![]() |
Ynt: saçlarım'a itafen (I'm tomboy) kıkançsın işte yahu şamanik nerden buluyorsun bu şekerleri yahuuu hastayım bende seni kıskanıyorum aslında imreniyorum demeliyim smileyler için (ne gıcığım ben yhau blook) |
Ynt: saçlarım'a itafen (I'm tomboy) şekerim insanı araştırma geliştirme programına dahil ediyosun... pc05 bu vesile ile buluyorum girlhaha yalnız senden gıcık olmaz ki kuzucum.. olsa olsa kedi olur cat56 ttli3 |
Ynt: saçlarım'a itafen (I'm tomboy) Evet bugün tam 1 hafta içinde saçlarımın 3. kez değişik modelerine tanık oldum önce bildiğiniz üzere 3 numaraya sonra 1 numaraya bugünse dazlak yaptırdım efm. Bir erkek berberine gittimm dedimki şu benim kedi tüylerini kazı kardeşim adam şöle bir baktı neyse oturdum önce makina ile aldı kalan üç beş tüyü kafamdan sonra sabunladı traş fırçası ile komikti aldı eline usturayı başladı kırt kırt kesmeye 10 dk sonra bitti saçlar ehehe kel oldum yahu kel cat56 ben cat3500 güzele ne yakışmaz yahuuuuuuuuu blook blook |
Ynt: saçlarım'a itafen (I'm tomboy) Sevgili pisimbat, ben bu bu şiiri size hediye etmek istedim.Sevgilerimle:) Kedi ile Köpek Bir köpek havlıyordu korkuturcasına Kedi dolanıyordu nispet yaparcasına Şehir kararmış Yıldızlar yağmıştı Kedi yıldızları kovalıyordu Gölgesi olmasını umuyordu Köpek yavaşça sokuldu Sanki kaçmasından korkuyordu Kaybetmek istemiyordu Kedi durdu kabardı Sanki gel, benimle oyna diyordu Denizin dalgası duyuldu Kedi zıpladı bir kayaya oturdu Köpek dayanamadı dostça sokuldu Korkuları konuşuyordu Şehir susmuş yorulmuştu Dalgalar şehre ağıt yakıyordu Kedi döndü mırıldandı Köpek gerindi gözlerini yumdu Gözlerine tuz kaçmış gibi Acı acı uludu Gökte mehtap denizde mehtap Yan yana kedi köpek İnsanların aksine, Bu şehre inat Bütün yazılanların tersine Gerçek düşmanlıkların üstüne Didem Esen http://www.kaliteliresimler.com/data...urmaz_diye.jpg |
Ynt: saçlarım'a itafen (I'm tomboy) Alıntı:
|
Ynt: saçlarım'a itafen (I'm tomboy) [b]Şimdi efm bildiğiniz üzre saçları kazıtalı 20 gün kadar oldu bu süre içinde benim şakaklarımda epey beyzalaşan saçlarım dahada beyazlanmış nerden anladım aynaya bakınca çıkan ufak saçları görüyorum hani eskiden çim adam vardı patates gibi sulardık çim çıkardı kaafsından hah işte aynen o durumdayım saçlar çıkıyo uzuyorlar yanlar beyaz üstler açık kumral ay nasıl seviyorum nasıl seviniyorum belli değil umarım bunlar dökülmezde ufak ukaç çıkarlar yahuuuu aha aynen böle oldum blook khkh56[ kırlaşan saçları oldum olası çok severim yüzdeki ellerdeki çizgileride yaşanmışlık tır onlar heycanlarımız dertlerimizin izleridir bedenimizde kır saçlarımıda çok seviyorum yahu ayrı bir karizma oldum ben ay umarım buluşmaya kadar acık daha uzarlarda gösteriririm sizlere aa34 şaşkın 44 cat56/ işte saçlarımın son durumu şaşkınve benim terli345b] |
bikere ben saçimi boyatiyorum diye yaktirmiş idim, kalan bi kaç tel saçlarimda bembeyaz olmuşlardı. Adnan'in kel hali diye benle dalga geçiyorladı. smil56 ooff off zor günler idi khkh56 ne zoru yahuuuuu takmadım bile pek bi eğlenmiş idim. hayır bişey değil şimdi sen kelmisin ak saçlımı karar ver.. kelsen kelliğine itafen diye bölüm de açalım sonra da çıkınca orman saçlarıma itafen diye de açarsın..hatta seyreltmenin yollarını raraız ha ne dersin? y789 khkh56 |
Ynt: saçlarım'a itafen (I'm tomboy) vallaaaaaaa saçlar zor uzuyor artık her boyda bi başlık yakışır bana blook khkh56 saçlarım keldi ama 1 cm oldular onlarında çoğu yanlardan beyaz çıkıyor gelseydin toplantıya sevdiriridim bile saçlarımı khkh56 khkh56 |
insallah işlerim hafifleyince başka bir firsatta... cat56 gerçi o zamana uzar bu çimler dusun .farketmez hepsi senin kafandan çıkmıyormu kardişim? ttli3 napalim kismet benimkisi. çayir gibi olunca sevceksek oyle severiz. smil56 |
Ynt: saçlarım'a itafen (I'm tomboy) khkh56 ehh peki öle olsun blook zaten uzaması epey uzun sürecek kafanın içinde binbir tilki var saçlar çıkayımmı çıkmayayımmı diye düşünüyor blook şaka bir yana yaza doğru bir daha buluşuruz seversin kafamı aa34 ark5 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:44 PM. |