Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/eserekli-saatler-pisimbat-miriltilari/)
-   -   saçlarım'a itafen (I'm tomboy) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/eserekli-saatler-pisimbat-miriltilari/3135-saclarima-itafen-im-tomboy.html)

pisimbat 16-12-2007 07:46 PM

saçlarım'a itafen (I'm tomboy)

Bu pazar sabahı uyandım 11 sularıydı yataktan hemen çıkmadım hava soğukya iyice sarıldım battaniyeme,kalktım kahvaltımı ettim duş aalmak için banyoya girdim ehh duş alırken insan kafasını ıslatır şampuan sürer dimi aynen bende öyle yaptım sonra durulayım dedim elimi saçlarıma götürdüğümde şampuanla birlikte saçlarımda akmaya başladı evet evet resmemn akıyordu saçlarım oysa 2.kemodan sonra bekliyordum ben saçlarımın dökülmesini bekliyordum neyse olay erken gerçekleşti ,biraz sinislendim aslında ,neyse saçlarım döküle döküle yıkandım alelacele sonra kuruladım havlu paso saç içinde ana dedim hepsi gitmeden gidip kestireyim ben atladım arabaya kuaföre gittim oturdum anlattım durumu çoçuğa nasıl istediğimide söledim saolsun istediğim gibi kesti yahu bir baktım ben 10 yaş genç duruyorum kimse demez 40 diye ana dedim yakıştı yahu yaramaz haylaz çoçuklara döndüm kuş kafa oldum eheheheh 44 şaşkın blook vallaaagören harika olmuş diyor ben onların yalancısıyım 2. kemoyu aldıktan sonrada kazıtıcam zaten saçları kalan 3-5 teli yani işte böyleee ingilizler tomboy derlermiş bana bir arkadaşım öle dedi çoçuk yüzlü oğlan çoçuğuna benzeyen kadınlara yani işte şimdi ben tomboycat oldum yahuuuu kim tutar beni cilgin897 sevincli pc05

yaşadıkalrımı sizlerle paylaşmak istedim az öncede resimler çektim aynanın karşısına geçip poz poz
yakıştı yahu bu kısa saç abim dediki uzatma artık hep böle kestir ehh iyi fikir yahuuu aa34 clapping

yildizlar 16-12-2007 08:21 PM

Ynt: saçlarım'a itafen (I'm tomboy)

Güzele ne yakışmaz derler ya, hele bir de içi güzelse, kendine ve hayata güzel bakıyorsa böyle tadından yenmez...

öpüyorum kiss3

jaunty 16-12-2007 08:32 PM

o kadar şekersinki kelimelerim kifayetsiz kaldi..
25889 ark5 cat3500 ark5 u859
kiss3 baksana bunlarda hiç saç yok şimdi dikkatimi çekti neseli56
helal be pisimbat ark5 sapkal89
sevgiler kiss3

pisimbat 16-12-2007 08:59 PM

[quote=yıldızlar ]
Güzele ne yakışmaz derler ya, hele bir de içi güzelse, kendine ve hayata güzel bakıyorsa böyle tadından yenmez...

öpüyorum kiss3
[/quote

Alıntı:

jaunty Nickli Üyeden Alıntı
o kadar şekersinki kelimelerim kifayetsiz kaldi..
25889 ark5 cat3500 ark5 u859
kiss3 baksana bunlarda hiç saç yok şimdi dikkatimi çekti neseli56
helal be pisimbat ark5 sapkal89
sevgiler kiss3

saçsızlık moda şekerim o yüzden smileylerde böle bende böleyim ben böyleyim dusun 44 cat56
bi kedinin tüyleri var blook

flower 16-12-2007 09:24 PM

hep böyle kal sevgili pisi http://img229.imageshack.us/img229/9343/kalppcktd7.gif

http://img229.imageshack.us/img229/3401/cats004ho3.jpg

pisimbat 16-12-2007 09:37 PM

smil56 mersiii aynı ben yahu çok şeker pisicik yahu mersiiiiiiiiiiii flower kardeşim smiliyface

bidim 16-12-2007 09:47 PM

Görmez Gözumle senin guzeliginden suphem yoktur...Seni sen yapan guzelikler ve yakisan o mangal yuregin ve isil isil gozlerin...
Sen simdi sexy Tomboy olmusundur 98569 mlk34canimmm

suzzy 16-12-2007 09:47 PM

pisilerin en güzeli... cat56 cat3500 catsle

http://soleilimg1.free.fr/gifs/carto...s/diver017.gif biz seni her halinle seviyoruz..gönlü güzel arkadaşım...

ttli3 http://www.payidar.net/images/satell...ies/1/okok.gif sung66 http://www.turkiyemforum.com/images/...s/smilie80.gif 25889

flower 16-12-2007 09:50 PM

rica ederim, siz çok daha sevimlisiniz bence ttli3
iyi olmanız içimi rahatlatıyor... ve biliyorum ki..çok daha iyi olacaksınız..
sevgiyle.. onayi

http://img161.imageshack.us/img161/4527/pisicg9.jpg

jaunty 16-12-2007 09:58 PM

istesende istemesende bundan sora daha gür çıkacaklar ama biliyormusun girlhaha
kedilerin seni kiskanacak yani girlhaha

pisimbat 16-12-2007 10:05 PM

Alıntı:

bidim Nickli Üyeden Alıntı
Görmez Gözumle senin guzeliginden suphem yoktur...Seni sen yapan guzelikler ve yakisan o mangal yuregin ve isil isil gozlerin...
Sen simdi sexy Tomboy olmusundur 98569 mlk34canimmm

yaaaa kim benmi sexi olmuşumdur dusun blook ay hiç gülesim yoktu ilahi bidim benim yaaaa

Alıntı:

suzzy Nickli Üyeden Alıntı
pisilerin en güzeli... cat56 cat3500 catsle

http://soleilimg1.free.fr/gifs/carto...s/diver017.gif biz seni her halinle seviyoruz..gönlü güzel arkadaşım...

ttli3 http://www.payidar.net/images/satell...ies/1/okok.gif sung66 http://www.turkiyemforum.com/images/...s/smilie80.gif 25889

sevincli kiss3 meris efm 8977

Alıntı:

flower Nickli Üyeden Alıntı
rica ederim, siz çok daha sevimlisiniz bence ttli3
iyi olmanız içimi rahatlatıyor... ve biliyorum ki..çok daha iyi olacaksınız..
sevgiyle.. onayi

http://img161.imageshack.us/img161/4527/pisicg9.jpg

ayyyyy çok şeker bu yawru cat56 mersi smiliyface

Alıntı:

jaunty Nickli Üyeden Alıntı
istesende istemesende bundan sora daha gür çıkacaklar ama biliyormusun girlhaha
kedilerin seni kiskanacak yani girlhaha

ayyy benim saçlarım zaten cat56 tüyü gibidir sanmam öle gür çıksın bakalım ne olcak çıkınca yazarım ben size haberdar ederim cilgin897

hayalayaz 17-12-2007 12:27 AM

cat56 ciğim şimdi kendine en şık..en rüküş..en haylaz çocuk tipi şapkalardan al (havalar soğuk ya o yüzden )..canının istediği tipte şapkaları giy giy çıkar...çok değil kemo bittikten 3 ay sonra yeni saçların..çıkacaklar..hemde daha gür bir şekilde...ve daha parlak...saçın kökünden deri yüzeyine çıkması..üç aylık bir süreç gerektiriyor...ve bir saç..en fazla altı yıl kalıyor..en az 4 yıl saçların dökülmeyecek..ama bu günlerinin kıymetini bil...eğer tekrar uzatmaya karar verirsen hayatının en pratik günlerini yaşıyorsun...bende saçlarımı iki numara kestirmek zorunda kaldığımda herkes çok entel ve çok genç göründüğümü söylemişti...inanmamıştım..hayatımın hiç bir döneminde entel dantel takılmadım..saçlarım tekrar uzayıncaya kadar şipşak hazırlandım hep gideceğim yerlere..ve bulabildiğim en komik şapkaları özgürce taktım kafama..ve kendimi hep şık ve güzel hissettim... çok eğlendim..

pisimbat 17-12-2007 01:28 AM

b456hayal ablacım zaten şapkalar hazır yahu hoş normaldede saçlarım uzun değil benim öle omuzlarımdan az yukarı yarım kısa diyelim şimdi ise yaramaz oğlan çoçukları gibiyim eheeh pekte şirin oldum yahuuuu wave vallaaa saçlar gidincede kel olmak bana yakışacak galiba
hani avrupa yakasında şahika dyorya '' ayyy keltoşşş'' die aynen yani wave gulensmiley
yerm ben kemoyuda kanseride vız gelir tırıs gider onlr benden allah şükür aslan gbiyim ve senin namında tüm arkadaşalrıma teşekür ederim ilği ve alakalarına samimiyetlerine yüreklerine sağlık 3 gün yokum bayrama gelcem bi komolanayım diom bayram harçlığı işte sevgilerimle gulensmiley 44 ::)

hülyaa 17-12-2007 01:44 AM

pisicim hayırlısıyla git,hayırlısıyla da gel inş..sen gücünün farkında aklı başında harika birisin..en güzel yanında kendine inanman..harikasın..seni hayranlıkla takip ediyorum..şu sıralar biraz uzak kaldım siteden ama dönücem nasılsa..eminim çok şey kaçırıyorum..yolun açık olsun..tüm dileklerinin anda gerçekleşmesini diliyorum..sevgilerimle..

hayalayaz 17-12-2007 01:53 AM

cat56 im benim güle güle git.. güle güle gel..allah yolunu kendi nuruyla aydınlatsın..ve şifanıda kendi nurundan versin...aklım, yüreğim ve tüm iyi dileklerim seninle kiss3

shamanic 17-12-2007 03:57 AM

ne kürkler gördüm içinde pisi yok...
ne pisiler gördüm üstünde kürk yok...

senin kürkün ve seni güzel kılan saçların değilki...
sana güç veren ayakta tutan yine onlar değil...

kelimeleri farketmişsin ve onların gücünüde...
bilmişsin pisilerin büyük yüreklerini ki sendeki yürek tüm pisileri kaplamış
gör yüreğinde ki büyüklüğüde..

her halin ayrı güzel her duruşun bambaşka...
yolumuzdan ayrı koyamaz bir avuç saç nede olsa...

sendeki bu güzellik var oldukça çıkar en güzel saçlar tekrar seni bıraktıkları noktada.. tomboy cat56 im benimmm cat3500

Akulina 17-12-2007 02:29 PM

Pisimbatcım cnm eminim süper olmuştur...Sende bu enerji varken herşey sana vız gelir tırıs gider:) 96 kiss3 alk78

Silvara 17-12-2007 03:10 PM

Ben öyle bi ara depresyona girip 3 numara yapmıştım saçlarımı, o kadar rahat oluyor ki :) pisimcim güle güle kullan yeni saç modelini, eminim süper güzel olmuşsundur. ohh şimdi 2 dakikada hazırlanır çıkarsın dışarı ama sapka takmayı da ihmal etme :)
Canım Hayal aplamın dediği gibi nası olsa yine çıkacak, onlar çıkıp uzayana kadar kıymetini bil kısa saçın :)
Enerjine güzelliğine kurban olsunlar senin pisimcim :P kiss3

http://www.resim-yukle.com/img01/14/26090miki.bmp

pisimbat 19-12-2007 06:19 PM

Alıntı:

hülyaa Nickli Üyeden Alıntı
pisicim hayırlısıyla git,hayırlısıyla da gel inş..sen gücünün farkında aklı başında harika birisin..en güzel yanında kendine inanman..harikasın..seni hayranlıkla takip ediyorum..şu sıralar biraz uzak kaldım siteden ama dönücem nasılsa..eminim çok şey kaçırıyorum..yolun açık olsun..tüm dileklerinin anda gerçekleşmesini diliyorum..sevgilerimle..

wave sapkal89 44 8977

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
cat56 im benim güle güle git.. güle güle gel..allah yolunu kendi nuruyla aydınlatsın..ve şifanıda kendi nurundan versin...aklım, yüreğim ve tüm iyi dileklerim seninle kiss3

sapkal89 dusun 44 cilgin897

Alıntı:

**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
ne kürkler gördüm içinde pisi yok...
ne pisiler gördüm üstünde kürk yok...

senin kürkün ve seni güzel kılan saçların değilki...
sana güç veren ayakta tutan yine onlar değil...

kelimeleri farketmişsin ve onların gücünüde...
bilmişsin pisilerin büyük yüreklerini ki sendeki yürek tüm pisileri kaplamış
gör yüreğinde ki büyüklüğüde..

her halin ayrı güzel her duruşun bambaşka...
yolumuzdan ayrı koyamaz bir avuç saç nede olsa...

sendeki bu güzellik var oldukça çıkar en güzel saçlar tekrar seni bıraktıkları noktada.. tomboy cat56 im benimmm cat3500

kısaknççççççççççççççççççççççççççççççççççççççç smiliyface sevincli gulensmiley

Alıntı:

Sycorox Nickli Üyeden Alıntı
Pisimbatcım cnm eminim süper olmuştur...Sende bu enerji varken herşey sana vız gelir tırıs gider:) 96 kiss3 alk78

enerji fazlası var yakında süpermanin kızkardeşi olarak boinglerle yarışıcam smiliyface

Alıntı:

Silvara Nickli Üyeden Alıntı
Ben öyle bi ara depresyona girip 3 numara yapmıştım saçlarımı, o kadar rahat oluyor ki :) pisimcim güle güle kullan yeni saç modelini, eminim süper güzel olmuşsundur. ohh şimdi 2 dakikada hazırlanır çıkarsın dışarı ama sapka takmayı da ihmal etme :)
Canım Hayal aplamın dediği gibi nası olsa yine çıkacak, onlar çıkıp uzayana kadar kıymetini bil kısa saçın :)
Enerjine güzelliğine kurban olsunlar senin pisimcim :P kiss3

http://www.resim-yukle.com/img01/14/26090miki.bmp

ayyy ne hoş çiçekler vede pisi mersi

herkese teşekkür ediyorum arkadaşlar
bunu tüm yüreğimle söylüyorum

shamanic 20-12-2007 12:48 AM

bir kedi gördüm sankii cat56

biri kıskanç mı dedi... blook sevincli

buyrun benimmm... http://www.resim-yukle.com/img01/14/50895203wn4.gif (çok aradımm bu smili çoookkk... sırf ne kadar kıskanç olduğumu göstermek için girlhaha girlhaha)

bu kadar özel ve güzel olma napimm canım benim... http://img148.imageshack.us/img148/117/21nk1.gif
sevdiğimden olabilir mi acaba bu kıskançlık bende bilmiyorum ki cat22 dusun http://img207.imageshack.us/img207/355/01ab5.gif

pisimbat 20-12-2007 11:40 AM

kıkançsın işte yahu şamanik nerden buluyorsun bu şekerleri yahuuu hastayım bende seni kıskanıyorum aslında imreniyorum demeliyim smileyler için (ne gıcığım ben yhau blook)

shamanic 22-12-2007 09:08 PM

şekerim insanı araştırma geliştirme programına dahil ediyosun... pc05
bu vesile ile buluyorum girlhaha

yalnız senden gıcık olmaz ki kuzucum.. olsa olsa kedi olur cat56 ttli3

pisimbat 23-12-2007 06:43 PM

Evet bugün tam 1 hafta içinde saçlarımın 3. kez değişik modelerine tanık oldum önce bildiğiniz üzere 3 numaraya sonra 1 numaraya bugünse dazlak yaptırdım efm.
Bir erkek berberine gittimm dedimki şu benim kedi tüylerini kazı kardeşim adam şöle bir baktı neyse oturdum önce makina ile aldı kalan üç beş tüyü kafamdan sonra sabunladı traş fırçası ile komikti aldı eline usturayı başladı kırt kırt kesmeye 10 dk sonra bitti saçlar ehehe kel oldum yahu
kel cat56 ben cat3500 güzele ne yakışmaz yahuuuuuuuuu blook blook

fatale 23-12-2007 07:09 PM

Sevgili pisimbat, ben bu bu şiiri size hediye etmek istedim.Sevgilerimle:)

Kedi ile Köpek

Bir köpek havlıyordu korkuturcasına
Kedi dolanıyordu nispet yaparcasına
Şehir kararmış
Yıldızlar yağmıştı
Kedi yıldızları kovalıyordu
Gölgesi olmasını umuyordu

Köpek yavaşça sokuldu
Sanki kaçmasından korkuyordu
Kaybetmek istemiyordu

Kedi durdu kabardı
Sanki gel, benimle oyna diyordu

Denizin dalgası duyuldu
Kedi zıpladı bir kayaya oturdu
Köpek dayanamadı dostça sokuldu
Korkuları konuşuyordu

Şehir susmuş yorulmuştu
Dalgalar şehre ağıt yakıyordu
Kedi döndü mırıldandı
Köpek gerindi gözlerini yumdu
Gözlerine tuz kaçmış gibi
Acı acı uludu

Gökte mehtap denizde mehtap
Yan yana kedi köpek
İnsanların aksine,
Bu şehre inat
Bütün yazılanların tersine
Gerçek düşmanlıkların üstüne

Didem Esen

http://www.kaliteliresimler.com/data...urmaz_diye.jpg

pisimbat 23-12-2007 07:13 PM

Alıntı:

fatale Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili pisimbat, ben bu bu şiiri size hediye etmek istedim.Sevgilerimle:)

Kedi ile Köpek

Bir köpek havlıyordu korkuturcasına
Kedi dolanıyordu nispet yaparcasına
Şehir kararmış
Yıldızlar yağmıştı
Kedi yıldızları kovalıyordu
Gölgesi olmasını umuyordu

Köpek yavaşça sokuldu
Sanki kaçmasından korkuyordu
Kaybetmek istemiyordu

Kedi durdu kabardı
Sanki gel, benimle oyna diyordu

Denizin dalgası duyuldu
Kedi zıpladı bir kayaya oturdu
Köpek dayanamadı dostça sokuldu
Korkuları konuşuyordu

Şehir susmuş yorulmuştu
Dalgalar şehre ağıt yakıyordu
Kedi döndü mırıldandı
Köpek gerindi gözlerini yumdu
Gözlerine tuz kaçmış gibi
Acı acı uludu

Gökte mehtap denizde mehtap
Yan yana kedi köpek
İnsanların aksine,
Bu şehre inat
Bütün yazılanların tersine
Gerçek düşmanlıkların üstüne

Didem Esen

http://www.kaliteliresimler.com/data...urmaz_diye.jpg

gerçekten çok eşekkür ediyorum gulensmiley

pisimbat 15-01-2008 09:56 PM

[b]Şimdi efm bildiğiniz üzre saçları kazıtalı 20 gün kadar oldu bu süre içinde benim şakaklarımda epey beyzalaşan saçlarım dahada beyazlanmış nerden anladım aynaya bakınca çıkan ufak saçları görüyorum hani eskiden çim adam vardı patates gibi sulardık çim çıkardı kaafsından hah işte aynen o durumdayım saçlar çıkıyo uzuyorlar yanlar beyaz üstler açık kumral ay nasıl seviyorum nasıl seviniyorum belli değil umarım bunlar dökülmezde ufak ukaç çıkarlar yahuuuu aha aynen böle oldum blook khkh56[
kırlaşan saçları oldum olası çok severim yüzdeki ellerdeki çizgileride yaşanmışlık tır onlar heycanlarımız dertlerimizin izleridir bedenimizde kır saçlarımıda çok seviyorum yahu ayrı bir karizma oldum ben ay umarım buluşmaya kadar acık daha uzarlarda gösteriririm sizlere aa34 şaşkın 44 cat56/
işte saçlarımın son durumu şaşkınve benim terli345b]

jaunty 16-01-2008 07:24 PM

Alıntı:

pisimbat Nickli Üyeden Alıntı
[b]Şimdi efm bildiğiniz üzre saçları kazıtalı 20 gün kadar oldu bu süre içinde benim şakaklarımda epey beyzalaşan saçlarım dahada beyazlanmış nerden anladım aynaya bakınca çıkan ufak saçları görüyorum hani eskiden çim adam vardı patates gibi sulardık çim çıkardı kaafsından hah işte aynen o durumdayım saçlar çıkıyo uzuyorlar yanlar beyaz üstler açık kumral ay nasıl seviyorum nasıl seviniyorum belli değil umarım bunlar dökülmezde ufak ukaç çıkarlar yahuuuu aha aynen böle oldum blook khkh56[
kırlaşan saçları oldum olası çok severim yüzdeki ellerdeki çizgileride yaşanmışlık tır onlar heycanlarımız dertlerimizin izleridir bedenimizde kır saçlarımıda çok seviyorum yahu ayrı bir karizma oldum ben ay umarım buluşmaya kadar acık daha uzarlarda gösteriririm sizlere aa34 şaşkın 44 cat56/
işte saçlarımın son durumu şaşkınve benim terli345b]

smil56 khkh56 Adnan Şensese rakip mi olcan kizzz?..
bikere ben saçimi boyatiyorum diye yaktirmiş idim, kalan bi kaç tel saçlarimda bembeyaz olmuşlardı.
Adnan'in kel hali diye benle dalga geçiyorladı. smil56
ooff off zor günler idi khkh56
ne zoru yahuuuuu takmadım bile pek bi eğlenmiş idim.
hayır bişey değil şimdi sen kelmisin ak saçlımı karar ver.. kelsen kelliğine itafen diye bölüm de açalım sonra da çıkınca orman saçlarıma itafen diye de açarsın..hatta seyreltmenin yollarını raraız ha ne dersin? y789 khkh56

pisimbat 16-01-2008 09:12 PM

vallaaaaaaa saçlar zor uzuyor artık her boyda bi başlık yakışır bana blook khkh56
saçlarım keldi ama 1 cm oldular onlarında çoğu yanlardan beyaz çıkıyor gelseydin toplantıya sevdiriridim bile saçlarımı khkh56 khkh56

jaunty 17-01-2008 10:07 AM

Alıntı:

pisimbat Nickli Üyeden Alıntı
vallaaaaaaa saçlar zor uzuyor artık her boyda bi başlık yakışır bana blook khkh56
saçlarım keldi ama 1 cm oldular onlarında çoğu yanlardan beyaz çıkıyor gelseydin toplantıya sevdiriridim bile saçlarımı khkh56 khkh56

çok isterdim şu sıralar cok yoğunum ve yakında sayılmam oralara.... blook
insallah işlerim hafifleyince başka bir firsatta... cat56
gerçi o zamana uzar bu çimler dusun .farketmez hepsi senin kafandan çıkmıyormu kardişim? ttli3 napalim kismet benimkisi.
çayir gibi olunca sevceksek oyle severiz. smil56

pisimbat 17-01-2008 01:13 PM

khkh56 ehh peki öle olsun blook zaten uzaması epey uzun sürecek kafanın içinde binbir tilki var saçlar çıkayımmı çıkmayayımmı diye düşünüyor blook şaka bir yana yaza doğru bir daha buluşuruz seversin kafamı aa34 ark5

bidim 07-10-2008 12:47 AM

Saclarida uzadi simdi yanindanda gecilmez simarik seyin.... 44

pisimbat 07-10-2008 01:00 AM

canım hoşve sefa geldin sen buranın yolunu bulduğuna göre 44

saçlarım kıvırkıvır ve griyisi sarımsı bozdana misali 44 sevincli

bidim 07-10-2008 01:11 AM

evet en sonuda buldum yolunu sitenin cat3500

hmm guzel olmusundur kivir kivir boz danam benim :)

pisimbat 07-10-2008 01:19 AM

vallaa tam boz dana oldum bıdım senin boz danan şaşkın blook

nasıl şımarığım belli diil beni çok şımartıolar sitede şaşkın blook
ayyyy sende çok kahrımı çektin halada çekiyorsun canımsın ben kanseri senin bana olan desteğinle aslanlar gibi yendim savaşımı senin sayende kazandım iyiki varsın bıdım sevincli

bidim 07-10-2008 01:29 AM

utandirma beni canim...Once Allahin verdigine sukurler olsun sonrada senin gucune borclusun bence insallah daha nice saglikli ve mutlu gunlere senelere yildonumlerine dilerim pasakizim ;)

pisimbat 07-10-2008 01:33 AM

Alıntı:

bidim Nickli Üyeden Alıntı
utandirma beni canim...Once Allahin verdigine sukurler olsun sonrada senin gucune borclusun bence insallah daha nice saglikli ve mutlu gunlere senelere yildonumlerine dilerim pasakizim ;)

aaaa olmadı bak bıdım dusun

utanma 956k ben senin gibi gerçek bir dostta harika bir yüreğe sahibim ya bu bana yeter.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:35 PM.