![]() |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... cok güzel...paylasım için tskkrler..... |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sahane gercekten.... Cok guzel bir anlatim...guitar |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Bazı kadınlar, “akvaryumdaki balıklar” gibi başkalarının gözleri için yaşar. Sınıflı toplumda, kadın kimliğiyle doğduğunuz andan itibaren, seyircinin gözlerine bir kimlik oluşturursunuz. Kadın kimliği zaten sahte bir kimliktir. Bir kimlik ki, diğer kadınlar arasında senin beğenilmen gerekiyor. Kadın sürekli erkeğin gözüne oynanan bir oyunun figürü kılınıyor. Kadın, akvaryumda seyredilen bir balık olmaya zorlanılıyor. Kaddafi, ülkesinde başlık parasını kaldırırken en çok kadınlar itiraz etti. Bunun modern yanı da “tek taş pırlanta mı” taktı, bilmem ne… Sistemi ezilenler ayakta tutar. Sistem önce senin başına, senden bir gardiyan bırakır. Murathan Mungan ile söyleşi Harper’s Bazaar –Haziran 2011-6 |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Hala anlayamadınız değil mi? Önemli olan haklı ya da haksız olmak değil. Kavganın kazananı yoktur. Ya kaybedersiniz ya da daha çok kaybedersiniz. Önemli olan kalp kırmamak. Önemli olan yargılamadan, karşılıksız sevebilmek ve iyilik yapabilmek. Haklı bile olunsa özür dileyecek kadar asil olmak, bilge olmaktir. Egonuzu kontrol edemediğiniz sürece, o sizi kontrol etmeye devam edecek. Böyle olduğu sürece tüm dünya sizin bile olsa asla mutlu olamazsınız. Albert EİNSTEİN |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Alıntı:
|
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Hande mi yener, Funda mı arar, hayır Seray sever. Bu üçüne önce Nejat işler sonra da Ahmet çakar. Bu geyik Celal'i bayar, bu geyiğe dayanamayan Ferhat göçer. Yıllar sonra bunlar tarih olur, o tarihide Gönül yazar, Mehmet okur. Bu mesajı 10 kişiye gönderirsen dileklerin kabul olur. Buna da anca Kadir İnanır :) |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... "marka mala denir" |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... İnsanı gördüklerinden ibaret sayma, göremediklerinde ara.. İçidir hakikatin resmi, dışı sadece bir manzara... ♥ |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Birşeyden hoşlanmıyorsan, onu değiştir; değiştiremiyorsan ona bakış açını değiştir. -Mary Engelbreit |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Affetmek geçmişi değiştirmez; ama geleceğin önünü açar. Paule Boese 25889 |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Bak yine bir yolun sonunda başladı ayrılık Tek yöne gitmeye aslında nasıl kararlıydık Geçmişe sormaya değer mi sildiğin anları Dönmeye kar yoksa demekki kalbe zararlıydık Hem o sözlere izlere güvenmiyormuş aşk Silinen o izlere direnmiyormuş aşk Kayıyorken ellerimden arama arama Kanıyorken ellerimden yarama yarama Bundan sonra zafer kalsın, bizim olmasın Kaybetmeyi senden öğrendim ve sen aptalsın Grup Kedi |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... "Yarım iyiler gittiğinde, tam iyilerin geleceğine yürekten inan" Emerson |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Tanrı'nın bile insanlar hakkındaki hükmünü, ömürleri sona erdikten sonra verdiğine inanırken... Biz kim oluyoruz da insanları bir kaç kez görmek, iki-üç yazı okumak, bir kaç dedikodu dinlemekle yargılama hakkına sahip oluyoruz. Dale Carnegie |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Çiçeğin dikeni var diye üzüleceğimize, dikenin çiçeği var diye sevinelim. GOETHE |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... En Uzucu Hayatlarin Ozeti Su 3 Sozcukle Tanimlanir 1-yapabilirdim.2-yapardim.3-yapmaliydim |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... “Tanrı’nın herhangi bir evladı hakkında herhangi bir yargıda, eleştiride veya suçlamada bulunduğunuz sürece Tanrı ile İlahi birliğe ulaşamazsınız.” - Dr.Wayne Dyer- http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...92803292_n.jpg |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... · Lal rengi bir beşikte doğup hiçbir zaman bir şey istemeyenler yaşama mutluluğunun ne olduğunu bilmezler. Hayatları hiçbir zaman öfkeli denize atılmış dört tahtaya bağlı olmamış insanlar da açık bir gökyüzünün değerini bilmezler. Mutlu olmak için hep acelemiz vardır; çünkü insan uzun zaman acı çekerse, mutluluğa bir türlü inanamaz. ( Alexandre Dumas |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Her önemli atılımda engelleri sıfırmış gibi saymak gerekir . [Goethe] |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... siz siz olun, siz olun.. ne bilim icimden geldi:))) |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Hiç aklından çıkarma genç adam: Öğretmenler kapıyı açar, içeriye kendin girersin..." "Felsefe Kulübü'nden" Öğretmenler günü kutlu olsun... |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... "Kişi zengin olsun, yoksul olsun, hastalığı iyileştiren de, mutsuzluğu mutluluğa çeviren de zihindir." Edmund Spenser |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Birine "mühürlendiğin" zaman her ne pahasına olursa olsun, onun herşeyi olursun; dostu, kardeşi, koruyucusu, sevgilisi... Alacakaranlık Efsanesi filminden... |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Dostlarınla öyle yaşa ki düşman olduğunda hakkında söyleyecek sözleri olmasın, düşmanlarınla öyle yaşa ki dost olduğunda yüzün kızarmasın. |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Ne derece sabırlı olduğunuzu çocuklardan öğrenebilirsiniz. Franklin P. Jones |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Öfkeliyken konuş, göreceksin ki pişman olacağın en güzel konuşmayı yapacaksın..(alıntı) |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Düşüncelere Dikkat !!!!! Bir düşünce ekersin, bir eylem biçersin. Bir eylem ekersin, alışkanlık biçersin. Bir alışkanlık ekersin, karakter biçersin. Bir karakter ekersin, kaderini biçersin. (Robin Sharma) |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Hayatta haketmedigimiz herseyden vazgectigimiz an hakettigimiz hersey bizi bulacaktir:)) |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Hayatta bazı fırsatlar vardır insanın eline sadece bir kez geçer...değerlendirebilirseniz ne mutlu, değerlendiremezseniz uçaaarrr gider....Hayatta bazı insanlar vardır ve karşınıza bir kere çıkarlar...değerini bilirseniz sonsuza kadar yanınızda kalırlar, değerini bilmezseniz kaçaaarr giderler ve asla geri dönmezler ve baktığınızda onları yanınızda hiiiiiç göremezsiniz sanki hiç var olmamışlar gibidirler.... |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...46083019_n.jpggirlhahagirlhahagirlhaha |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Hayatta gereksinim duyulanlar; bilmemezlik ve özgüvendir, işte o zaman başarı muhakkaktır. “Mark Twain” Hin bi abiymiş. yaşadığı şehrin ileri gelen 100-150 kişisine, "herşey ortaya çıktı, çabuk kaç" cümlesinden ibaret imzasız mektuplar yollamış. ertesi gün 10-15 kişi terketmiş şehri. (Ekşi sözlük’ten alınmıştır.) (Mark Twain’in, Missisippi nehrini, çocukluğun tüm güzelliklerini, maceralarını, Tom Sawyer’ı, Hucklebery Finn’i tüm çocuklara armağan eden, bu unutulmaz kahramanları yaratan yazarın 176. Doğum günü bu gün…Teşekkürler Mark Twain, tüm çocuklara ve benim çocukluğuma da kazandırdığın güzel eserlerin için) |
|
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Yaşlanarak değil, yaşayarak tecrübe kazanılır; zaman insanları değil, armutları olgunlaştırır.. |
|
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Her kapıyı açmanın kestirme yolu habire anahtar aramak değil, anahtar bir adam olabilmektir. R. Ş. Apuhan |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... "Tecrübe, insanın başına gelen şey değildir; o insanın başına gelenle ne yaptığıdır" (Aldous Huxley) |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Bizim için iyi de kötü de söyleseler biz memnunuz. Bize, sizin sonunuz yok diyorlar. Biz 'sonsuz' olmaktan memnunuz.." Hazreti Mevlâna Celaleddin Rûmi (k.s) |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Sağduyunuz yargıçlık etsin bu işe Ev ne apartman ne Benim saray saray ovalarım var Bayırlarım döleklerim Top top ağaçlarım var Duyduk duymadık demeyin Han ne hamam ne Benim milyon milyon kurnalarım var Köşk ne dükkan ne ...duyduk duymadık demeyin Ceket ne pantalon ne Benim delik delik donlarım var Kollarım ayaklarım Tin tin çarıklarım var Gelin sizde arka çıkın Şapka ne palto ne Bemin püfür püfür mintanlarım var Atkı ne karavat ne Sağduyunuz yargıçlık etsin bu işe Tiyatro ne sinema ne Benim milyon milyon oyuncularım var Hoylularım ayvazlarım Çil çil keleşlerim var Gülmeyin şaşırmayın Vals ne tango ne Benim çeşit çeşit halaylarım var Mambo ne fostrot ne Milyon milyon bana bakın Dost ne dostluk ne Benim bölük bölük cönklerim var Sazlarım darbukalarım Raf raf insancıklarım var Gelin siz de arka çıkın Kız ne kadın ne Benim milyon milyon şiirlerim var Genç ne gençlik ne "Salâh Birsel -Sanat Çevresi dergisi- Aralık 2001" |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Dertli insan içi duman dolu bir odaya benzer.Onu dinlemek; O odaya bir pencere açmak gibidir.. MEVLANA |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... "Hayal"in üstüne bir çizik atınca "Hayat" olur... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:09 PM. |