![]() |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye ne çok kayboluş yaşandı dedi deniz |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye önemli olan kayıpların bulunması dedi çınar |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye anaaaa hala çınar ve deniz desiniz.......ne zamandır bakmıyodum bu sayfaya ,,bi son sayfaya bakiim neler oluyor dedim aaaa bide baktım çınar ve deniz ismi halaaa sürüyoooo ,,bu ne istikrar yaaaa,,,deniz çınar ı öldürmedi demekkkkk hikaye bitmedi anlaşılan---hemen dönüp okuyorum , khkh56en son bıraktığım yerden okuycam şimdi--- |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye khkh56 khkh56 evet önemli olan kayıpların bulunması...o halde hadi aplamı bulmaya gidelim dedi deniz..... sung66 |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye sevincli evet ihmal etmişiz biz devam edelim masalımıza kaldığımız yerden arabaya atlayıp eve doğru yola çıktılar çınarla deniz cat56 yanlarında zarifeye gidiyorlardı ama !!!! blook |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye zarifeye gidiyorlardı ama zarife onların gelecegini önceden haber almıs ve ordan uzaklasmıstı.. |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Zarife uzaklaşa dursun Çınar Denizin gözlerine baktı ve... |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye baktı baktı baktı...ve agzından su cümleler döküldü............... |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Ayaklarım zemine değince, düşünceler zihnimi meşgul edecek yine... Kanatlarım varken ayaklar niye? |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye deniz buglu gözlerle baktı |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:15 AM. |