![]() |
Cevap: Erteleme Alışkanlığı Doğa Su Sesli Arkadaşlar, benim atladığım bir şeymi var acaba kusuruma bakmayın,telkinlerin hangi versiyonunu dinleyeceğimizi nasıl seçeceğiz.Hepsini deneyerek mi? Mesela erteleme telkini, doga mı? sanat müziği mi? hangisinin daha uygun olduğuna dinleyerekmi karar verceğiz. Teşekkürler. |
Cevap: Erteleme Alışkanlığı Doğa Su Sesli Alıntı:
|
Cevap: Erteleme Alışkanlığı Doğa Su Sesli sayın forum adminleri, linklerini verdiğiniz mp3'lerin sürelerini ve dosya boyutlarını da belirtirseniz indirdiğimizde eksik indirip indirmediğimizden emin olurduk. forumun farklı farklı yerlerinde mp3 sürelerinden bahsedilmiş olabilir ama verdiğiniz linkle beraber bu bilgileri de yazarsanız inanın insanların aklı daha az karışır indirme konularında. |
Cevap: Erteleme Alışkanlığı Doğa Su Sesli mp3u ındıremıyorum malesef acılmıyor :( |
Cevap: Erteleme Alışkanlığı Doğa Su Sesli Merhaba, siteye yeni üye oldum ancak mp3 ler konusunda linkler ya bozuk yada rapidshare atıldığı için premium üyeliği olmayanlar zorlanıyorlar.Alternatif linkleri düzeltirseniz çok daha faydalı olacaktır. |
Cevap: Erteleme Alışkanlığı Doğa Su Sesli ama bütün mp3ler aynı KArdeş su sesleri ney sesleri bütün duygulardada ortak !!! ?? yardımcı olursanız sevinirim:) |
Cevap: Erteleme Alışkanlığı Doğa Su Sesli erteleme alışkanlığı linkleri çalışmıyorr,çok da ihtiyacım vardıı yardımcı olacakk birilerii var mıdır acabaa dunk56 |
Cevap: Erteleme Alışkanlığı Doğa Su Sesli Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Sadece üzerine sağ tıklayıp "farklı kaydet"i seçmeniz yeterli.. Sevgiler..actionsmile |
Cevap: Erteleme Alışkanlığı Doğa Su Sesli sevincliaaaa hakikaten farklı kaydet diyincee oluyomuşş ben normal açmaya çalışıyodumm çok teşekkür ederimm u859 |
Cevap: Erteleme Alışkanlığı Doğa Su Sesli selamlar bu su sesini indirdim ve dinledim. bilemiyorum birilerine bu ses cok güzel gelmis olabilir ama benim için sıradan bir sesti. eger bu sesle rahatlayanlar varsa bir nehrin kenarına ev kursun psikologlara gerek kalmaz... :) bir de lütfen gece dinlemeyin sabahleyin erken kalkabilirsiniz...fakat yatak ıslak bir sekilde uyanabilirsiniz.. yinede emeğe saygı tskler ... umarım psikologumuz bu yazıma kızmaz. kızarsa zaten ilk önce kendini telkin etsin :)))) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:48 PM. |