![]() |
Ynt: Erteleme Alışkanlığı Doğa Su Sesli Alıntı:
öylesin zaten super |
Ynt: Erteleme Alışkanlığı Doğa Su Sesli Benim tuvalete gitmem lazım. :D derty |
Ynt: Erteleme Alışkanlığı Doğa Su Sesli işim muhabe ve finans ve malesef hiç iş bitmiyor hep erteleniyor :) bu telkinin hem iş hayatım hemde sosyal hayatımda faydalı olacağını dünüyorum teşekkürler |
Ynt: Erteleme Alışkanlığı Doğa Su Sesli teşekkürler emeğinize sağlık cat56 |
Ynt: Erteleme Alışkanlığı Doğa Su Sesli YARDIM LÜTFEN! Sadece su sesi geliyor. Telkinler yok sadanim Hicbir baslik altinda telkinleri dinleyemiyorum sadece su sesi yada müzik sesi geliyor. Problem nerden kaynaklaniyor? Telkinler kaldirildi mi? Tesekkürler.. |
Ynt: Erteleme Alışkanlığı Doğa Su Sesli pozitiv hoşgeldin zaten telkinleri duymaman gerekiyor ( muş) çünkü sanırım beynimiz direnç göstere bilir ( miş) bu yüzden sadece su veya müzük sesi duyman normal takma kafana 1 hafta sonra vaybeeee cidden insanda bir şeyler oluyor diyeceksin birde aklına takılan yada ileride aklına geleceğinden emin olduğum bir çok sorunun cevabı senden ve bende önce değişik vrsiyonlarda sorulmuş ve forum yöneticileri maşallah inatla ve sabırla cevap vermişler şimdi sen ana sayfada sorular gibi bir kısım var ona tıklaaaa oğoooooo blissy deryayı figan cevap cenneti bu barek herşeyi bulursun sevgiler serkan |
Ynt: Erteleme Alışkanlığı Doğa Su Sesli alternatif link ölü |
Ynt: Erteleme Alışkanlığı Doğa Su Sesli alternatif linke tıkladığınızda, free deyin ve sayma işlemini bitirmesini bekleyin. 3 haneli karakterleri açılan kutucuğa girdiğiniz takdirde dosya indirme işlemi başlayacaktır. actionsmile Alıntı:
|
Gerçekten ihtiyacım oan bir telkin, çok teşekkürler...hpm2 |
aradımızı bulamıyozki .. ayrıca bitane indirdim.. sadece müzk sesi gelio:))))))))))))) kekleniyozmu die düşünüyom.. hani allttan alttan telkin veriliyomus ya.. bunca insan saaarmı |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:41 PM. |