![]() |
Ynt: Erteleme Alışkanlığı Doğa Su Sesli indiremiyorummmm emb23 indirdiğim mp3 iner inmez media playerde çalmaya başlıyor sonra yok! sadanim bida dinlemek istediğimde hata raporu veriyor ,nereye indiği belli değil 4897 ego ve suçluluk mp3 lerini farklı kaydetle indirdim fakat bu inmiyor dusun b456 b456 b456 b456 b456 |
Ynt: Erteleme Alışkanlığı Doğa Su Sesli düzelmiş 8977 alk78 |
Ynt: Erteleme Alışkanlığı Doğa Su Sesli atakan bey ben yeni üyeyim ilk indirdiğim mp3 sizinki emeğinizden dolayı çok teşekkür ederim |
Ynt: Erteleme Alışkanlığı Doğa Su Sesli Şimdi aklıma geldi bir yazmak istedim 1 haftadır suçluluk ve ego yu dinliyorum ama bence erteleme mp3 ü de ilk dinlenmesi gerekenlerden çünkü 1-2 hafta dinlenmesi gerektiği söyleniyor ya telkinlerin bizim Türk milletinin ki ÖZELLİKLEDE BENİM en büyük sorunu erteleme şimdi bazı arkadaşların 1-2 hafta dinlemek zor geliyor o halde önce ertelemeyi dinlesinler ki diğerlerini dinlemeyi ertelemesinler bir an önce içlerindeki mutluluğu artırsınlar idea3 çok saçma değildir inşallah düşüncem Sevgiler |
Ynt: Erteleme Alışkanlığı Doğa Su Sesli Arkadaşlar bu arada Rapid den bildiğiniz üzere ücretsiz olduğu için kendisi kota uyguluyor 1 seferlik bir dowland dan sonra beklemek zorundasınız ya s456 ben bir şey farkettim rapidden dosyayı indirdikten sonra adls linizden internet bağlantısından çıkın sonra tekrar normal internete bağlanı tıklayın sonra yine rapidi tıklarsanız o zaman yine rapid ten dosya yüklüyorsunuz hiç beklemeye gerek yok ben buldum ben bulduuuuuuummmmmmmmmmmm derty |
Ynt: Erteleme Alışkanlığı Doğa Su Sesli Alıntı:
bilgisayarınızda sol altta bulunan "başlat" adlı arkadaşı bi tıklayıp "çalıştır" denilen yer uğradığınızda çıkan ekrana "cmd" yazmanız gerekmekte. akabinde ve detayında çıkan ekranda - ki bu ekran msdos tur kendileri. windowstan önce icat edilmiştir.- ipconfig /flushdns yazıp enterliyoruz. bilg işlem yaptıktan sonra yine yazmamız için korsör denilen o yanıp sönen ışıkmış gibi olan zımbırtı çıktığında yine ipconfig /release yazıyoruz ve bilg yine kendi işlem yapıyor... sonra yine yazmamız için korsör denilen o yanıp sönen ışıkmış gibi olan zımbırtı çıktığında ipconfig /renew diyoruz ve bişl artık ip alacak duruma gelir. ve ip adresini yenilenmiş olur. bu msdos tan çıkmak için ise exit yazıp çıkmamı kafi.... sırasıyla başlat çalıştır cmd ipconfig /flushdns ipconfig /release ipconfig /renew exit yukarıdan kopyala/yapıştır yapabilirsiniz. iyi geceler ben kaçtım... |
Ynt: Erteleme Alışkanlığı Doğa Su Sesli merhabalar serkan.. hismiley forumda bir çok yerde arkadaşlarımıza erken uyanma ve ertelemeyi bırak telkinlerini içerikleri kısa olmasından dolayı yormayacağı için ve eylemlerimizi destekleyici olduğu için ilk günlerden itibaren dinleyebileceklerini öneriyoruz.. super bu başlıktada senin vesilen ile tekrar hatırlatmış olduk.. b456 sevgiler.. |
Ynt: Erteleme Alışkanlığı Doğa Su Sesli khkh56 Hay Allah ya 100 yıl sonra elektiriği yeniden icat ettim demek gibi bişey olmuş benim önerim ...fikir buldum sanmıştım 44 .....hatta fikir benim bile değilmiş ark5 Sevgiler not: Ya bu arada bu foruma girenler bu yazının sonlarında yazılan seviler lafını nezaket gereği yazıldığını düşünürler ama KISA BİR SÜRE SONRA ard diyetsiz insanların olduğunu görünce cidden buradaki arkadaşları sizi sevip içinden gelerek Sevgiler yazıyor.. Ne enteresen!!!!!! Sevgiler ... |
Ynt: Erteleme Alışkanlığı Doğa Su Sesli sn serkan, rapid için senin dediğin en kısa ve zahmetsiz bir yol. benim yapmış olduğum biraz uzun bir yol. modemi kapatıp açınca farklı ip alıyorsun, rapid ise aynı ip için zaman sınırı koyuyor. |
Ynt: Erteleme Alışkanlığı Doğa Su Sesli Teşekkür ederim kendimi akıllı hissettirdin gogogo sevgiler arkadaşım kiss3 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:37 PM. |