![]() |
Ynt: saçlarım'a itafen (I'm tomboy) Alıntı:
Alıntı:
sevincli kiss3 meris efm 8977 Alıntı:
Alıntı:
|
Ynt: saçlarım'a itafen (I'm tomboy) cat56 ciğim şimdi kendine en şık..en rüküş..en haylaz çocuk tipi şapkalardan al (havalar soğuk ya o yüzden )..canının istediği tipte şapkaları giy giy çıkar...çok değil kemo bittikten 3 ay sonra yeni saçların..çıkacaklar..hemde daha gür bir şekilde...ve daha parlak...saçın kökünden deri yüzeyine çıkması..üç aylık bir süreç gerektiriyor...ve bir saç..en fazla altı yıl kalıyor..en az 4 yıl saçların dökülmeyecek..ama bu günlerinin kıymetini bil...eğer tekrar uzatmaya karar verirsen hayatının en pratik günlerini yaşıyorsun...bende saçlarımı iki numara kestirmek zorunda kaldığımda herkes çok entel ve çok genç göründüğümü söylemişti...inanmamıştım..hayatımın hiç bir döneminde entel dantel takılmadım..saçlarım tekrar uzayıncaya kadar şipşak hazırlandım hep gideceğim yerlere..ve bulabildiğim en komik şapkaları özgürce taktım kafama..ve kendimi hep şık ve güzel hissettim... çok eğlendim.. |
Ynt: saçlarım'a itafen (I'm tomboy) b456hayal ablacım zaten şapkalar hazır yahu hoş normaldede saçlarım uzun değil benim öle omuzlarımdan az yukarı yarım kısa diyelim şimdi ise yaramaz oğlan çoçukları gibiyim eheeh pekte şirin oldum yahuuuu wave vallaaa saçlar gidincede kel olmak bana yakışacak galiba hani avrupa yakasında şahika dyorya '' ayyy keltoşşş'' die aynen yani wave gulensmiley yerm ben kemoyuda kanseride vız gelir tırıs gider onlr benden allah şükür aslan gbiyim ve senin namında tüm arkadaşalrıma teşekür ederim ilği ve alakalarına samimiyetlerine yüreklerine sağlık 3 gün yokum bayrama gelcem bi komolanayım diom bayram harçlığı işte sevgilerimle gulensmiley 44 ::) |
Ynt: saçlarım'a itafen (I'm tomboy) pisicim hayırlısıyla git,hayırlısıyla da gel inş..sen gücünün farkında aklı başında harika birisin..en güzel yanında kendine inanman..harikasın..seni hayranlıkla takip ediyorum..şu sıralar biraz uzak kaldım siteden ama dönücem nasılsa..eminim çok şey kaçırıyorum..yolun açık olsun..tüm dileklerinin anda gerçekleşmesini diliyorum..sevgilerimle.. |
Ynt: saçlarım'a itafen (I'm tomboy) cat56 im benim güle güle git.. güle güle gel..allah yolunu kendi nuruyla aydınlatsın..ve şifanıda kendi nurundan versin...aklım, yüreğim ve tüm iyi dileklerim seninle kiss3 |
Ynt: saçlarım'a itafen (I'm tomboy) ne kürkler gördüm içinde pisi yok... ne pisiler gördüm üstünde kürk yok... senin kürkün ve seni güzel kılan saçların değilki... sana güç veren ayakta tutan yine onlar değil... kelimeleri farketmişsin ve onların gücünüde... bilmişsin pisilerin büyük yüreklerini ki sendeki yürek tüm pisileri kaplamış gör yüreğinde ki büyüklüğüde.. her halin ayrı güzel her duruşun bambaşka... yolumuzdan ayrı koyamaz bir avuç saç nede olsa... sendeki bu güzellik var oldukça çıkar en güzel saçlar tekrar seni bıraktıkları noktada.. tomboy cat56 im benimmm cat3500 |
Ynt: saçlarım'a itafen (I'm tomboy) Pisimbatcım cnm eminim süper olmuştur...Sende bu enerji varken herşey sana vız gelir tırıs gider:) 96 kiss3 alk78 |
Ynt: saçlarım'a itafen (I'm tomboy) Ben öyle bi ara depresyona girip 3 numara yapmıştım saçlarımı, o kadar rahat oluyor ki :) pisimcim güle güle kullan yeni saç modelini, eminim süper güzel olmuşsundur. ohh şimdi 2 dakikada hazırlanır çıkarsın dışarı ama sapka takmayı da ihmal etme :) Canım Hayal aplamın dediği gibi nası olsa yine çıkacak, onlar çıkıp uzayana kadar kıymetini bil kısa saçın :) Enerjine güzelliğine kurban olsunlar senin pisimcim :P kiss3 http://www.resim-yukle.com/img01/14/26090miki.bmp |
Ynt: saçlarım'a itafen (I'm tomboy) Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
herkese teşekkür ediyorum arkadaşlar bunu tüm yüreğimle söylüyorum |
Ynt: saçlarım'a itafen (I'm tomboy) bir kedi gördüm sankii cat56 biri kıskanç mı dedi... blook sevincli buyrun benimmm... http://www.resim-yukle.com/img01/14/50895203wn4.gif (çok aradımm bu smili çoookkk... sırf ne kadar kıskanç olduğumu göstermek için girlhaha girlhaha) bu kadar özel ve güzel olma napimm canım benim... http://img148.imageshack.us/img148/117/21nk1.gif sevdiğimden olabilir mi acaba bu kıskançlık bende bilmiyorum ki cat22 dusun http://img207.imageshack.us/img207/355/01ab5.gif |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:06 PM. |