Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Egzersizler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/egzersizler/)
-   -   Tibet'in Gençlik Pınarı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/egzersizler/11586-tibetin-genclik-pinari.html)

yelda_k 29-06-2010 09:19 PM

Cevap: Tibet'in Gençlik Pınarı

Alıntı:

arca Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 753430)
Hamileler yapabiliyor mu bu hareketleri..?

hareketlerr abortus(düşük) tehdtı yaratabılırr...bu sebeple bebek için sorun olabılırrr ...hamıle bayanlar için cok guzell egzersızlerr var onları deneyebılırsınızz..hem doğumunuzuda rahatlatırsınızz

apokalipse 29-06-2010 09:36 PM

Merhaba arkadaşlar 5 ayini 2 sene önce reiki hocam uyguladı düzenli bir şekilde 5 ay sonra hocamı görenler ondakı değişime ben dahil inanamadım gençleşti resmen gerçekten etkili.. paylaşım içi teşekkürler

vittoria è nostra 28-12-2010 07:17 PM

Cevap: Ynt: Tibet'in Gençlik Pınarı

Alıntı:

Quanta Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 79813)
Merhaba arkadaşlar,

Hepinizin ellerine sağlık. Çok güzel işler başarmışsınız ve başarmaya da devam ediyorsunuz.

Ben de sizinle Tibet'in gençlik pınarı egzersizleri ile ilgili birkaç tecrübemi paylaşmak isterim. Bu hareketlerle ilk hamileliğimde karşılaştım. Yaklaşık hareketlerin 1.5 ayında bazı değişiklikler farkettim. Sol gözümde uzun süre bilgisayarla çalıştığımda ağrı olurdu, bunun azaldığını farkettim. İkinci olarak, ben yılda 1 kere falan rüya görürdüm. Tam da bu zamanlarda hergün rüya görmeye başladım. Gerçi çok net hatırlamasam da bu benim için çok önemli bir gelişmeydi. Sonrasında hareketleri bırakmak zorunda kaldım.

1.5 yıl sonra tekrar hareketlere başladım ve yine aynı zamanlarda (1.5 ay sonra) yeniden rüya görmeye başladım. Bu hareketlerin çakraları temizlediğini biliyoruz. Bendeki etkiler de buna bağlı olmalı. Ayrıca sağlıklı olmayı sağladığını, beyazlamış saçları yeniden eski rengine döndürdüğünü, kilo vermeye sağladığını biliyorum. Aynı isimli kitapta uygulayan kişilerin ayrıntılı olarak belirtilmiş tecrübeleri var. Daha 21'e gelmeme 3 hafta olmasına rağmen etkileri görmeye başladım. Bundan sonra artan şekilde devam edeceğinden eminim. Sonraki deneyimlerimi de sizinle paylaşacağım.

Sevgiler, saygılar

saç beyazlama bendede var bu yaşımda. beyazlayan saçları yeniden eski rengine döndürüyor demişsiniz. gerçekten etkili mi? siz kesin sonuçlarını gördünüzmü.

bununda planıma ekleyeyim. fitness yapıyordum önceden fazla zorlanacağımı tahmin etmiyorum.

peki her gün uyguluyoruz sanırım sabah olması önceliklimi akşam vs.de yapabilirmiyiz? ben akşam egzersız yaptıgımda daha rahat uyurum da. teşekkürler. sevgilerimle.

aysegul_tirtil 28-12-2010 09:22 PM

Alıntı:

birAsiAksAçlıkız Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 784675)
saç beyazlama bendede var bu yaşımda. beyazlayan saçları yeniden eski rengine döndürüyor demişsiniz. gerçekten etkili mi? siz kesin sonuçlarını gördünüzmü.

bununda planıma ekleyeyim. fitness yapıyordum önceden fazla zorlanacağımı tahmin etmiyorum.

peki her gün uyguluyoruz sanırım sabah olması önceliklimi akşam vs.de yapabilirmiyiz? ben akşam egzersız yaptıgımda daha rahat uyurum da. teşekkürler. sevgilerimle.

merhaba saçı eski haline dönderme oldukça uzun bir süre alabilir.ben 5 ay boyunca aksamları düzenli yaptım.faydaları gözardı edilemez.kısaca akşamda yapabilirsiniz

vittoria è nostra 28-12-2010 10:25 PM

Alıntı:

aysegul_tirtil Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 784689)
merhaba saçı eski haline dönderme oldukça uzun bir süre alabilir.ben 5 ay boyunca aksamları düzenli yaptım.faydaları gözardı edilemez.kısaca akşamda yapabilirsiniz

sporu severim ya. spor saglık nasılsa. ve yaşam biçimim yapmaya çalışıyorum ama belli bir programa baglı kalmadıgım için örneğin fitness gibi (evde fitness kartlarımla yapıyorum) kaytardıgım zaman oluyordu. bu egzersizler sayesınde kaytarma şansımda olmaz düzenli olarak yapmam gerekir. (sayıları arttırma vs. bırakınca baştan başlamak zorunda kalmamak için devam ederim) çok ağır hastalık yaşayıpta yataktan kalkamıcak duruma gelinmediği sürece spora vaktim yok yada yapamıyorumları kabul etmiyorum. bahane hepsi. ve ben kaytaran biri olarak o bahaneleri çok iyi biliyorum. bu düzenli programla ekme şansımda olmaz diye düşünüyorum. ben 5 yıl bile yapmaya razıyım yeterki şu beyazlar gitsin saçıma kimyasal boyaları sürmekten gına geldi. teşekkürler yanıt için. sevgilerimle.

Alice in Wonderland 29-12-2010 06:01 PM

ayy bi ara rahmetli annem ile yapardık akşamları . hem eğlenir hem yapardık. kitabı var hala :) ama devamlı yapmak gerekli. biz bıraktık sonra :S

topalsolucan 17-02-2011 01:40 PM

pinnko nun günlüğü sayesinde haberdar oldum bu hareketlerden,okuduğum kadarıyla etkileri göz ardı edilemeyecek kadar büyük denemekte fayda var teşekkürlerrrr...

vandal 17-02-2011 08:56 PM

bugün söylendiği gibi başladık bakalım 3 tekrarla.. böyle ilginç etkileri olduğuna inanmıyorum ama deneyeceğim... bide o ciltlik kitapta sadece 5 hareket mi var ? kitabı okuyanlar içeriğinden bahsedebilir mi ?

sweeet 18-08-2011 05:32 PM

Bunu deneyeceğim...

harikasin 19-09-2011 02:22 AM

dertyBen 5 aydir Tibet hareketini yapiyorum, saclarimin beyazligi devam ediyor ama daha duz yuruyorum, kendimi dinc ve dingin hissediyorum, uyandigimda dinlenmis oluyorum {onceleri uyandigimda cok yorgun olurdm yatadan zor kalkardim}

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:29 AM.