![]() |
Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? Bir üstteki üyenin neyini beğendiğimizi yazıyoruz.... thumbsanim Buyurun benden başlayalım.......Neyimi beğendin alttaki üye blissy blissy |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? khkh56 khkh56 duygusal konularda ki merakını |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? Sürekliiii gulmekden yerlere yatmasiniii smiliyface |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? deneyimli olmasını.... smiliyface |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? avatarını |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? can alıcı yazılarını hismiley |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? mantıklı ve aynı zamanda da esprili yazılarını |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? bursalı ve adının elif olmasını smiliyface |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? seviyeli olmasını... 25889 |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? duygusal ve açıcı yazılarını |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? konulara yaklaşımını smiliyface |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? aşka olan bağlılığını |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? beni meraklı melahat bulmasını krzm67 |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? meraklılığının yanında sevecen olmasını (sorması ayıpta biz doldurucaz bu anketi birbirimize iltifatlarla khkh56) |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? güzel hatta güzel ötesi iltifatlarını.... blissy blissy |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? iltifatlarımı beğenen ilk kişi olmasını |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? gerçektenmi bu çok üzücü ama agl34 açık sözlü olmasını... smiliyface |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? öle benim iltifatlarımı hakaret sayıyolar agl34 |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? onlar anlamıyorlar lütfen üzülme... smil56 dugusal olmasını smiliyface |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? teselli edici tarafının olmasınııı |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? sölenilen her sözü dikkate almasını.. t678 |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? sempatik olmasını cat3500 |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? karmaşık olmasını cat22 |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? aaa ben mi karmaşığım pisim yaw? |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? Alıntı:
karmaşıklık kötü bişi değildir ayrıca bence çok renkli anlamında kullandım herşeyi barındıran konu dışına çıkmayayaım hayvan sevgsini seviyorum |
bu arada yukarıdakinin açık görüşlerini gulensmiley |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? misafirperverlğini t678 |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? aktifliğini cilgin897 |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? dj liğini ve doğallığını ark5 |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? içtenliğini, sıcaklığını,yardımseverliğini ve yaklaşımını.. ttli3 |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? Samiyetini içtenliğini ve tabi ki şiirlerini ... sapkal89 |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? kardeşliğini,samimi yüreğini...azmini...engel tanımazlığını... 44 du bakiyim daha çok şeyler geliyor aklımda hemsi aynı anda hücum etti de sevincli sıraya sokayım onları bir yazarım sonra yine girlhaha |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? tabikide sıcak kanlılığını ttli3 |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? yeni ve katılımcı olması çok güzel onayi |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? yazı yazmayı seven ve gençlik dolu biri djj |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? dost insan sıcak kanlı samimi sapkal89 |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? karizmasını beğendim super |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? gerçek olduğunu düşünmedüğim Dilek yerine geçecek sözünü beğendim 44 |
|
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? üsteki üyenin anlamamasını çok beğendim wave şöyle oluyor karizmatik demişsin ya bende öyle düşünmediğimi bunun dua dilek yerine geçmesini temenni ettim bu arada çift mana kullandım isminide kullandım bu kadar hismiley |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:33 PM. |