![]() |
saçlarım'a itafen (I'm tomboy) Bu pazar sabahı uyandım 11 sularıydı yataktan hemen çıkmadım hava soğukya iyice sarıldım battaniyeme,kalktım kahvaltımı ettim duş aalmak için banyoya girdim ehh duş alırken insan kafasını ıslatır şampuan sürer dimi aynen bende öyle yaptım sonra durulayım dedim elimi saçlarıma götürdüğümde şampuanla birlikte saçlarımda akmaya başladı evet evet resmemn akıyordu saçlarım oysa 2.kemodan sonra bekliyordum ben saçlarımın dökülmesini bekliyordum neyse olay erken gerçekleşti ,biraz sinislendim aslında ,neyse saçlarım döküle döküle yıkandım alelacele sonra kuruladım havlu paso saç içinde ana dedim hepsi gitmeden gidip kestireyim ben atladım arabaya kuaföre gittim oturdum anlattım durumu çoçuğa nasıl istediğimide söledim saolsun istediğim gibi kesti yahu bir baktım ben 10 yaş genç duruyorum kimse demez 40 diye ana dedim yakıştı yahu yaramaz haylaz çoçuklara döndüm kuş kafa oldum eheheheh 44 şaşkın blook vallaaagören harika olmuş diyor ben onların yalancısıyım 2. kemoyu aldıktan sonrada kazıtıcam zaten saçları kalan 3-5 teli yani işte böyleee ingilizler tomboy derlermiş bana bir arkadaşım öle dedi çoçuk yüzlü oğlan çoçuğuna benzeyen kadınlara yani işte şimdi ben tomboycat oldum yahuuuu kim tutar beni cilgin897 sevincli pc05 yaşadıkalrımı sizlerle paylaşmak istedim az öncede resimler çektim aynanın karşısına geçip poz poz yakıştı yahu bu kısa saç abim dediki uzatma artık hep böle kestir ehh iyi fikir yahuuu aa34 clapping |
Ynt: saçlarım'a itafen (I'm tomboy) Güzele ne yakışmaz derler ya, hele bir de içi güzelse, kendine ve hayata güzel bakıyorsa böyle tadından yenmez... öpüyorum kiss3 |
Ynt: saçlarım'a itafen (I'm tomboy) o kadar şekersinki kelimelerim kifayetsiz kaldi.. 25889 ark5 cat3500 ark5 u859 kiss3 baksana bunlarda hiç saç yok şimdi dikkatimi çekti neseli56 helal be pisimbat ark5 sapkal89 sevgiler kiss3 |
Ynt: saçlarım'a itafen (I'm tomboy) [quote=yıldızlar ] Güzele ne yakışmaz derler ya, hele bir de içi güzelse, kendine ve hayata güzel bakıyorsa böyle tadından yenmez... öpüyorum kiss3 [/quote Alıntı:
bi kedinin tüyleri var blook |
Ynt: saçlarım'a itafen (I'm tomboy) hep böyle kal sevgili pisi http://img229.imageshack.us/img229/9343/kalppcktd7.gif http://img229.imageshack.us/img229/3401/cats004ho3.jpg |
Ynt: saçlarım'a itafen (I'm tomboy) smil56 mersiii aynı ben yahu çok şeker pisicik yahu mersiiiiiiiiiiii flower kardeşim smiliyface |
Ynt: saçlarım'a itafen (I'm tomboy) Görmez Gözumle senin guzeliginden suphem yoktur...Seni sen yapan guzelikler ve yakisan o mangal yuregin ve isil isil gozlerin... Sen simdi sexy Tomboy olmusundur 98569 mlk34canimmm |
Ynt: saçlarım'a itafen (I'm tomboy) pisilerin en güzeli... cat56 cat3500 catsle http://soleilimg1.free.fr/gifs/carto...s/diver017.gif biz seni her halinle seviyoruz..gönlü güzel arkadaşım... ttli3 http://www.payidar.net/images/satell...ies/1/okok.gif sung66 http://www.turkiyemforum.com/images/...s/smilie80.gif 25889 |
Ynt: saçlarım'a itafen (I'm tomboy) rica ederim, siz çok daha sevimlisiniz bence ttli3 iyi olmanız içimi rahatlatıyor... ve biliyorum ki..çok daha iyi olacaksınız.. sevgiyle.. onayi http://img161.imageshack.us/img161/4527/pisicg9.jpg |
Ynt: saçlarım'a itafen (I'm tomboy) istesende istemesende bundan sora daha gür çıkacaklar ama biliyormusun girlhaha kedilerin seni kiskanacak yani girlhaha |
Ynt: saçlarım'a itafen (I'm tomboy) Alıntı:
Alıntı:
sevincli kiss3 meris efm 8977 Alıntı:
Alıntı:
|
Ynt: saçlarım'a itafen (I'm tomboy) cat56 ciğim şimdi kendine en şık..en rüküş..en haylaz çocuk tipi şapkalardan al (havalar soğuk ya o yüzden )..canının istediği tipte şapkaları giy giy çıkar...çok değil kemo bittikten 3 ay sonra yeni saçların..çıkacaklar..hemde daha gür bir şekilde...ve daha parlak...saçın kökünden deri yüzeyine çıkması..üç aylık bir süreç gerektiriyor...ve bir saç..en fazla altı yıl kalıyor..en az 4 yıl saçların dökülmeyecek..ama bu günlerinin kıymetini bil...eğer tekrar uzatmaya karar verirsen hayatının en pratik günlerini yaşıyorsun...bende saçlarımı iki numara kestirmek zorunda kaldığımda herkes çok entel ve çok genç göründüğümü söylemişti...inanmamıştım..hayatımın hiç bir döneminde entel dantel takılmadım..saçlarım tekrar uzayıncaya kadar şipşak hazırlandım hep gideceğim yerlere..ve bulabildiğim en komik şapkaları özgürce taktım kafama..ve kendimi hep şık ve güzel hissettim... çok eğlendim.. |
Ynt: saçlarım'a itafen (I'm tomboy) b456hayal ablacım zaten şapkalar hazır yahu hoş normaldede saçlarım uzun değil benim öle omuzlarımdan az yukarı yarım kısa diyelim şimdi ise yaramaz oğlan çoçukları gibiyim eheeh pekte şirin oldum yahuuuu wave vallaaa saçlar gidincede kel olmak bana yakışacak galiba hani avrupa yakasında şahika dyorya '' ayyy keltoşşş'' die aynen yani wave gulensmiley yerm ben kemoyuda kanseride vız gelir tırıs gider onlr benden allah şükür aslan gbiyim ve senin namında tüm arkadaşalrıma teşekür ederim ilği ve alakalarına samimiyetlerine yüreklerine sağlık 3 gün yokum bayrama gelcem bi komolanayım diom bayram harçlığı işte sevgilerimle gulensmiley 44 ::) |
Ynt: saçlarım'a itafen (I'm tomboy) pisicim hayırlısıyla git,hayırlısıyla da gel inş..sen gücünün farkında aklı başında harika birisin..en güzel yanında kendine inanman..harikasın..seni hayranlıkla takip ediyorum..şu sıralar biraz uzak kaldım siteden ama dönücem nasılsa..eminim çok şey kaçırıyorum..yolun açık olsun..tüm dileklerinin anda gerçekleşmesini diliyorum..sevgilerimle.. |
Ynt: saçlarım'a itafen (I'm tomboy) cat56 im benim güle güle git.. güle güle gel..allah yolunu kendi nuruyla aydınlatsın..ve şifanıda kendi nurundan versin...aklım, yüreğim ve tüm iyi dileklerim seninle kiss3 |
Ynt: saçlarım'a itafen (I'm tomboy) ne kürkler gördüm içinde pisi yok... ne pisiler gördüm üstünde kürk yok... senin kürkün ve seni güzel kılan saçların değilki... sana güç veren ayakta tutan yine onlar değil... kelimeleri farketmişsin ve onların gücünüde... bilmişsin pisilerin büyük yüreklerini ki sendeki yürek tüm pisileri kaplamış gör yüreğinde ki büyüklüğüde.. her halin ayrı güzel her duruşun bambaşka... yolumuzdan ayrı koyamaz bir avuç saç nede olsa... sendeki bu güzellik var oldukça çıkar en güzel saçlar tekrar seni bıraktıkları noktada.. tomboy cat56 im benimmm cat3500 |
Ynt: saçlarım'a itafen (I'm tomboy) Pisimbatcım cnm eminim süper olmuştur...Sende bu enerji varken herşey sana vız gelir tırıs gider:) 96 kiss3 alk78 |
Ynt: saçlarım'a itafen (I'm tomboy) Ben öyle bi ara depresyona girip 3 numara yapmıştım saçlarımı, o kadar rahat oluyor ki :) pisimcim güle güle kullan yeni saç modelini, eminim süper güzel olmuşsundur. ohh şimdi 2 dakikada hazırlanır çıkarsın dışarı ama sapka takmayı da ihmal etme :) Canım Hayal aplamın dediği gibi nası olsa yine çıkacak, onlar çıkıp uzayana kadar kıymetini bil kısa saçın :) Enerjine güzelliğine kurban olsunlar senin pisimcim :P kiss3 http://www.resim-yukle.com/img01/14/26090miki.bmp |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
herkese teşekkür ediyorum arkadaşlar bunu tüm yüreğimle söylüyorum |
Ynt: saçlarım'a itafen (I'm tomboy) bir kedi gördüm sankii cat56 biri kıskanç mı dedi... blook sevincli buyrun benimmm... http://www.resim-yukle.com/img01/14/50895203wn4.gif (çok aradımm bu smili çoookkk... sırf ne kadar kıskanç olduğumu göstermek için girlhaha girlhaha) bu kadar özel ve güzel olma napimm canım benim... http://img148.imageshack.us/img148/117/21nk1.gif sevdiğimden olabilir mi acaba bu kıskançlık bende bilmiyorum ki cat22 dusun http://img207.imageshack.us/img207/355/01ab5.gif |
Ynt: saçlarım'a itafen (I'm tomboy) kıkançsın işte yahu şamanik nerden buluyorsun bu şekerleri yahuuu hastayım bende seni kıskanıyorum aslında imreniyorum demeliyim smileyler için (ne gıcığım ben yhau blook) |
Ynt: saçlarım'a itafen (I'm tomboy) şekerim insanı araştırma geliştirme programına dahil ediyosun... pc05 bu vesile ile buluyorum girlhaha yalnız senden gıcık olmaz ki kuzucum.. olsa olsa kedi olur cat56 ttli3 |
Ynt: saçlarım'a itafen (I'm tomboy) Evet bugün tam 1 hafta içinde saçlarımın 3. kez değişik modelerine tanık oldum önce bildiğiniz üzere 3 numaraya sonra 1 numaraya bugünse dazlak yaptırdım efm. Bir erkek berberine gittimm dedimki şu benim kedi tüylerini kazı kardeşim adam şöle bir baktı neyse oturdum önce makina ile aldı kalan üç beş tüyü kafamdan sonra sabunladı traş fırçası ile komikti aldı eline usturayı başladı kırt kırt kesmeye 10 dk sonra bitti saçlar ehehe kel oldum yahu kel cat56 ben cat3500 güzele ne yakışmaz yahuuuuuuuuu blook blook |
Ynt: saçlarım'a itafen (I'm tomboy) Sevgili pisimbat, ben bu bu şiiri size hediye etmek istedim.Sevgilerimle:) Kedi ile Köpek Bir köpek havlıyordu korkuturcasına Kedi dolanıyordu nispet yaparcasına Şehir kararmış Yıldızlar yağmıştı Kedi yıldızları kovalıyordu Gölgesi olmasını umuyordu Köpek yavaşça sokuldu Sanki kaçmasından korkuyordu Kaybetmek istemiyordu Kedi durdu kabardı Sanki gel, benimle oyna diyordu Denizin dalgası duyuldu Kedi zıpladı bir kayaya oturdu Köpek dayanamadı dostça sokuldu Korkuları konuşuyordu Şehir susmuş yorulmuştu Dalgalar şehre ağıt yakıyordu Kedi döndü mırıldandı Köpek gerindi gözlerini yumdu Gözlerine tuz kaçmış gibi Acı acı uludu Gökte mehtap denizde mehtap Yan yana kedi köpek İnsanların aksine, Bu şehre inat Bütün yazılanların tersine Gerçek düşmanlıkların üstüne Didem Esen http://www.kaliteliresimler.com/data...urmaz_diye.jpg |
|
Ynt: saçlarım'a itafen (I'm tomboy) [b]Şimdi efm bildiğiniz üzre saçları kazıtalı 20 gün kadar oldu bu süre içinde benim şakaklarımda epey beyzalaşan saçlarım dahada beyazlanmış nerden anladım aynaya bakınca çıkan ufak saçları görüyorum hani eskiden çim adam vardı patates gibi sulardık çim çıkardı kaafsından hah işte aynen o durumdayım saçlar çıkıyo uzuyorlar yanlar beyaz üstler açık kumral ay nasıl seviyorum nasıl seviniyorum belli değil umarım bunlar dökülmezde ufak ukaç çıkarlar yahuuuu aha aynen böle oldum blook khkh56[ kırlaşan saçları oldum olası çok severim yüzdeki ellerdeki çizgileride yaşanmışlık tır onlar heycanlarımız dertlerimizin izleridir bedenimizde kır saçlarımıda çok seviyorum yahu ayrı bir karizma oldum ben ay umarım buluşmaya kadar acık daha uzarlarda gösteriririm sizlere aa34 şaşkın 44 cat56/ işte saçlarımın son durumu şaşkınve benim terli345b] |
bikere ben saçimi boyatiyorum diye yaktirmiş idim, kalan bi kaç tel saçlarimda bembeyaz olmuşlardı. Adnan'in kel hali diye benle dalga geçiyorladı. smil56 ooff off zor günler idi khkh56 ne zoru yahuuuuu takmadım bile pek bi eğlenmiş idim. hayır bişey değil şimdi sen kelmisin ak saçlımı karar ver.. kelsen kelliğine itafen diye bölüm de açalım sonra da çıkınca orman saçlarıma itafen diye de açarsın..hatta seyreltmenin yollarını raraız ha ne dersin? y789 khkh56 |
Ynt: saçlarım'a itafen (I'm tomboy) vallaaaaaaa saçlar zor uzuyor artık her boyda bi başlık yakışır bana blook khkh56 saçlarım keldi ama 1 cm oldular onlarında çoğu yanlardan beyaz çıkıyor gelseydin toplantıya sevdiriridim bile saçlarımı khkh56 khkh56 |
insallah işlerim hafifleyince başka bir firsatta... cat56 gerçi o zamana uzar bu çimler dusun .farketmez hepsi senin kafandan çıkmıyormu kardişim? ttli3 napalim kismet benimkisi. çayir gibi olunca sevceksek oyle severiz. smil56 |
Ynt: saçlarım'a itafen (I'm tomboy) khkh56 ehh peki öle olsun blook zaten uzaması epey uzun sürecek kafanın içinde binbir tilki var saçlar çıkayımmı çıkmayayımmı diye düşünüyor blook şaka bir yana yaza doğru bir daha buluşuruz seversin kafamı aa34 ark5 |
Ynt: saçlarım'a itafen (I'm tomboy) Saclarida uzadi simdi yanindanda gecilmez simarik seyin.... 44 |
Ynt: saçlarım'a itafen (I'm tomboy) canım hoşve sefa geldin sen buranın yolunu bulduğuna göre 44 saçlarım kıvırkıvır ve griyisi sarımsı bozdana misali 44 sevincli |
Ynt: saçlarım'a itafen (I'm tomboy) evet en sonuda buldum yolunu sitenin cat3500 hmm guzel olmusundur kivir kivir boz danam benim :) |
Ynt: saçlarım'a itafen (I'm tomboy) vallaa tam boz dana oldum bıdım senin boz danan şaşkın blook nasıl şımarığım belli diil beni çok şımartıolar sitede şaşkın blook ayyyy sende çok kahrımı çektin halada çekiyorsun canımsın ben kanseri senin bana olan desteğinle aslanlar gibi yendim savaşımı senin sayende kazandım iyiki varsın bıdım sevincli |
Ynt: saçlarım'a itafen (I'm tomboy) utandirma beni canim...Once Allahin verdigine sukurler olsun sonrada senin gucune borclusun bence insallah daha nice saglikli ve mutlu gunlere senelere yildonumlerine dilerim pasakizim ;) |
aaaa olmadı bak bıdım dusun utanma 956k ben senin gibi gerçek bir dostta harika bir yüreğe sahibim ya bu bana yeter. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:35 PM. |