Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/eserekli-saatler-pisimbat-miriltilari/)
-   -   saçlarım'a itafen (I'm tomboy) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/eserekli-saatler-pisimbat-miriltilari/3135-saclarima-itafen-im-tomboy.html)

pisimbat 20-12-2007 11:40 AM

Ynt: saçlarım'a itafen (I'm tomboy)

kıkançsın işte yahu şamanik nerden buluyorsun bu şekerleri yahuuu hastayım bende seni kıskanıyorum aslında imreniyorum demeliyim smileyler için (ne gıcığım ben yhau blook)

shamanic 22-12-2007 09:08 PM

şekerim insanı araştırma geliştirme programına dahil ediyosun... pc05
bu vesile ile buluyorum girlhaha

yalnız senden gıcık olmaz ki kuzucum.. olsa olsa kedi olur cat56 ttli3

pisimbat 23-12-2007 06:43 PM

Evet bugün tam 1 hafta içinde saçlarımın 3. kez değişik modelerine tanık oldum önce bildiğiniz üzere 3 numaraya sonra 1 numaraya bugünse dazlak yaptırdım efm.
Bir erkek berberine gittimm dedimki şu benim kedi tüylerini kazı kardeşim adam şöle bir baktı neyse oturdum önce makina ile aldı kalan üç beş tüyü kafamdan sonra sabunladı traş fırçası ile komikti aldı eline usturayı başladı kırt kırt kesmeye 10 dk sonra bitti saçlar ehehe kel oldum yahu
kel cat56 ben cat3500 güzele ne yakışmaz yahuuuuuuuuu blook blook

fatale 23-12-2007 07:09 PM

Sevgili pisimbat, ben bu bu şiiri size hediye etmek istedim.Sevgilerimle:)

Kedi ile Köpek

Bir köpek havlıyordu korkuturcasına
Kedi dolanıyordu nispet yaparcasına
Şehir kararmış
Yıldızlar yağmıştı
Kedi yıldızları kovalıyordu
Gölgesi olmasını umuyordu

Köpek yavaşça sokuldu
Sanki kaçmasından korkuyordu
Kaybetmek istemiyordu

Kedi durdu kabardı
Sanki gel, benimle oyna diyordu

Denizin dalgası duyuldu
Kedi zıpladı bir kayaya oturdu
Köpek dayanamadı dostça sokuldu
Korkuları konuşuyordu

Şehir susmuş yorulmuştu
Dalgalar şehre ağıt yakıyordu
Kedi döndü mırıldandı
Köpek gerindi gözlerini yumdu
Gözlerine tuz kaçmış gibi
Acı acı uludu

Gökte mehtap denizde mehtap
Yan yana kedi köpek
İnsanların aksine,
Bu şehre inat
Bütün yazılanların tersine
Gerçek düşmanlıkların üstüne

Didem Esen

http://www.kaliteliresimler.com/data...urmaz_diye.jpg

pisimbat 23-12-2007 07:13 PM

Alıntı:

fatale Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili pisimbat, ben bu bu şiiri size hediye etmek istedim.Sevgilerimle:)

Kedi ile Köpek

Bir köpek havlıyordu korkuturcasına
Kedi dolanıyordu nispet yaparcasına
Şehir kararmış
Yıldızlar yağmıştı
Kedi yıldızları kovalıyordu
Gölgesi olmasını umuyordu

Köpek yavaşça sokuldu
Sanki kaçmasından korkuyordu
Kaybetmek istemiyordu

Kedi durdu kabardı
Sanki gel, benimle oyna diyordu

Denizin dalgası duyuldu
Kedi zıpladı bir kayaya oturdu
Köpek dayanamadı dostça sokuldu
Korkuları konuşuyordu

Şehir susmuş yorulmuştu
Dalgalar şehre ağıt yakıyordu
Kedi döndü mırıldandı
Köpek gerindi gözlerini yumdu
Gözlerine tuz kaçmış gibi
Acı acı uludu

Gökte mehtap denizde mehtap
Yan yana kedi köpek
İnsanların aksine,
Bu şehre inat
Bütün yazılanların tersine
Gerçek düşmanlıkların üstüne

Didem Esen

http://www.kaliteliresimler.com/data...urmaz_diye.jpg

gerçekten çok eşekkür ediyorum gulensmiley

pisimbat 15-01-2008 09:56 PM

[b]Şimdi efm bildiğiniz üzre saçları kazıtalı 20 gün kadar oldu bu süre içinde benim şakaklarımda epey beyzalaşan saçlarım dahada beyazlanmış nerden anladım aynaya bakınca çıkan ufak saçları görüyorum hani eskiden çim adam vardı patates gibi sulardık çim çıkardı kaafsından hah işte aynen o durumdayım saçlar çıkıyo uzuyorlar yanlar beyaz üstler açık kumral ay nasıl seviyorum nasıl seviniyorum belli değil umarım bunlar dökülmezde ufak ukaç çıkarlar yahuuuu aha aynen böle oldum blook khkh56[
kırlaşan saçları oldum olası çok severim yüzdeki ellerdeki çizgileride yaşanmışlık tır onlar heycanlarımız dertlerimizin izleridir bedenimizde kır saçlarımıda çok seviyorum yahu ayrı bir karizma oldum ben ay umarım buluşmaya kadar acık daha uzarlarda gösteriririm sizlere aa34 şaşkın 44 cat56/
işte saçlarımın son durumu şaşkınve benim terli345b]

jaunty 16-01-2008 07:24 PM

Alıntı:

pisimbat Nickli Üyeden Alıntı
[b]Şimdi efm bildiğiniz üzre saçları kazıtalı 20 gün kadar oldu bu süre içinde benim şakaklarımda epey beyzalaşan saçlarım dahada beyazlanmış nerden anladım aynaya bakınca çıkan ufak saçları görüyorum hani eskiden çim adam vardı patates gibi sulardık çim çıkardı kaafsından hah işte aynen o durumdayım saçlar çıkıyo uzuyorlar yanlar beyaz üstler açık kumral ay nasıl seviyorum nasıl seviniyorum belli değil umarım bunlar dökülmezde ufak ukaç çıkarlar yahuuuu aha aynen böle oldum blook khkh56[
kırlaşan saçları oldum olası çok severim yüzdeki ellerdeki çizgileride yaşanmışlık tır onlar heycanlarımız dertlerimizin izleridir bedenimizde kır saçlarımıda çok seviyorum yahu ayrı bir karizma oldum ben ay umarım buluşmaya kadar acık daha uzarlarda gösteriririm sizlere aa34 şaşkın 44 cat56/
işte saçlarımın son durumu şaşkınve benim terli345b]

smil56 khkh56 Adnan Şensese rakip mi olcan kizzz?..
bikere ben saçimi boyatiyorum diye yaktirmiş idim, kalan bi kaç tel saçlarimda bembeyaz olmuşlardı.
Adnan'in kel hali diye benle dalga geçiyorladı. smil56
ooff off zor günler idi khkh56
ne zoru yahuuuuu takmadım bile pek bi eğlenmiş idim.
hayır bişey değil şimdi sen kelmisin ak saçlımı karar ver.. kelsen kelliğine itafen diye bölüm de açalım sonra da çıkınca orman saçlarıma itafen diye de açarsın..hatta seyreltmenin yollarını raraız ha ne dersin? y789 khkh56

pisimbat 16-01-2008 09:12 PM

vallaaaaaaa saçlar zor uzuyor artık her boyda bi başlık yakışır bana blook khkh56
saçlarım keldi ama 1 cm oldular onlarında çoğu yanlardan beyaz çıkıyor gelseydin toplantıya sevdiriridim bile saçlarımı khkh56 khkh56

jaunty 17-01-2008 10:07 AM

Alıntı:

pisimbat Nickli Üyeden Alıntı
vallaaaaaaa saçlar zor uzuyor artık her boyda bi başlık yakışır bana blook khkh56
saçlarım keldi ama 1 cm oldular onlarında çoğu yanlardan beyaz çıkıyor gelseydin toplantıya sevdiriridim bile saçlarımı khkh56 khkh56

çok isterdim şu sıralar cok yoğunum ve yakında sayılmam oralara.... blook
insallah işlerim hafifleyince başka bir firsatta... cat56
gerçi o zamana uzar bu çimler dusun .farketmez hepsi senin kafandan çıkmıyormu kardişim? ttli3 napalim kismet benimkisi.
çayir gibi olunca sevceksek oyle severiz. smil56

pisimbat 17-01-2008 01:13 PM

khkh56 ehh peki öle olsun blook zaten uzaması epey uzun sürecek kafanın içinde binbir tilki var saçlar çıkayımmı çıkmayayımmı diye düşünüyor blook şaka bir yana yaza doğru bir daha buluşuruz seversin kafamı aa34 ark5

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:44 PM.