![]() |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Alıntı:
|
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye ya gidip yatcam şimdi siz sabaha kadar bunları evlendirir bi de üstüne 4-5 tane çocuk yaptırırsınız :P khkh56 khkh56 khkh56 |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye İyi uykularrrrrrrrrrr Silvaraaa Tatlı rüyalar Rüyanda Denizle Çınarın ahı gelir seni bulur haberin ola. Hadi Allah Rahatlık versiinnnnnnnn kiss3 kiss3 |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye pisicim aklına sağlık...çok güldüm ayol... ama deydi...sayenizde çok eğlendim ...yarına çınarla denize değişik macera düşünelim...arkadaşlar olmuyor böyle... mesela ekşın falan katsak...kötü adam falan... |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye merak etme sen silvara varken kötü adama pek iş kalmass sevincli khkh56 khkh56 |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye bakarız artık bişiler yıllardır izlediğimiz türk filmlerinden yola çıkarız ben hafıza kaybı yaşatıyorum kıza gerisi sizin |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye tamm olayı toparlayalım arkadaşlar kız bişekilde kalktı neyse artık aa34 Alıntı:
|
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Alıntı:
|
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Toparlama paragrafı koyalım arkadaşlar Pisimbatım sen yaparmısın? |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Çınardan kaçan deniz karlı yolda düştü hafızasını kaybetti ama kimse bilmiyor şu an için teşekkürler beyefendi dedi deniz |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:57 AM. |