![]() |
Cevap: Alttakine soru sor... Alıntı:
|
Cevap: Alttakine soru sor... ooo67 sormadan çıkmışım pardon... ne sormamı istersin çok merak ettim |
hımmmmmmm mesela marsta hayat varmıydı eskilerde diye sorabilirsin... Sorabilirmisin ? sevincli |
Cevap: Alttakine soru sor... evet sorabilirmm:p soylesene pisman olcagin bsy yaptin mi hic |
defalarca yaptım yarın yine oynıycaz mı bunuy789 |
Cevap: Alttakine soru sor... Oynayacağız... Seni kimler ufaladı böyle oldun... |
Cevap: Alttakine soru sor... ne sen sor ne ben söylim :D |
|
Cevap: Alttakine soru sor... Her şey para mı????? |
Cevap: Alttakine soru sor... Yooo ! Gazman mı Süperman mı ? |
Cevap: Alttakine soru sor... bence ikiside değil battal gazi:) şükür kavuşturana, siteye niye erişilemiyordu ki acaba:) |
Yoksa hacker ananın işimi bu ? |
Cevap: Alttakine soru sor... bence senin işin.... sarı çizmeli mehmet ağayı tanır mısın? |
aaAAA Üstteğmen olmuşum Gördünmü ? sevincli |
Cevap: Alttakine soru sor... aaAAA Üstteğmen olmuşum Gördünmü ? sevincli[/quote] gördüm cevap attım bi de profiline ... ben de olmuşum aynısındany789 en doğru zaman ne zamandır? |
Cevap: Alttakine soru sor... O zamandır. Zamanın çokmu ? |
Cevap: Alttakine soru sor... senin kadar... gördüğün ekmek kırıntısını yerden alır mısın? |
Cevap: Alttakine soru sor... Nerede olduğuna bağlı... Bir garip hissediyorum seni sesinde bir gariplik var TAKMA SES mi kullanıyorsun ? |
Cevap: Alttakine soru sor... o da nesi! ben orjinalim:p soyle bakalim neden uyumadim sence? |
Cevap: Alttakine soru sor... düşünmekten... temizlik yapmayı severmisin? |
Cevap: Alttakine soru sor... evet hergün gazete okur musun? |
Cevap: Alttakine soru sor... hayir . yeniligi severmisin? |
Cevap: Alttakine soru sor... çok severim.... hangi burçsun? |
Cevap: Alttakine soru sor... balık.. fala inanır mısın? |
Cevap: Alttakine soru sor... bazılarına... türk kahvesi severmisin? |
Cevap: Alttakine soru sor... Bayılırım ve her gün mutlaka içerim... Galatasaraylı mısın? :)) |
Cevap: Alttakine soru sor... fenerbahçeliyim.... en çok hangi telkinleri dinledin? |
Cevap: Alttakine soru sor... Henüz hiçbirini dinlemedim :(( En sevdiğin renk ? |
Cevap: Alttakine soru sor... yeşil... gördüğün en güzel manzara nerede? |
Cevap: Alttakine soru sor... aynada... ıssız bir adaya düşsen yanında ne olsun isterdin? |
Cevap: Alttakine soru sor... kendim yeteerim:p şu saatte napmak isterdn |
Alıntı:
|
Cevap: Alttakine soru sor... çook yıllık bir ormanda derenin kenarında oturmak isterdim.. facebook un artısımı çok eksisi mi? |
Cevap: Alttakine soru sor... eksisi....... vicdanına yenik düşer misin? |
Cevap: Alttakine soru sor... uçurumdan düşmüş gibi... önyargılı mısın?? |
Cevap: Alttakine soru sor... önlü yargıyım.. ağlamak mı gerek ağlamamak mı? |
öss kazanmak zor mu? |
Cevap: Alttakine soru sor... düşündüğün kadar zor..sakın çok düşünme zor mu diye o yüzden.. |
Cevap: Alttakine soru sor... zamanı kovalamak mı lazım beklemek mi yeni olayları.. |
Cevap: Alttakine soru sor... sonuna kadar kovalamak lazım ama kaçırmadan..malum kaça balık buyuk olur:)))) huzuru nerde bulursun? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:15 PM. |