Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ertelemeyi Bırak (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ertelemeyi-birak/)
-   -   Erteleme Alışkanlığı Doğa Su Sesli (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ertelemeyi-birak/951-erteleme-aliskanligi-doga-su-sesli.html)

melodiss 20-04-2008 09:50 AM

Ynt: Erteleme Alışkanlığı Doğa Su Sesli

indiremiyorummmm emb23

indirdiğim mp3 iner inmez media playerde çalmaya başlıyor sonra yok! sadanim

bida dinlemek istediğimde hata raporu veriyor ,nereye indiği belli değil 4897

ego ve suçluluk mp3 lerini farklı kaydetle indirdim fakat bu inmiyor dusun

b456 b456 b456 b456 b456

melodiss 23-04-2008 10:33 AM

düzelmiş 8977

alk78

corvin 30-04-2008 11:30 PM

atakan bey ben yeni üyeyim ilk indirdiğim mp3 sizinki emeğinizden dolayı çok teşekkür ederim

hadiya 13-05-2008 11:54 PM

Şimdi aklıma geldi bir yazmak istedim 1 haftadır suçluluk ve ego yu dinliyorum ama bence erteleme mp3 ü de ilk dinlenmesi gerekenlerden çünkü 1-2 hafta dinlenmesi gerektiği söyleniyor ya telkinlerin bizim Türk milletinin ki ÖZELLİKLEDE BENİM en büyük sorunu erteleme şimdi bazı arkadaşların 1-2 hafta dinlemek zor geliyor o halde önce ertelemeyi dinlesinler ki diğerlerini dinlemeyi ertelemesinler bir an önce içlerindeki mutluluğu artırsınlar idea3 çok saçma değildir inşallah düşüncem Sevgiler

hadiya 14-05-2008 12:04 AM

Arkadaşlar bu arada Rapid den bildiğiniz üzere ücretsiz olduğu için kendisi kota uyguluyor 1 seferlik bir dowland dan sonra beklemek zorundasınız ya s456 ben bir şey farkettim rapidden dosyayı indirdikten sonra adls linizden internet bağlantısından çıkın sonra tekrar normal internete bağlanı tıklayın sonra yine rapidi tıklarsanız o zaman yine rapid ten dosya yüklüyorsunuz hiç beklemeye gerek yok
ben buldum ben bulduuuuuuummmmmmmmmmmm derty

MuminOKAN 14-05-2008 12:16 AM

Alıntı:

serkan Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar bu arada Rapid den bildiğiniz üzere ücretsiz olduğu için kendisi kota uyguluyor 1 seferlik bir dowland dan sonra beklemek zorundasınız ya s456 ben bir şey farkettim rapidden dosyayı indirdikten sonra adls linizden internet bağlantısından çıkın sonra tekrar normal internete bağlanı tıklayın sonra yine rapidi tıklarsanız o zaman yine rapid ten dosya yüklüyorsunuz hiç beklemeye gerek yok
ben buldum ben bulduuuuuuummmmmmmmmmmm derty

1 ipucu daha.
bilgisayarınızda sol altta bulunan "başlat" adlı arkadaşı bi tıklayıp "çalıştır" denilen yer uğradığınızda çıkan ekrana "cmd" yazmanız gerekmekte. akabinde ve detayında çıkan ekranda - ki bu ekran msdos tur kendileri. windowstan önce icat edilmiştir.-
ipconfig /flushdns yazıp enterliyoruz. bilg işlem yaptıktan sonra yine yazmamız için korsör denilen o yanıp sönen ışıkmış gibi olan zımbırtı çıktığında yine
ipconfig /release yazıyoruz ve bilg yine kendi işlem yapıyor... sonra yine yazmamız için korsör denilen o yanıp sönen ışıkmış gibi olan zımbırtı çıktığında
ipconfig /renew diyoruz ve bişl artık ip alacak duruma gelir. ve ip adresini yenilenmiş olur. bu msdos tan çıkmak için ise exit yazıp çıkmamı kafi....

sırasıyla

başlat
çalıştır
cmd

ipconfig /flushdns
ipconfig /release
ipconfig /renew
exit

yukarıdan kopyala/yapıştır yapabilirsiniz.

iyi geceler ben kaçtım...

shamanic 14-05-2008 12:46 AM

merhabalar serkan.. hismiley

forumda bir çok yerde arkadaşlarımıza erken uyanma ve ertelemeyi bırak telkinlerini
içerikleri kısa olmasından dolayı yormayacağı için ve eylemlerimizi destekleyici olduğu için
ilk günlerden itibaren dinleyebileceklerini öneriyoruz.. super

bu başlıktada senin vesilen ile tekrar hatırlatmış olduk.. b456

sevgiler..

hadiya 14-05-2008 09:53 AM

khkh56 Hay Allah ya 100 yıl sonra elektiriği yeniden icat ettim demek gibi bişey olmuş benim önerim ...fikir buldum sanmıştım 44 .....hatta fikir benim bile değilmiş ark5 Sevgiler
not: Ya bu arada bu foruma girenler bu yazının sonlarında yazılan seviler lafını nezaket gereği yazıldığını düşünürler ama KISA BİR SÜRE SONRA ard diyetsiz insanların olduğunu görünce cidden buradaki arkadaşları sizi sevip içinden gelerek Sevgiler yazıyor.. Ne enteresen!!!!!!
Sevgiler ...

MuminOKAN 14-05-2008 10:21 AM

sn serkan, rapid için senin dediğin en kısa ve zahmetsiz bir yol. benim yapmış olduğum biraz uzun bir yol. modemi kapatıp açınca farklı ip alıyorsun, rapid ise aynı ip için zaman sınırı koyuyor.

hadiya 14-05-2008 10:31 AM

Teşekkür ederim kendimi akıllı hissettirdin gogogo sevgiler arkadaşım kiss3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:37 PM.