![]() |
Ynt: saçlarım'a itafen (I'm tomboy) Saclarida uzadi simdi yanindanda gecilmez simarik seyin.... 44 |
Ynt: saçlarım'a itafen (I'm tomboy) canım hoşve sefa geldin sen buranın yolunu bulduğuna göre 44 saçlarım kıvırkıvır ve griyisi sarımsı bozdana misali 44 sevincli |
Ynt: saçlarım'a itafen (I'm tomboy) evet en sonuda buldum yolunu sitenin cat3500 hmm guzel olmusundur kivir kivir boz danam benim :) |
Ynt: saçlarım'a itafen (I'm tomboy) vallaa tam boz dana oldum bıdım senin boz danan şaşkın blook nasıl şımarığım belli diil beni çok şımartıolar sitede şaşkın blook ayyyy sende çok kahrımı çektin halada çekiyorsun canımsın ben kanseri senin bana olan desteğinle aslanlar gibi yendim savaşımı senin sayende kazandım iyiki varsın bıdım sevincli |
Ynt: saçlarım'a itafen (I'm tomboy) utandirma beni canim...Once Allahin verdigine sukurler olsun sonrada senin gucune borclusun bence insallah daha nice saglikli ve mutlu gunlere senelere yildonumlerine dilerim pasakizim ;) |
Ynt: saçlarım'a itafen (I'm tomboy) Alıntı:
aaaa olmadı bak bıdım dusun utanma 956k ben senin gibi gerçek bir dostta harika bir yüreğe sahibim ya bu bana yeter. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:46 AM. |