Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Forum Oyunları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forum-oyunlari/)
-   -   Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forum-oyunlari/1691-ustteki-kullanicinin-nesini-begendin.html)

manyaklik 05-03-2008 05:42 PM

Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin???

ismini beyendim ...

shamanic 05-03-2008 11:40 PM

bu kadar genç yaşta doğruyu yapmanin farkında olarak kendini geliştirmenin farkındalığına varmasını..
değişime açık olmasını..

bilgiyi kendine mıknatıs gibi çekmesini..
çektiği bilgileri pratikleştirmek için uygulama çabalarını..

yaptığı güzel uçak maketlerini sevincli
ve doğallıkla her yönünü bizlerle paylaşmasını beğendim.. thumbsanim

jaunty 06-03-2008 12:22 AM

13eYaz ve türk teşekkürederim.bu sayfaya göz atınca yüzümde gülümseme oluyor..shamanic sadece sustum ve gülümsedim..nostaljik bir şarkı olan ''seni anan kimin için doğurmuş canım'' girlhaha şarkısını mı soylesem uyarmı acaba diye aklımdan geçirmedim de değil doğrusu. girlhaha vallahi ne desem az kalacak..iyiki varsın.. 96 kiss3 96 smiliyface

cent 24-03-2008 05:00 PM

isminin rengini sıcak sevecen kanlı canlı biri gibi geldi bana

sevgiyle kalın smileydance

jaunty 26-03-2008 02:25 PM

koç burcuydun yanılmıyorsam.. koç burçlarının en duygusallarından olmanı beğendim.içi dışı bir duygularını açıkça dile getirmede cömert olmanı beğendim.yüreğinin temizliğinin kokusunu hissini algıladıklarımdansın...Temiz kalpli olmanı beğendim.. kiss3

cent 30-03-2008 08:14 PM

kedi resmini çok begendim tombiş tombiş gözleri bir derya sanki böyle bir kedi resmi seçenin iç ve dış dünyasını iyi yansıtmasını sevdim kelimelerini boş sayfalarda özenle dizelemesi duygu selinde güzellikleri bilmesini sevdim kendi güzel ruhu güzel mekanı neyler diyim camcazım

sevgiyle kal kiss3

The-OrjiN 31-03-2008 12:19 AM

awatarını sevdim güzelmiş :) heralde ii bi insandır burda olduguna göre o iyi insanlıgını sevdim her nekadr tanımasamda :)

teoman_ 31-03-2008 12:51 AM

avatardaki vatandaş çok komik klavye kullanıyor. bir an bana eski arkadaşımı hatırlattı smil56 işin aslı benim arkadaş iki kelimeyi yazabilmek için saatlerce klayeyeye bakmak zorunda kalıyordu ama neyse pc05

empati72 30-04-2008 11:49 AM

İmzasını beğendim...Başka türkiye yookkkk....buda benim mesajım:)

suzzy 30-04-2008 11:57 AM

avtarını beğendim...nazar boncuğu gibi... girlhaha

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:06 AM.