![]() |
Cevap: Alttakine soru sor... yanlizken sakin kafayla seni ne üzer? |
Cevap: Alttakine soru sor... yanlızlık.... patates kızartmasımı kofte mi:)) |
Cevap: Alttakine soru sor... köfte:)))) mayonezmi ketcapmi |
Cevap: Alttakine soru sor... mayonez cok yağlı.ketcap tabıkı aslıdn aıkısıde ama ışte malum recım olayları:)))) kırılma noktan neresi? |
Cevap: Alttakine soru sor... kalbim... sabah kaçta uyanırsın? |
Cevap: Alttakine soru sor... 5 ile 12:30 arası uyanırım. Her gün farklı. düzensiz Mektup mu e mail mi tercih edersin? |
Cevap: Alttakine soru sor... bugünlerde yazmanın faydalarını o kadar çok görüyorum ki..evrene bile mesajlarımı yazarak daha içten gönderebiliyorum..dokunmak çok güzel ..tabi yazıalnlar güzelse mailde idare eder şartlar doğrultusundaa.. görevini tammaladığını ne zaman anlarsın... |
Cevap: Alttakine soru sor... başladığım zaman öfkeni nasıl bastırırsın |
Cevap: Alttakine soru sor... içime hapsederim nefes darlığı neden çekilir?? |
Cevap: Alttakine soru sor... hımmm fızıksel olanmı ruhsal olan mı?fızıksel olanı bılmıorum da sanırım ruhsal olan kotu bı andakı bır tepkı.. dua edermısın? |
Cevap: Alttakine soru sor... Dua bazı durumlarda ederim. Yani sıkıştığım zamanlarda. Erkekler mi daha zor kadınlar mı? |
Cevap: Alttakine soru sor... daha duygusal olan daha zor.. bazıları neden sevemez |
Cevap: Alttakine soru sor... Korktukları için... Yarınki planın ne? |
Cevap: Alttakine soru sor... bugunku planım sakın huzurlu bır gun:) acaba bışıle rolcakmı onunla aramızda? |
Cevap: Alttakine soru sor... bazı şeylere göze alarak olur bence neden olmasın.. kaç diziyi hiç kaçırmazsın? |
Cevap: Alttakine soru sor... valla hiç dizi izlemiyorum. o yüzden hepsini kaçırıyorum girlhaha Alice Harikalar Diyarında kitabında/filminde sence felsefi bir anlam var mı? |
Cevap: Alttakine soru sor... yok ama millet saçma sapan şeylere mana yüklemeye bayılıyor :/ aşık olmak istiyorum, napayım?? |
Cevap: Alttakine soru sor... gönül kapını sonuna kadar aç... yaşlı doğup genç ölmek istermiydin? |
Cevap: Alttakine soru sor... Genç doğup genç ölmek isterdim, Size bugüne kadar en çok değer veren,sizi önemseyen kişi kim? |
Cevap: Alttakine soru sor... (bugüne kadar diyorsun)annem ve babam.. şunu yapmadan ölmek istemem dediğin birşey varmı? |
Cevap: Alttakine soru sor... evet... bütün insanlık yararına bi buluş yapmak.. profesör olmak :D hedefim bu zaten en çok beğendiğin kitap? |
Cevap: Alttakine soru sor... tarzıma uyan tum kıtapları beğenırım... hayal kırıklığına uğradığında naparsın? |
Cevap: Alttakine soru sor... Eskiden hüngür hüngür ağlardım... Ama sizden sonra daha çok hayal kurmama rağmen kırılmıyorum... İyiki sizleri tanıdım.... Hangi amaçla yaşadığını öğrendin mi? Neden bu dünyaya geldin ?......... |
Cevap: Alttakine soru sor... birinci görevim mutlu olmak mutlu etmek ..dünyanın hayrına bir yararım olsun diye ,içimdeki bana ulaşmak tüm yeteneklerimi keşvetmek için geldim.. kendimize olaşmanın en kolay yolu nedir..oturup kendimizi dinlemek mi yoksa deneyimlemek mi(yetenekelerimizi keşvetmemizin)? |
Cevap: Alttakine soru sor... bana göre en kolay yolu oturup kendimi dinlemek. deneyimlemek biraz daha zor ona kıyasla. Fatmagül'ün suçu ne? |
Cevap: Alttakine soru sor... hahaha ilahi:))Bihter olmak herhalde:)) Çevirine başladın mı?:) |
Cevap: Alttakine soru sor... Alıntı:
Başladım çevirime çok şükür. İnşallah daha iyi olacak. |
Cevap: Alttakine soru sor... dalından elma kopardınmı? |
Cevap: Alttakine soru sor... evet..........ama sora pişman oldum nıye kopardım die:) dut topladınmı altına çarşaf serip:) |
Cevap: Alttakine soru sor... toplamayı çok isterdim ama olmadı. kitap okur musun? |
Cevap: Alttakine soru sor... Okuma sevgimi yitirdim :/ yaşamayı seviyormusun?? |
Cevap: Alttakine soru sor... Evet hem de çok , her gün yeni süprizler yaşatmasını , her gün yeni bir şeyler öğretmesini ve her gün mutlu olmamı sağlamasını çok seviyorum. Şu an okuduğun elindeki kitap nedir? |
Cevap: Alttakine soru sor... Ramtha "beyaz kitap" Sevdiğini neden seviyorsun...? |
Cevap: Alttakine soru sor... her halini seviyorum..sevmenin sebebi olmazki..sebebi varsa o sevgi masumluktan çıkar... hayatından çıkmasını istemediğin ilk kişi kim? |
Cevap: Alttakine soru sor... Sevgilim Win XP mi 7 mi yoksa Vista mı? |
Cevap: Alttakine soru sor... bu sorunun cevabını bılmıorum o yuzden atıorum:)xp:))))))))) aşk bı keremı gelır ınsanın başına???ya o bıkereyı değerlendıremesse ınsan? |
Cevap: Alttakine soru sor... Aşk bir kere gelmez insanın başına istediğin kadar gelir , değerlendiremezsen diye de bir durum olmaz demek ki değerlendirmemek hayırlıdır ... Okumayı sevdiğin tarz nedir? |
Cevap: Alttakine soru sor... Alıntı:
Okurken tat aldığım kitaplar ise genelde insanların pek sevmediği, çok satanlarda olmayan ama edebiyat ödülü alan edebi romanları severim. Korku filmleri izler misin? |
Cevap: Alttakine soru sor... İzlerim tabii ama çokta korkarım... Sence nasıl birşey yaşansa dünyanın en güzel günü olurdu. |
Cevap: Alttakine soru sor... yerçekiminin etkisi biraz daha eksik olsa ilginç olurdu doğrusu.. tatlı severmisin? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:41 AM. |