![]() |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? [b] TANRI annem babam dan sonra canımı verecegim 4. kişiyi dobimi benim oglumu begenmesini |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? olumlu, güzel cümleler kurmaya başlamanı |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? Bana İnsanaları olduğukları gibi kabul etmeyi öğretmesini |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? yeşili sevmesi |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? mesajlara cevap yazarken benden önce devreye girmeni 25889 |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? Başkasına göndereceğim mesajın nasıl oluyorsa yanlışlıkla seni bulmasını |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? foruma yeni olmana rağmen neşe katmanı, ağaç, doğa sevgini |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? günlüğüne eskıden yazdığı masal gibi olaylarını okumayı (ve özledim belirtiyim) |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? şiirlerini, sesli şiirlerini, makalelerini, laf kondurmalarını, samimiyetini beğeniyorum ( bu aralar nedense ilham gelmiyor, yazmaya çalışacağım) |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? Her zaman her şeye geç kalışını(cadı diye bana diyor da) khkh56 ve insanüstü zekasını(ve lafı çabuk çevirmesini ) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:44 AM. |