Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Forum Oyunları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forum-oyunlari/)
-   -   Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forum-oyunlari/1691-ustteki-kullanicinin-nesini-begendin.html)

25emel 27-11-2007 09:43 PM

Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin???

Alıntı:

jaunty Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

25emel Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

zehirli_yosun Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

rainuns Nickli Üyeden Alıntı
canım benim oyle temizdir ki oyle duygusal.cok severim kendisini,canım arkadasım.iyidir iyi hemde cok iyi ,bitanedir o.....yürüyen fıstık kiss3

ben bacaklarını beğendim incecik upuzun sonra lüle lüle saçları simsiyah iri anlamlı gözleri hülyalı bakışları 98569
en çokta içini beğendim sevgiye açık bütün hayatım değişti üyelerinin olduğu gibi sevgi şart diyo sevgi vazgeçilmeyen

vallaha henüz inceleme fırsatım olmadı ama görünce ne kadar güzel bir yürege sahip oldugunu hemen farkedecegime eminim smil56

rainuns sasirtiyorsun beni?
yok yok bu siteye giren hemen kanatlaniyor mlk34 burasi olmuş ermiş site sihirli bişeyler var burda. neseli56
hemen sana karma verdim.maasallah dedim. 25889
iyi de ama senin eger bir gunde uzamadiysa oyle lule saclarin yok ki girlhaha hatta pek sacin yok girlhaha
yanlislik oldu heralde..

gorusuruz

ooo bu ne kardeşim herkes birirni tanıyomu ne bir ben kalmışım herhal 4897 bana bak yoksa siz mahalleden cümbür cemaatmi geldimiz bakem dusun bende bizim mahalleden toplayam bir kaç kişi sevincli sevincli

jaunty 27-11-2007 09:45 PM

Alıntı:

Alıntı:

rainuns Nickli Üyeden Alıntı
canım benim oyle temizdir ki oyle duygusal.cok severim kendisini,canım arkadasım.iyidir iyi hemde cok iyi ,bitanedir o.....yürüyen fıstık kiss3

ben bacaklarını beğendim incecik upuzun sonra lüle lüle saçları simsiyah iri anlamlı gözleri hülyalı bakışları 98569
en çokta içini beğendim sevgiye açık bütün hayatım değişti üyelerinin olduğu gibi sevgi şart diyo sevgi vazgeçilmeyen

bu mor avatara bayilirim bir ismi vardi ama unutmusum hatirlayamadim.cok beceriklidir bu super danseder.
cok neselendirir.cesurdur.kendine guveni tamdir. girlhaha cok iyi secmissin.nicki de cok begeniyorum.zehirli yosun.roman ismi gibi..ama belki alakasiz bir anlami vardir. varsa hemen sole merak ederim cok..
zehirli_yosun henuz hakkında birşeyler okuyamadim ama zevkli ve orjinal yaratici birine benziyorsun.
sevgiler kiss3

hülyaa 27-11-2007 09:55 PM

khkh56 khkh56 khkh56
arkadaşlar ben yine koptum yaaa..
yine kimse kimsenin üstündeki için yazmamış.. aa34
yada ben şaşbeş okuyorum.. şaşkın
şaştım mı ne?yoksa şaşırdığım için mi şaşkınlığım,şaşı olan gözlerim mi?gözlerime ne oldu?
yine kim kimin uzun bacağını gördü*nerde gördü*ne zaman gördü..bacak bu siteye nasıl girdi?hadi bacak girdi...biz upuzun saçları niye görmedik?
yine kim zehirlendi?yosun mor avatara mı bayıldı? kim ayılttı peki... blook
yaw feleğim şaşıyo ben buraya gelince..
hepinizde çok yaşayın emiii...bu saatte bu kadar güldüm ya..benden beter gülün emiiiii sevincli

25emel 27-11-2007 10:09 PM

Alıntı:

hülyaa Nickli Üyeden Alıntı
khkh56 khkh56 khkh56
arkadaşlar ben yine koptum yaaa..
yine kimse kimsenin üstündeki için yazmamış.. aa34
yada ben şaşbeş okuyorum.. şaşkın
şaştım mı ne?yoksa şaşırdığım için mi şaşkınlığım,şaşı olan gözlerim mi?gözlerime ne oldu?
yine kim kimin uzun bacağını gördü*nerde gördü*ne zaman gördü..bacak bu siteye nasıl girdi?hadi bacak girdi...biz upuzun saçları niye görmedik?
yine kim zehirlendi?yosun mor avatara mı bayıldı? kim ayılttı peki... blook
yaw feleğim şaşıyo ben buraya gelince..
hepinizde çok yaşayın emiii...bu saatte bu kadar güldüm ya..benden beter gülün emiiiii sevincli

aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34

jaunty 27-11-2007 10:25 PM

girlhaha emeli yakaladim diye hatirliyorum hulya seni yakaladim diye hatirliyorum.
napiim konu dakka başı mesaj aliyor ben yollarken yenileri geliyor. girlhaha
harbi iyi karismiş ama haaa. khkh56 ben karistirici elebaşımıyım şimdi hay allah blissy

25emel 27-11-2007 10:31 PM

Alıntı:

girlhaha emeli yakaladim diye hatirliyorum hulya seni yakaladim diye hatirliyorum.
napiim konu dakka başı mesaj aliyor ben yollarken yenileri geliyor. girlhaha
harbi iyi karismiş ama haaa. khkh56 ben karistirici elebaşımıyım şimdi hay allah blissy

allah yok böle bişiy arkadaşlar bu gece ben yoruldum gülmekden aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34

hülyaa 27-11-2007 11:15 PM

ohhhhhhhhhhhhhhh canıma değsin emel...
gül gül benim karnım ağrıdı gülmekten...hala aklıma geldikçe gülüyorum.. aa34 aa34 aa34

jaunty canımsın yakaladıklarından çok kaçırdıkların var..ama çok saoll sayende bir güldüm bir güldüm anlatamam..
sevincli deli gibi güldüm yaaa

zehirli_yosun 27-11-2007 11:40 PM

slm arkadaşlar valla benim bu gün biras canım sıkkındı kendimle eyleneyim dedim sizide gülümsettiğime sevindim bacak felan görmedim hayal ettim diyelim f678hyaf baktım özel bişey varmı die ne imza var nede avatar ama sevgi konusundaki düşüncelerim ciddiydi hepinis çok sevgiye açık insanlarsınız e bende öyleyim anacım seveyim biras dedim aa34 jaunty canım nickimin hikayesi şööle ben bi belgesel seyretmiştim okyanusta zehirli bi yosun varmış ve ölümcül bi hastalığa çare olurken direk yendiğinde ölümlere sebep oluyomuş allahın lütufları okadar büyük ki o gün bu gündür yapıştı bana o nick 98569

jaunty 27-11-2007 11:48 PM

Alıntı:

slm arkadaşlar valla benim bu gün biras canım sıkkındı kendimle eyleneyim dedim sizide gülümsettiğime sevindim bacak felan görmedim hayal ettim diyelim f678hyaf baktım özel bişey varmı die ne imza var nede avatar ama sevgi konusundaki düşüncelerim ciddiydi hepinis çok sevgiye açık insanlarsınız e bende öyleyim anacım seveyim biras dedim aa34 jaunty canım nickimin hikayesi şööle ben bi belgesel seyretmiştim okyanusta zehirli bi yosun varmış ve ölümcül bi hastalığa çare olurken direk yendiğinde ölümlere sebep oluyomuş allahın lütufları okadar büyük ki o gün bu gündür yapıştı bana o nick 98569

güzelmiş hikayesi. super .orjinal ve yaratici oldugunu dusunmustum..pek yanilmamişiim.
tesekkurler sevgiler kiss3

silviya 28-11-2007 05:09 PM

Alıntı:

silviyam cok sekersin. ttli3 acik yureklisin..seni de cok sevdim.
eminim ki tanidikca herkesi, bu güzel sifatlar bitmek bilmeyecek. ttli3
cunki buraya gelen herkesin ayricalikli olduğunu düşünüyorum ben.
büyümeye paylaşmaya kararli olduklarini düşünüyorum.

ancak girebildim hem alıntıyı yaptım bu öpücük sana canım kiss3 ve tesadüfki üsteki üyede sensin ve ben senin karıştırıcılığını sevdim topiğ aşure tadına getirmişsin..buralada daha çok zamn harcadıkça daha çok tanicam sizleri ve güzel güzel yönlerinizi görmeye başlicam ama şimdiden biliyorm hepiniz birbirinizden tatlısınız

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:58 PM.