![]() |
Erteleme Alışkanlığı Doğa Su Sesli kesinlikle doğa sesleriyle daha rahat dinleyebiliyorum..erteleme scriptinin doğa versiyonu için çok teşekkürler.. |
Erteleme Alışkanlığı Doğa Su Sesli Gerçekten çok faydasını gördüm bu telkinin,artık odam çok düzenli bu bile yeter ,herşey için teşekkürler |
Ynt: Erteleme Alışkanlığı Doğa Su Sesli sayin Atakan bey bu siteyle yeni tanisan biri olarak acaba sizin bu yontemle nasil tanistiginizi ve size olan yararlarini ogrenebilir miyim |
Ynt: Erteleme Alışkanlığı Doğa Su Sesli Atakan Bey; MP3 linkinde sorun var, guncel linki koyar misiniz? Tesekkur ederim. |
Ynt: Erteleme Alışkanlığı Doğa Su Sesli erteleme den hiç bir versiyon yok.. |
Ynt: Erteleme Alışkanlığı Doğa Su Sesli ya ben bu rapis midir nedir birkere birşey indirdimmi bidaha indiremiyorum nasıl olacak bu ya valla yardımcı olursanız sevinecem öff canımı sıktı bu rapis rt67 |
Ynt: Erteleme Alışkanlığı Doğa Su Sesli rapid den dosya indirirken ilk indiriş ile ikincisi arasına biraz zaman koyuyor malesef.. beklemeniz gerekecek.. bekleme süreniz açılan sayfada geri sayım olarak gösterilir... birazcık sabır.. ttli3 |
Ynt: Erteleme Alışkanlığı Doğa Su Sesli çok teşekkürler.. |
Ynt: Erteleme Alışkanlığı Doğa Su Sesli atakan bey erteleme telkinin doğa versiyonunun güncel olmadığını söylemişsiniz. Bunun aktif olması tahminen ne kadar sürer acaba. Biliyorum elinizden geleni yapıyorsunuz.Fakat yinede bir ön fikir almak istedim. şimdiden teşekkürler |
Ynt: Erteleme Alışkanlığı Doğa Su Sesli Dosyanın rapid linki vardı alternatif linkte biraz önce güncellenmiştir. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:14 PM. |