![]() |
Cevap: Tibet'in Gençlik Pınarı Alıntı:
|
Cevap: Tibet'in Gençlik Pınarı Merhaba arkadaşlar 5 ayini 2 sene önce reiki hocam uyguladı düzenli bir şekilde 5 ay sonra hocamı görenler ondakı değişime ben dahil inanamadım gençleşti resmen gerçekten etkili.. paylaşım içi teşekkürler |
Cevap: Ynt: Tibet'in Gençlik Pınarı Alıntı:
bununda planıma ekleyeyim. fitness yapıyordum önceden fazla zorlanacağımı tahmin etmiyorum. peki her gün uyguluyoruz sanırım sabah olması önceliklimi akşam vs.de yapabilirmiyiz? ben akşam egzersız yaptıgımda daha rahat uyurum da. teşekkürler. sevgilerimle. |
|
sporu severim ya. spor saglık nasılsa. ve yaşam biçimim yapmaya çalışıyorum ama belli bir programa baglı kalmadıgım için örneğin fitness gibi (evde fitness kartlarımla yapıyorum) kaytardıgım zaman oluyordu. bu egzersizler sayesınde kaytarma şansımda olmaz düzenli olarak yapmam gerekir. (sayıları arttırma vs. bırakınca baştan başlamak zorunda kalmamak için devam ederim) çok ağır hastalık yaşayıpta yataktan kalkamıcak duruma gelinmediği sürece spora vaktim yok yada yapamıyorumları kabul etmiyorum. bahane hepsi. ve ben kaytaran biri olarak o bahaneleri çok iyi biliyorum. bu düzenli programla ekme şansımda olmaz diye düşünüyorum. ben 5 yıl bile yapmaya razıyım yeterki şu beyazlar gitsin saçıma kimyasal boyaları sürmekten gına geldi. teşekkürler yanıt için. sevgilerimle. |
Cevap: Tibet'in Gençlik Pınarı ayy bi ara rahmetli annem ile yapardık akşamları . hem eğlenir hem yapardık. kitabı var hala :) ama devamlı yapmak gerekli. biz bıraktık sonra :S |
Cevap: Tibet'in Gençlik Pınarı pinnko nun günlüğü sayesinde haberdar oldum bu hareketlerden,okuduğum kadarıyla etkileri göz ardı edilemeyecek kadar büyük denemekte fayda var teşekkürlerrrr... |
Cevap: Tibet'in Gençlik Pınarı bugün söylendiği gibi başladık bakalım 3 tekrarla.. böyle ilginç etkileri olduğuna inanmıyorum ama deneyeceğim... bide o ciltlik kitapta sadece 5 hareket mi var ? kitabı okuyanlar içeriğinden bahsedebilir mi ? |
Cevap: Tibet'in Gençlik Pınarı Bunu deneyeceğim... |
Cevap: Tibet'in Gençlik Pınarı dertyBen 5 aydir Tibet hareketini yapiyorum, saclarimin beyazligi devam ediyor ama daha duz yuruyorum, kendimi dinc ve dingin hissediyorum, uyandigimda dinlenmis oluyorum {onceleri uyandigimda cok yorgun olurdm yatadan zor kalkardim} |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:29 AM. |