Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ertelemeyi Bırak (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ertelemeyi-birak/)
-   -   Erteleme Alışkanlığı Doğa Su Sesli (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ertelemeyi-birak/951-erteleme-aliskanligi-doga-su-sesli.html)

kemalkarakus 02-08-2009 10:16 AM

Cevap: Erteleme Alışkanlığı Doğa Su Sesli

Arkadaşlar, benim atladığım bir şeymi var acaba kusuruma bakmayın,telkinlerin hangi versiyonunu dinleyeceğimizi nasıl seçeceğiz.Hepsini deneyerek mi? Mesela erteleme telkini, doga mı? sanat müziği mi? hangisinin daha uygun olduğuna dinleyerekmi karar verceğiz.
Teşekkürler.

suzzy 02-08-2009 10:36 AM

Alıntı:

kemalkarakus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 473111)
Arkadaşlar, benim atladığım bir şeymi var acaba kusuruma bakmayın,telkinlerin hangi versiyonunu dinleyeceğimizi nasıl seçeceğiz.Hepsini deneyerek mi? Mesela erteleme telkini, doga mı? sanat müziği mi? hangisinin daha uygun olduğuna dinleyerekmi karar verceğiz.
Teşekkürler.

müzik seçenekleri size kalmış...istediğiniz müzik versiyonuyla dinleyebilirsiniz...mesela ben new age ve klasik müzik versiyonlarını tercih ederdim...music45 sanat doğa ve ney müzikleride çok güzel...

sportoto 25-08-2009 05:07 AM

sayın forum adminleri, linklerini verdiğiniz mp3'lerin sürelerini ve dosya boyutlarını da belirtirseniz indirdiğimizde eksik indirip indirmediğimizden emin olurduk. forumun farklı farklı yerlerinde mp3 sürelerinden bahsedilmiş olabilir ama verdiğiniz linkle beraber bu bilgileri de yazarsanız inanın insanların aklı daha az karışır indirme konularında.

snoopycim 22-10-2009 03:02 AM

mp3u ındıremıyorum malesef acılmıyor :(

pissy 04-11-2009 12:49 PM

Merhaba,

siteye yeni üye oldum ancak mp3 ler konusunda linkler ya bozuk yada rapidshare atıldığı için premium üyeliği olmayanlar zorlanıyorlar.Alternatif linkleri düzeltirseniz çok daha faydalı olacaktır.

newroses 09-01-2010 04:14 PM

ama bütün mp3ler aynı KArdeş su sesleri ney sesleri bütün duygulardada ortak !!! ?? yardımcı olursanız sevinirim:)

betiii 27-01-2010 11:47 PM

erteleme alışkanlığı linkleri çalışmıyorr,çok da ihtiyacım vardıı yardımcı olacakk birilerii var mıdır acabaa dunk56

yeni bir hayat 27-01-2010 11:53 PM

Alıntı:

snoopycim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 547867)
mp3u ındıremıyorum malesef acılmıyor :(

Alıntı:

pissy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 569671)
Merhaba,

siteye yeni üye oldum ancak mp3 ler konusunda linkler ya bozuk yada rapidshare atıldığı için premium üyeliği olmayanlar zorlanıyorlar.Alternatif linkleri düzeltirseniz çok daha faydalı olacaktır.

Alıntı:

newroses Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 578194)
ama bütün mp3ler aynı KArdeş su sesleri ney sesleri bütün duygulardada ortak !!! ?? yardımcı olursanız sevinirim:)

Alıntı:

betiii Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581656)
erteleme alışkanlığı linkleri çalışmıyorr,çok da ihtiyacım vardıı yardımcı olacakk birilerii var mıdır acabaa dunk56

Arkadaşlar şu an içinde bulunduğunuz sayfanın ilk mesajında, en üstte yer alan linkten bu telkini indirebilirsiniz..Kontrol ettim,çalışıyor..
Sadece üzerine sağ tıklayıp "farklı kaydet"i seçmeniz yeterli..

Sevgiler..actionsmile

betiii 28-01-2010 12:05 AM

sevincliaaaa hakikaten farklı kaydet diyincee oluyomuşş ben normal açmaya çalışıyodumm çok teşekkür ederimm u859

AktifPsikopotoloji 06-03-2010 06:28 PM

selamlar bu su sesini indirdim ve dinledim. bilemiyorum birilerine bu ses cok güzel gelmis olabilir ama benim için sıradan bir sesti. eger bu sesle rahatlayanlar varsa bir nehrin kenarına ev kursun psikologlara gerek kalmaz... :) bir de lütfen gece dinlemeyin sabahleyin erken kalkabilirsiniz...fakat yatak ıslak bir sekilde uyanabilirsiniz.. yinede emeğe saygı tskler ... umarım psikologumuz bu yazıma kızmaz. kızarsa zaten ilk önce kendini telkin etsin :))))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:48 PM.