![]() |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 çatladım gülmekten yavuuu..yok anam sizden senarist neyim olmazmışşşşş ,,,allah esirgemiş ki olmamışsınız zati..... 96 smil56çok tatlısınız yaaaa..... neysem ben devam ediveriim 3 kelimelik,,,bu saatte birileri varsa arkamdan gelsin..... zillerim nerde diyerek--deniz-- |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Ya alla alla iyi gidiyoduk hafızasını kaybetmişti deniz , bir de sen çıktın zillerim nerde zaten pamir, suzzy ve emelle uğraşıyorum burda khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 En son teşekkürler beyefendi demişti deniz. "Ne oldu bana, nerdeyim ben" dedi deniz... |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye khkh56 khkh56 khkh56 inanamıyorum...harikasınız yaaa...boşverin seneryoyu falan..bunu okuyanlar nasılsa gülmekten çatlarlar.. sevincli kolay mı canım..kaç kişi birden canlı seneryo yazıyor..akıl,fikir dolu bir sürü beyin olunca böle olur..bence müthiş komik bir hikaye... ellerinize sağlık..devam edin lütfen..kimbilir daha ne komiklikler olacak..ayyy suzzcimm ara ara çizgifilm kahramanları gibi kar yağdırmaz mı...ayyy koptum yaaa...gözümde yaş yazamıyorum...siz çok yaşayın emiiiiii...pisicim aklınla çok yaşa canım benim ne iyi ettin böyle bir konu açmakla.. yanlız ara sıra senaristlerimizden birini seçsekte,konuları toparlamak için hikayeyi baştan sıralı bir şekilde yazdırsak..hani deniz ve çınar iyice kaynamadan..bunu sen yaparsan daha iyi sevgili yönetmenim(pisi) cat22 ben hepinizi ayakta alkışlıyorum 25889 komedi filmlerinde bu kadar gülmedim...teşekkür ederim hepinize.. sevincli |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye zillerinin akibetini düşünmeden... s45apko zilleri sonralarda bakın nasıl da çıkaracağım ortaya......şu an hafızasını kaybetti ve şokta..... smil56 khkh56 |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Alıntı:
Ne zili dedi çınar... |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye aşkın zilleriydi kulaklarında çalan... |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Alıntı:
yıldırım aşkı bu olsa gerekti... (diye düşündü deniz) (ama ben kimim?) |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye gözlerini hastahanede açtı (deniz başucunda çınar vardı ) |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye açıklama:deniz düşme anında hafızasını kaybetmişti...ancak bu hafıza kaybı tıpta henüz açıklanamayan bir durumdu..öyleki hayatının sadece en acı veren anın da yaşıyordu deniz..çınar geçmişinde ona hem en güzel anları yaşatan,hemde en büyük darbeyi vuran adamdı..deniz çocukluk aşkıydı çınarın..birbirlerine çılgınca aşıklardı..peki ama ne olmuştu da deniz,çınardan durmadan kaçıyordu?işte hikayenin bu bölümünde bunları izleyeceğiz... dusun |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Ne oldu bana, senin ne işin var burda? (dedi deniz) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:49 PM. |