Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Forum Oyunları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forum-oyunlari/)
-   -   3 Kelime 1 hikaye (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forum-oyunlari/3476-3-kelime-1-hikaye.html)

pisimbat 06-01-2008 01:44 PM

Ynt: 3 Kelime 1 hikaye

düştün benden kaçarken (dedi çınar)

Sezennl 06-01-2008 01:50 PM

bebegim gel artik

Silvara 06-01-2008 01:52 PM

Hayır asla olmaz artık (dedi deniz) (neden olmuyosa ueheuheuhe) khkh56 khkh56 khkh56

hayalayaz 06-01-2008 02:12 PM

ŞÖÖÖYLE BİR GİRİZGAH YAPAYIM (üç kelimeyle toparlanmaz haberiniz olsun)

orta yaşlı kadın mantosunu giydi, aynaya baklarak saçını düzeltti..istanbula gidiyor..yeğeni çınarın yanına, her kes onun marmarada okuduğunu sanırken, çınarın denizle fingirdediğini dumuştu..oğlanı bir zaptu rapta almak gerek diye düşündü..

cat56 ciğim tırmalama yaa

pisimbat 06-01-2008 02:20 PM

alemsiniz hayal abla size herşey serbest yahu bu arada orta yaşlı kadın die birşeyi kabul etmiyorum ben ayrıca

25emel 06-01-2008 02:20 PM

imdattt pamirim yetiş!! zil bile takmışlar denize sevincli ekipp toplannnnn birde orta yaşlı kadın fırladıı
Alıntı:

Silvara Nickli Üyeden Alıntı
Ne oldu bana, senin ne işin var burda? (dedi deniz)

nasıl der yaff cınarı tanımıyor ki hafızasını kaybettii sevincli

Alıntı:

pisimbat Nickli Üyeden Alıntı
gözlerini hastahanede açtı (deniz başucunda çınar vardı )

yaf hani bu kız tesekkür edip kaçmıştıı ne ara gitti hastaneye khkh56 khkh56

pisimbat 06-01-2008 02:36 PM

olayı toparlıyorum arkadaşlar :
deniz esas kız çınar esas oğlan

deniz evde iken kapı çaldı bakklaın yeğeni deniz geldi borcu almak için ama ayrıca çınar yılardır denize aşık çınar üniversitede okuyor ertesi gün ortaköyde karlı bir kış günü buluştular çay içeceklerdi çınar aşkını itiraf etti denize deniz şaşkın kaçtı deniz karda ayağı kaydı yere düştü hafızasını kaybetti aynı sıralarda çınarın teyzesi yola çıktı istanbula geliyordu yeğenini denize olan aşkını biliyordu onu yola sokmaya geliyordu teyzenin adı afitap tı (olurmu hayal abla )
toparlayın haydi deniz yatakta hastanede çınar baş ucunda

Silvara 06-01-2008 02:55 PM

E tamam dedi ya hülyaa hafızasını kaybetme boyutuna tıp çare bulamamıstı sadece acı bir olaya geri döndü hafıza onu hatırlıyor. Yani eskiden cınar naptıysa denize o zamanı hatırlıyor işte deniz. ordan tanıdı yani :P
E hadi devam edelim :) khkh56

Askım neden soğuk davranıyorsun bana böyle (dedi çınar, denizin neye kızdığını bilmiyor ya :P) (teyzeden hele hiç haberi yok) (Nası çıkcaksak işin içinden) khkh56 khkh56 khkh56

pisimbat 06-01-2008 03:10 PM

içeri dr girdi ve dediki: yarın çıkabilirsiniz deniz hnm

25emel 06-01-2008 03:18 PM

teşekkür ederim doktor bey dedi.(çınar)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:13 PM.