|
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Her kapıyı açmanın kestirme yolu habire anahtar aramak değil, anahtar bir adam olabilmektir. R. Ş. Apuhan |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... "Tecrübe, insanın başına gelen şey değildir; o insanın başına gelenle ne yaptığıdır" (Aldous Huxley) |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Bizim için iyi de kötü de söyleseler biz memnunuz. Bize, sizin sonunuz yok diyorlar. Biz 'sonsuz' olmaktan memnunuz.." Hazreti Mevlâna Celaleddin Rûmi (k.s) |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Sağduyunuz yargıçlık etsin bu işe Ev ne apartman ne Benim saray saray ovalarım var Bayırlarım döleklerim Top top ağaçlarım var Duyduk duymadık demeyin Han ne hamam ne Benim milyon milyon kurnalarım var Köşk ne dükkan ne ...duyduk duymadık demeyin Ceket ne pantalon ne Benim delik delik donlarım var Kollarım ayaklarım Tin tin çarıklarım var Gelin sizde arka çıkın Şapka ne palto ne Bemin püfür püfür mintanlarım var Atkı ne karavat ne Sağduyunuz yargıçlık etsin bu işe Tiyatro ne sinema ne Benim milyon milyon oyuncularım var Hoylularım ayvazlarım Çil çil keleşlerim var Gülmeyin şaşırmayın Vals ne tango ne Benim çeşit çeşit halaylarım var Mambo ne fostrot ne Milyon milyon bana bakın Dost ne dostluk ne Benim bölük bölük cönklerim var Sazlarım darbukalarım Raf raf insancıklarım var Gelin siz de arka çıkın Kız ne kadın ne Benim milyon milyon şiirlerim var Genç ne gençlik ne "Salâh Birsel -Sanat Çevresi dergisi- Aralık 2001" |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Dertli insan içi duman dolu bir odaya benzer.Onu dinlemek; O odaya bir pencere açmak gibidir.. MEVLANA |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... "Hayal"in üstüne bir çizik atınca "Hayat" olur... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:15 PM. |