![]() |
Cevap: Tibet'in Gençlik Pınarı Bu adeta sağlık pınarı, muhteşem hareketleri yapalım arkadaşlar...Yavaş yavaş alışkanlık haline getirelim...Kendimiz için zaman ayıralım ve topladığımız pozitif enerjiyle çevremize ışık sacalım...uyuşukluğa, depresyona, asık suratlara son...Paylaşım için çoook teşekkür ederim ...Sevgiler |
Cevap: Tibet'in Gençlik Pınarı HERKESE MERHABA.ben bu hareketleri birkaç ay boyunca yapmıştım.fakat daha sonra çok zor geldiği için bıraktım.yaparken beni gören herkes gözlerinin içi parlıyor ne oldu sana diyordu.tamam şimdi kendime söz veriyorum ve yarın sabah başlıyorum. sizi seviyorum.. sizi seviyorum.. sizi seviyorum.. O0 |
Cevap: Tibet'in Gençlik Pınarı ben bu hareketleri 2 haftadır yapıyorum bugün tam iki hafta bitti,bu hafta 7 şer kez yapacağım ama ben pek bi değişiklik hissetmiyorum sankidusun2 acaba 2 hafta etkilerini görmeye başlamak için erken bi zaman mı yoksa ben hareketleri çok iyi yapamıyor muyum bilemedimblook böyle bişey olabilirmi? yani hareketleri çok düzgün bi şekilde yapamazsak hiç etkisi olmayabilir mi? çünkü özellikle 2. hareketi yaparken bacaklarımı kaldırmam zor oluyo birazy789 halbuki her seferinde ısınıyorumda hareketlere başlamadan. zamanla geçermi ki? bi de biraz araştırdım hareketleri yaparken nefeste ona göre olmalıymış falan diye okudum bi yerlerde kafam karıştı. ben devam edicem yapmaya inşallah 21 e kadar ve sonra tabi... ama işte şuan bi etki hissetmediğimden tatmin olamıyorum ya yanlış yapıyorsam hareketleri,nefesi bi faydası olmazsa acaba diyorumdusun2 kafam çok karıştı bi bilen varsa yardımcı olursa sevinirimgirlhaha |
Cevap: Tibet'in Gençlik Pınarı peki boy uzamasıyla alakası warmı ???????????????????? |
Cevap: Tibet'in Gençlik Pınarı Tibetin Gençlik Pınarı arkadaşlar hazırlamış oldugum bir sunum var bu tibet hareketleri ile ilgili.. Ayrıca özel olarak 6. ayini de ekledim.. |
Cevap: Tibet'in Gençlik Pınarı Alıntı:
ben yaklaşık 2 aydır düzenli yapıyorum tibet yogasını ve cok güzel etkiler elde ettimy789 şiddetle tavsiye ederim |
Cevap: Tibet'in Gençlik Pınarı bende bugün başlamayı düşünüyorum.umarım 5 kg vermeme yardımcı olur :) |
Cevap: TİBET'İN GENÇLİK PINARI - TİBET EGZERSİZLERİ Bu hareketlere başladım.Bugün 9.günüm. 3 ile başladım. Şu an 5 er kez yapıyorum. Umarım vazgeçmeden devam ederim ve faydasını görür sizlerle de paylaşırım.thumbsanim |
Cevap: Tibet'in Gençlik Pınarı Hamileler yapabiliyor mu bu hareketleri..? |
Cevap: Tibet'in Gençlik Pınarı yapabilirler fakat fazla zorlama yapmasınlar bebeğe zarar vermemesi açısından |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:20 PM. |