![]() |
Alttakine soru sor... Alttaki ! kaç tel saçınvar çok merak ediyorum gerçekten, hep hayatım boyunca merak ettim ? |
Cevap: Alttakine soru sor... saçımı sayamam ki :))))))) |
Cevap: Alttakine soru sor... Alıntı:
|
Cevap: Alttakine soru sor... genelde seninle oynuyoruz ya.... hadi sorayım.... hu hu alttaki maryo...:) yaşamın neresinde buluyorsun kendini? |
Cevap: Alttakine soru sor... ortasındaaaa :) Arkana dönerken domates diye bağırıp 3 kere takla atabilirmisin aynı anda ? (Çok merak ettim) :D |
Cevap: Alttakine soru sor... atıyorum ayrıca birde burgu yapıyorum.... şimdi merak ettim şu anda nerdesin? |
Cevap: Alttakine soru sor... İşyerinde , Ankara'da :) Futbol hakemliği yapabilir misin? |
Cevap: Alttakine soru sor... Nayır napamam..... bu öğlen ne yiyeceksin? |
Cevap: Alttakine soru sor... Yedim bile patlıcan :) Sana kaç tane soru sorsam yeşile döner rengin ? |
Cevap: Alttakine soru sor... ne yapsan döndüremezsin yeşile.... ne kadar daha oyun oynuycaz? |
Cevap: Alttakine soru sor... Yeşile dönene kadar. Senin göbek adın ne ? |
Cevap: Alttakine soru sor... aşk senin vazgeçilmezin ne? |
Cevap: Alttakine soru sor... Merak Ayakların kaç numara ? ayrı ayrı... |
Cevap: Alttakine soru sor... Bir çift ayağım var:) 39 cüzdanında kaç tane banka kartı var? |
Cevap: Alttakine soru sor... cüzdan kullanmam çantamda var 2 Çok hastalandığında sende yoğurdu bembeyaz mı görürsün benim gibi ? |
Cevap: Alttakine soru sor... yoo ...hiç farketmedim....belkide görüyorum.. evde beslediğin hayvan var mı? |
Cevap: Alttakine soru sor... 3 kedi 2 köpek 17 tavuk horoz Sence neden bizden başkası bu oyunu oynamıyo...? sevmedilermi acaba? teşekkür ederim eşlik ettiğin için... |
şimdi gördüm kusura bakma ....sanırım hızımıza yetişemedilery789 ne demek efendim ben teşekkür ederim...beyin jimnastiği yaptıksmileydance |
Cevap: Alttakine soru sor... eee hani soru? ::) |
Cevap: Alttakine soru sor... sende sormadın zahiri! ben sorayım.. planlımı yaşarsın_? |
Cevap: Alttakine soru sor... planlamaya çalışsamda hep başka şeyler yaparım sonunda... iki göz rengi farklı olan insanlar dünyayı da iki farklı renkte görür mü acaba? |
360 derece çevirebiliyormusun boynunu ? kahvesmiley |
Cevap: Alttakine soru sor... yok daha 180dereceye bile ulaşamadım.. sen kulaklarını oynatabiliyor musun? |
Cevap: Alttakine soru sor... Evet bak çıkarıp takabiliyooorumda... Teyzen kaç yaşında ? |
Cevap: Alttakine soru sor... teyzem yok... kalbini en çok kim kırdı? |
Cevap: Alttakine soru sor... Hiç kırılmadı Senin ? |
Cevap: Alttakine soru sor... sayısını hatırlamıyorum o kadar çok ki:( şu an radyo dinliyor musun? |
Cevap: Alttakine soru sor... Hayır mp3 dinliyorum... Hangi radyoyu dinleyeyim link ver ? |
mesaj atayım belki reklam olur yasaktıry789 hangi rengi seversin? |
Cevap: Alttakine soru sor... şeffaf Sen ? |
Cevap: Alttakine soru sor... bütün renk tonlarını severim en sevdiğin çiçek ne? |
Cevap: Alttakine soru sor... Orkide :) En sevdiğin spor? |
Cevap: Alttakine soru sor... Rekabet olmayan tüm sporları severim :) Köşeden sola dönünce nereye gidiliyor ? |
Cevap: Alttakine soru sor... sizin eve:) yaşın kaç? |
Cevap: Alttakine soru sor... Bugün itibariyle 33 ama ben 18 kabul ediyorum :) En sevdiğin 2 hayvan... |
Cevap: Alttakine soru sor... 39........ Senin ? |
Cevap: Alttakine soru sor... 25.:) El yazını bana tarif eder misin? (Tüm ayrıntılarını vermen gerekiyor ama, istersen fotoğrafını bile çekip yollayabilirsin:) ) |
Cevap: Alttakine soru sor... el yazım yok y789o yüzden parmak bastım... http://cdn.gadgetvenue.com/wp-conten...ingerprint.gif şu ara dinlemeyi sevdiğin bir şarkı adı |
http://img208.imageshack.us/img208/8195/98822960.jpg Alıntı:
Radyo fenomende ne çıkarsa Senin ne ? |
el yazın süper yamuldum çözücem diyeooo67 reklam olmasın demiştim hani aynen bende radyo fenomen ,slowtürk............. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:56 AM. |