![]() |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Bak yine bir yolun sonunda başladı ayrılık Tek yöne gitmeye aslında nasıl kararlıydık Geçmişe sormaya değer mi sildiğin anları Dönmeye kar yoksa demekki kalbe zararlıydık Hem o sözlere izlere güvenmiyormuş aşk Silinen o izlere direnmiyormuş aşk Kayıyorken ellerimden arama arama Kanıyorken ellerimden yarama yarama Bundan sonra zafer kalsın, bizim olmasın Kaybetmeyi senden öğrendim ve sen aptalsın Grup Kedi |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... "Yarım iyiler gittiğinde, tam iyilerin geleceğine yürekten inan" Emerson |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Tanrı'nın bile insanlar hakkındaki hükmünü, ömürleri sona erdikten sonra verdiğine inanırken... Biz kim oluyoruz da insanları bir kaç kez görmek, iki-üç yazı okumak, bir kaç dedikodu dinlemekle yargılama hakkına sahip oluyoruz. Dale Carnegie |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Çiçeğin dikeni var diye üzüleceğimize, dikenin çiçeği var diye sevinelim. GOETHE |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... En Uzucu Hayatlarin Ozeti Su 3 Sozcukle Tanimlanir 1-yapabilirdim.2-yapardim.3-yapmaliydim |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... “Tanrı’nın herhangi bir evladı hakkında herhangi bir yargıda, eleştiride veya suçlamada bulunduğunuz sürece Tanrı ile İlahi birliğe ulaşamazsınız.” - Dr.Wayne Dyer- http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...92803292_n.jpg |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... · Lal rengi bir beşikte doğup hiçbir zaman bir şey istemeyenler yaşama mutluluğunun ne olduğunu bilmezler. Hayatları hiçbir zaman öfkeli denize atılmış dört tahtaya bağlı olmamış insanlar da açık bir gökyüzünün değerini bilmezler. Mutlu olmak için hep acelemiz vardır; çünkü insan uzun zaman acı çekerse, mutluluğa bir türlü inanamaz. ( Alexandre Dumas |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Her önemli atılımda engelleri sıfırmış gibi saymak gerekir . [Goethe] |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... siz siz olun, siz olun.. ne bilim icimden geldi:))) |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Hiç aklından çıkarma genç adam: Öğretmenler kapıyı açar, içeriye kendin girersin..." "Felsefe Kulübü'nden" Öğretmenler günü kutlu olsun... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:59 PM. |